Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Devil Survivor 2 the Animation

Devil Survivor Shin Megami Tensei Studio Bridge Based on game

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#16 Zentsugi

Zentsugi

    Anime Professional

  • Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2013 - 02:32

I'll stick around for a bit longer probably. Δεν νομίζω να το κάνω drop (είναι και νωρίς αλλά δεν το συνηθίζω κιόλας). Δεν μου φάνηκε τόσο άσχημο για μεταφορά αλλά από την άλλη κυρίως στη μέση και στο τέλος τρώμε το καπέλο μας σε τέτοια projects.

Αν και για κάποιο λόγο μου φάνηκε κάπως βεβιασμένο το πρώτο επεισόδιο. Μπορεί να είχε και απλά γρήγορο pacing. Θα δείξει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 08 Απρίλιος 2013 - 02:32


#17 Yano

Yano

    Anime Amateur

  • Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2013 - 11:37

Σιγουρα αξιζει να δεις και το δευτερο επισοδειο!!

#18 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 21:53

Πάει και αυτό *ξεφυσάει*. Ήταν μια κακή μεταφορά με κάθε ίχνος υπάρχοντος potential από το παιχνίδι να βρίσκεται πεταμένο στα σκουπίδια. Μην το δείτε. Ακόμα και οι megaten φανς, μην το δείτε. Για κανένα λόγο.

Μιλάμε για μια σκηνοθεσία που ήταν σαν οι animators μόνοι τους να σκέφτηκαν μερικές κουλ σκηνές χωρίς πρόχειρο storyboard, χωρίς τίποτα, και να τις κόλλησαν μεταξύ τους. Όλο το exposition στο πέταγαν στα μούτρα προτηγανισμένο σε λίπος ενός μήνα, οι χαρακτήρες ήταν κυριολεκτικά ότι να 'ναι (ή ότι βολεύει το plot καλύτερα, μιλάμε για zero development σε σχέση με το παιχνίδι), το animation φρικτό και τίγκα στις στάσιμες σκηνές. Μόνο οι εκρήξεις και τα βυζιά έμειναν άθικτα στην τελική.
Παρόλο που δεν απέκλεισα ποτέ την πιθανότητα να βγει εμετικό, αυτό που είδα πραγματικά με εξέπληξε. Το adaption του Persona φαντάζει αριστούργημα μπροστά του.

Also, κάποιες από τις αλλαγές που με ενόχλησαν περισσότερο (game spoilers):
Spoiler:


Μπορώ να πω και χίλια δυο ακόμα, όμως δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το πράγμα. Το συνέχισα μόνο και μόνο για να το κοροϊδεύω μαζί με την παρέα. Ευχαριστώ Jorg & Maffy που ήσασταν στο πλευρό μου κάθε βδομάδα για τα ομαδικά facepalms. Δεν θα είχα επιβιώσει χωρίς εσάς :if:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#19 Darthnicolas

Darthnicolas

    Raidou Kuzunoha the 1st

  • Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 22:26

Kάτσε, το adaptation του Persona 4 δεν ήταν τόσο χάλια δα. Είχε τα θεματάκια του αλλά το έβλεπες ευχάριστα.

Αυτό να πω την αλήθεια μου το χω ψιλοαφήσει, αλλά επειδή είμαι true fan θα το δω όσο άθλιο και να ναι.



Also tagged with one or more of these keywords: Devil Survivor, Shin Megami Tensei, Studio Bridge, Based on game