Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 13 votes

Attack on Titan | Shingeki no Kyojin

spring 2013 Wit Studio Production IG Action Shounen Post apocalyptic Military

  • Please log in to reply
697 replies to this topic

#691 Mosquito Killer

Mosquito Killer

    Anime Newbie

  • Members
  • 62 posts

Posted 08 December 2020 - 12:05

Εντυπώσεις από 1ο τελευταίας σεζόν; Παρ΄ όλη την γκρίνια που υπήρχε στο ίντερνετ το animation είναι πολύ ωραία με μόνο την μεταμόρφωση του Beast να με χαλάει λίγο. Όσοι είστε anime watchers only you are in for a treat. 



#692 gokussjgod(2)

gokussjgod(2)

    Starting...

  • Members
  • 25 posts

Posted 10 December 2020 - 16:03

Για πρωτο επεισοδιο δεν με πολυ τρελανε, αλλα το ευχαριστηθηκα, μου αρεσε το ολο σκηνικο που σου εδειχνε την φρικη του πολεμου, μεσα απο στρατιωτες που φαινοντουσαν απελπισμενοι και χαμενοι, ειχε καταληλλα σκουρα χρωμτα επισης. Οσο αφορα το animation να πω την αληθεια ψιλο απογητευτικα, γιατι παρολο που το cgi δεν ηταν κακο, ξεχωρισε αρκετα απο το 2D, ειδικα του beast titan που δεν φαινοταν να εχει αρκετα καλη ρευστη κινηση, μου φανηκαν πιο αργα καποια frames του, αλλα η τελευταια σκηνη που τα εβαλε με τον στολο ηταν η αγαπημενη μου, ελπιζω μονο να μην εχουμε ολη την ωρα μονο μονο cgi στους τιτανες. Επισης απο τους νεους χαρακτηρες συμπαθησα την Gabi, δεν καταλαβαινω γιατι, και αυτοι που βλεπουν μονο το ανιμε, τους τι δινει τοσο πολυ, ναι ειναι αλαζονικη, αλλα οχι με τροπο που να δειχνει περιφρονυση προς τους αλλους. Το οpening και το ending ομολογω, οτι δεν μου τραβηξαν το ενδιαφερον.


Edited by gokussjgod(2), 10 December 2020 - 16:24.


#693 valadorn

valadorn

    Fantasiac

  • Members
  • 378 posts

Posted 25 January 2021 - 18:10

Τι βλέπουν τα ματάκια μου στα τελευταία επισόδεια. Anime ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το θέλω. Δεν θα κάνω review σ αυτό το ποστ αλλά σίγουρα στο επόμενο διάστημα. Τo θέμα είναι ότι γουστάρω άπειρα και θέλω να μοιραστώ το hype!


Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#694 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 11 February 2021 - 21:48

Τελειωσα και τη 3η σεζον. Λοιπον.

Spoiler: Spoiler

Το συστηνω ανεπιφυλακτα προς ολους(εκτος απο αυτους που δε γουσταρουν σπλατεριες).

ΥΓ: Αγαπαμε Levi.


ezgif.com-resize.gif


#695 Emiya

Emiya

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 16 February 2021 - 08:41

ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΑΑ! :D

Youtube Video



#696 Emiya

Emiya

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 09 March 2021 - 19:26

Αααχ! Τι τον έκαναν τον Έρεν; Edge-lord της συμφοράς κατάντησε... :bahhh:



#697 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 December 2023 - 22:34

Λοιπόν μιας και που είδα ξανά τις δύο πρώτες σεζόν και χωρίς να έχω διαβάσει τι έχω γράψει εδώ μέσα πριν από κάτι χρόνια με εξαίρεση το τελευταίο μου ποστ (προπψ για την πρόβλεψη) να πω πως έχω αλλάξει τελείως γνώμη.

Δηλαδή μια φορά ζήλεψα ρε φίλε να είμαι και εγώ μέσα στο ζαιτγκαιστ και κάηκα.

Ρε τι γμω σειρά που είναι canthelp.gif f6eb47d3.gif beaten.gif

Μιλάμε για οριακή τελειότητα, οκ πάλι φωνάζουν αλλά αυτή την φορά δεν είναι τόσο ενοχλητικό. Η Μικάσα που είχα θέμα, οκ λέει Ερεν και Ερεν αλλά από την στιγμή που τα επεισόδια περνάνε νεράκι δεν είναια αυτή την φορά τόσο ενοχλητική.

Τέσπα, δυστυχώς η ελάχιστη μνήμη μου για θέματα εκτός δουλειάς και η θέαση on going δεν πάνε καλά μαζί με αποτέλεσμα να καταθάψουν την σειρά στο πίσω μέρος του μυαλού.

Τώρα που τα έχω μαζεμένα και τα βλέπω το ένα πίσω από το άλλο οπότε δεν έχω προλάβει να ξεχάσω τι είδα κάνουν αυτή τη σειρά μίας από τις καλύτερες.

Μεγάλες ευχαριστίες στον mormengil που με έπεισε ότι είναι και γμο τις σειρές και big thanks στην mono που μου είπε ΡΕ ΓΕΡΟ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ και τα είδαμε από την αρχή.

Για την ιστορία το παιζα έξυπνος να ξεκινήσουμε από την 3η σεζόν, όντας σίγουρος ότι έχω δει και την 2η. ΛοΛ είχαμε σταματήσει στο 6 απλά το είχα ξεχάσει και αυτό. fadeba1b.gif

Στο mal εγώ το είχα complete και μόλις μπήκαμε 7ο επεισόδιο συνηδοτοποιώ ότι δεν την έχω δει χαχαχαχαχαχα

Γρηγόρα τα ω3 μου! dazed.gif


rsrGbGx.gif

#698 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 09 January 2024 - 23:51

Σε ένιωσα 1000%. Έβλεπα πρώτη σεζόν το 13 κάθε βδομάδα. 5ο επεισόδιο που τρώνε τον Eren είμαι με τον Τασάρα σπίτι και κάνω σαν τρελός. Τι λες ρε πέθανε; Δεν γίνεται να πέθανε...Σκότωσαν τον πρωταγωνιστή στο 5ο επεισόδιο , τι βλέπω , τι κάνουν οι άρρωστοι και άλλα τέτοια. Παρέμεινε ο ενθουσιασμός μέχρι το τέλος της σεζόν και έγινε τότε από τα αγαπημένα μου anime. Το 2014 δεν είχα σχέση με manga εκτός του one piece που είχα κάνει catch up τα επεισόδια και δεν μπορούσα να περιμένω με τίποτα. Περιμένω κανένα χρόνο το attack δεν υπάρχει τίποτα για 2η σεζόν και λέω ας κάνω μια προσπάθεια με το manga. Τότε το σχέδιο μου φαινόταν τραγικό και ότι δεν μπορούσα να ακολουθήσω το στόρι, δεν καταλάβαινα τι διάβαζα και μετά από 4-5 τσάπτερς είπα να το αφήσω. Ξαφνικά εμφανίζεται ο beast titan και μιλάει. Με κράτησε η περιέργεια μου κανά 2-3 τσάπτερ ακόμα, να δω πως στο καλό μπορεί και μιλάει ο πίθηκος. Προφανώς δεν έδειξε και έτσι άφησα το manga.

Fast forward στο 2017 φοιτητής , τελειώνω την σχολή γυρνάω σπίτι και αράζω με ένα παιδικό φίλο τον Νίκο. Από τους ελάχιστους φίλους μου που έβλεπαν anime. Το 13 του είχα πρήξει τις μπάλες με το attack το 17 ήταν η σειρά του. Ρε Νίκο διάβασα λίγο το manga δεν με κράτησε, πάνε και τόσα χρόνια από όταν είδα 1η σεζόν δεν θυμάμαι τίποτα δεν κάθομαι τώρα να δω 2η σεζόν για να το συζητάς εσύ με κάποιον. Έτσι και αλλιώς μόνο φάπα είναι η σειρά ρε , τι να κάτσω να δω. Ε και ξεκινάει ένα rage ο Νικόλας αφού βρε βλάκα δεν θυμάσαι τίποτα τι μου λες μόνο φάπα είναι και ιστορίες, τι κάθεσαι και βλέπεις τι λέει ο καθένας και δεν βλέπεις την σειρά να γουστάρεις; Είναι έπος σου λέω και κάτι άλλα ωραία επίθετα που δεν θα γράψω εδώ. Εντέλει με έπεισε και παραμένει ακόμα από τις αγαπημένες μου σειρές.

 

Όσο και να με απογοήτευσε στο τέλος είναι έπος το Attack. To πρώτο fight και το speech του Erwin με ανατριχιάζουν ακόμα και σήμερα. 
Αγάπη μόνο για την σειρά και ας μην πήγε όπως θα ήθελα.





Also tagged with one or more of these keywords: spring 2013, Wit Studio, Production IG, Action, Shounen, Post apocalyptic, Military