Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Frozen


  • Please log in to reply
50 replies to this topic

#16 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 April 2014 - 10:22

Εμένα πάλι μου άρεσε πάρα πολύ και νομίζω ότι ακόμα και τα κουκλίστικα σχέδια και το comic relief δεν την εμπόδισαν από το να είναι καλή ταινία. Στην πραγματικότητα τα θέματά της τα αντιμετωπίζει πολύ ώριμα και με πρωτότυπο τρόπο για mainstream media.

 

Για αρχή η Elsa είναι ένας απίστευτα καλά ανεπτυγμένος χαρακτήρας και καταφέρνει να αποφύγει τα στερεότυπα.Έχει μυαλό στο κεφάλι της, είναι βασίλισσα, κάνει τεράστιες προσπάθειες να ξεκαθαρίσει όλο το θυμό και το φόβο που έχει μέσα της, χωρίς όλα αυτά να την εμποδίζουν από το να είναι badass και ελκυστικός χαρακτήρας. Υπάρχει λόγος που την αγαπάει όλο το internet. Και η ανάπτυξη που έχει,

Spoiler:
έχει παρουσιαστεί άριστα, με αποτέλεσμα να βρει ταύτιση πολύς κόσμος. Όπως με το focus στη σχέση μεταξύ των αδερφών, στην αντιμετώπιση της οικογενειακής/φιλικής/πλατωνικής αγάπης ως ισης αξίας με την ερωτική, στις προειδοποιήσεις ότι η αγάπη με την πρώτη ματιά χωρίς κρίση μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή (που πόσο χρειαζόταν αυτό να το δει επιτέλους κάνα κοριτσάκι σε ταινία) και γενικά με έξυπνες σεναριακές επιλογές.

 

Από την άλλη είναι λίγο περίεργη ταινία γιατί δεν είναι τόσο ομοιόμορφη. Δίπλα στα πολύ καλά στοιχεία της έχει και κάποια άσχημα όπως οι πολλές χαζές σκηνές με τα τρολ, το χιονάνθρωπο κτλ (αν και γέλασα με το black humour στον τελευταίο), το σχέδιο των χαρακτήρων και οι προβληματικοί λόγοι που ανέφερε το post της iristella που επιλέχτηκε αυτό το σχέδιο, καθώς και η στερεοτυπική παρουσίαση των Saami, για την οποία υπήρξαν διαμαρτυρίες. Και το χειρότερο είναι ότι στο marketing της ταινίας όλα αυτά τα στοιχεία κυρίως ήταν που προβλήθηκαν, και στις αφίσες και στα trailer.

 

Όσο για τα Όσκαρ, μη δίνετε και τόση σημασία στο τι έγινε. Δεν έχει τόσο να κάνει με τις ίδιες τις ταινίες όσο με το ότι η κριτική επιτροπή των Όσκαρ δε νοιάζεται καθόλου για το animation και οι λίγοι που δε βαρέθηκαν να ψηφίσουν έβαλαν το hit της χρονιάς για να τελειώνουν. Αυτό απλά είναι μια μεγάλη μούτζα σε όλες τις υποψήφιες ταινίες, μαζί και στο Frozen οπότε δε θεωρώ δίκαιο να το κατηγορούμε ότι μπήκε και έκανε πλύση εγκεφάλου στο κοινό για να σπρώξει τις άλλες ταινίες στον πάτο και να κατακτήσει τον κόσμο.

 

Γενικά παραδέχομαι ότι είμαι fangirl αυτής της ταινίας, αλλά το αναγνωρίζω ότι υπάρχουν λόγοι να μην αρέσει σε κάποιον. Αλλά το βρίσκω άδικο κάποιος να την κρίνει από τα εμπορικά της στοιχεία, ή από τα νεύρα λόγω των Όσκαρ και να μην αναγνωρίζει τα καλά της κομμάτια.


15fkk04.jpg


#17 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts

Posted 06 April 2014 - 10:40

παλι δεν κατάλαβα ποιές εννοείς μεγάλες παιδικές ταινίες..

 

Α,δηλαδή και οι κριτικοί εκθείασαν το Frozen; Μάλιστα....

 

Πάντως έχω να προσθέσω και το εξής για το οποίο δε μπορώ να έχω άποψη, αλλά έχω μια υποψία ότι θα συμφωνήσω (όταν δω την καινουργια Ghibli):

Δεν έχω βρει ούτε έναν για δείγμα που να είδε και το the Wind Rises και το Frozen, και να είπε ότι το Frozen άξιζε να πάρει το Όσκαρ έναντι του πρώτου.

Και το λέω αυτό γιατί μου έκανε εντύπωση!

 

Και αναρωτιέμαι:

Πράγματι είναι η γνώμη του κόσμου ότι το Frozen είναι μια από τις καλύτερες ταινίες animation που έγιναν ποτέ, ή μήπως μας έχει γίνει μια μαζική πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ;

Ίσως φταίει και το γεγονός ότι η Disney ανέλαβε το distibution του 'the Wind Rises' στις ΗΠΑ, μέσω της θυγατρικής της Touchstone Pictures. Λογικά, η προώθηση των δύο ταινιών δε θα ήταν η ίδια (όσον αφορά την αγορά των ΗΠΑ, πάντα).



#18 filmmusic

filmmusic

    Starting...

  • Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 06 April 2014 - 10:58

Maya-Chan όλα καλά, τα καταλαβαίνω αυτά που λες και δεν είναι δυνατόν σε όλους να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, ή ο καθένας βρίσκει διαφορετικά πράγματα σε κάθε ταινία.

 

Αυτό όμως που με προβληματίζει για το πού οδεύουμε, είναι ότι αυτή τη στιγμή το Frozen προωθείται όπως είδα ως το καλύτερο animation που έγινε ΠΟΤΕ, καθώς είναι το εμπορικότερο animation που έγινε ποτέ!!

Στα σκουπίδια Φαντασίες, Χιονάτες, Lion King, Grave of the Fireflies κτλ...

Το Frozen πάνω απ'όλα. Μην τρελλαθούμε κιόλας! (Αυτό δεν το λέω σε σένα, ρητορικά το λέω).

 

Άσε που όπως διαβάζω (και μου φαίνεται αρκετά πιστευτό), η εμπορική επιτυχία της ταινίας περισσότερο βασίζεται σε οικονομικούς λόγους, παρά σε λόγους καλλιτεχνικής αξίας της ίδιας της ταινίας:

http://www.washingtonpost.com/blogs/style-blog/wp/2014/03/31/frozen-just-became-historys-top-grossing-animated-film-heres-what-that-says-about-economics/

 

(πχ. σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει μια ταινία πολλά εισητήρια, όταν βγαίνει σε χιλιάδες αίθουσες, ειδικότερα και κει προς την Ασία)


Edited by filmmusic, 06 April 2014 - 10:59.

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#19 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 April 2014 - 11:14

Μου φαίνεται ότι αυτό που λέει το άρθρο είναι γιατί οι ταινίες σήμερα βγάζουν περισσότερα χρήματα από παλιά. Αυτό ισχύει όμως γενικά για το χώρο, όχι για το Frozen, και δεν αρκεί από μόνο του για να κάνει μια ταινία επιτυχία. Το Frozen ξεχώρισε λόγο της καλλιτεχνικής του αξίας, και η επιτυχία του του έφερε περισσότερα χρήματα από ότι θα του έφερνε πριν 10 χρόνια η ίδια επυτυχία λόγω των οικονομικών συγκυριών.

 

Όσο για το καλύτερο animation που έγινε ποτέ, προσωπικά δεν το έχω δει και τόσο πολύ να το λένε ακόμα και fans. Αλλά είναι λογικό το ότι ο κόσμος που ενθουσιάζεται πολύ με κάτι, ή που προσπαθεί να πουλήσει κάτι να λέει υπερβολές του στυλ "είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ του κόσμου". Σίγουρα το Frozen δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ταινία που το έπαθε αυτό. Απλά δε θεωρώ το υπερβολικό praise από μόνο του ως αρκετά καλό λόγο για να πάμε στο άλλο άκρο και να πούμε ότι η ταινία είναι για τα σκουπίδια. Άλλωστε εμπορική ταινία δε σημαίνει απαραίτητα κακή ταινία.


15fkk04.jpg


#20 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 April 2014 - 11:14

Σε πρώτο λόγο παρακαλώ θερμά η κουβέντα να μείνει σε ήπιους και πολιτισμένους λόγους. Είναι ενδιαφέρουσα η διάσταση απόψεων ας μην χαλάσουμε κάτι που μπορεί να εξελιχθεί σε καλή ανταλλαγή επιχειρημάτων και από τις δύο πλευρές σε ένταση. Ξέρετε γιατί το λέω δεν χρειάζεται να επεκταθώ. :)

Κατά δεύτερο λόγο το Princess and the Frog είχε πολλά προβληματικά στοιχεία αναφορικά με το whitewashing της πρωταγωνίστριας και τις σχέσεις λευκών - POC της Αμερικής της εποχής εκείνης αλλά παράλληλα σαν σύνολο ιστορίας ήταν πολύ ανώτερο και συνειδητοποιημένο και από το Frozen και από πολλές Disney παραγωγές.

Having said that και έχοντας δει πλέον την ταινία μπορώ να πω ότι δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά ότι σίγουρα η Disney είχε κάνει κάποια βήματα σε καλές κατευθύνσεις.

Στα θετικά

> Η ποιότητα και ο ρεαλισμός του animation. Disney production values η λεπτομέρεια στην κίνηση και τις υφές των υφασμάτων ήταν πολλές φορές καθηλωτική. Δεν χρειαζόταν να δεις το BR rip για να καταλάβεις ότι ούρλιαζε huge budget από μακριά. Η σύγκριση με Barbie ταινία αν και έγινε προς χάρην υπερβολής αλλά οκ πιστεύω ως γνώστες του τομέα animation καταλαβαίνεται ότι δεν υπάρχει έτσι;

> Extra bonus points for featuring same sex family. Πρωτοφανές για τα δεδομένα της Disney και ειδικά με τον τρόπο που έγινε που ξεφεύγει από την καρικατούρα παρουσίαση που έχουμε συνηθίσει σε τόσα μέσα.

> Η ΕLsa ήταν όντως το δυνατό κομμάτι της ταινίας. Είχε πολύ ενδιαφέρον η ιστορία της, θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για το πόσο καλά στοιχεία ήταν a) η ιnternalised κακοποίηση που είχε κάνει από τον οικογενειακό της περίγυρο β) την πορεία της προς το self acceptance και τι παραλληλισμούς μπορούμε να κάνουμε με την πραγματικότητα. Ακόμη και το deconstruction of Love at first sight πιο ουσιαστικά γίνεται από την Elsa. A και φυσικά ήταν η χαρακτήρας που κρατούσε το ενδιαφέρον μόνη της στην υπόθεση αυστηρά γι αυτήν χωρίς να εξαρτάται από love interests.

> Ένα στοιχείο που μου άρεσε ήταν επίσης και το ότι η εξουσία των πρωταγωνιστριών στην ταινία ως royalty δεν αμφισβητείτο ακόμη και μετά τον θάνατο των γονιών τους. Η Elsa μέχρι τουλάχιστον να ξεσπάσει το σκάνδαλο ήταν αποδεκτή ως ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ , χωρίς να πρέπει ντε και καλά να παντρευτεί χωρίς αμφισβήτηση και οι δύο έχαιραν τον σεβασμό και την αποδοχή των υπηκόων τους κάτι που ως επί το πλείστον περιοριζόταν μέχρι στιγμής στους male characters.

> Aγάπη για τον Olaf.

Kαι οκ γενικά δεν ήταν και painful to watch αλλά παράλληλα δεν σημαίνει ότι δεν είχε και σοβαρότατες ελλείψεις.

Α) Για τα παράπονα μου στον τομεά του animation μίλησα σε προηγούμενο post και πιστεύω ότι όντως ισχυαν τα όσα είχα πει και δεν έχω αλλάξει άποψη in fact εμμένω ακόμη περισσότερο σε αυτήν που είχα.

Β) Not enough Elsa, way too much Anna. Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη αλλά θα προτιμούσα η προσοχή να ήταν καλύτερα δοσμένη. Πέρα από το ότι πώς να το θέσω.... Όσο και να λέγανε ότι δεν έχει ρομανσου μέσα το τρίγωνο μια χαρά καταφέρανε και το χώσανε, γιατί φυσικά η σχέση δύο αδερφιών από μόνη της δεν είναι ικανή να κρατήσει το ενδιαφέρον RIGHT? *rolleyes*

Γ) Με εξαίρεση δύο κομμάτια το Let it go και αντε και το Snowman τα υπόλοιπα ήταν αδιάφορα στην καλύτερη.

Δ) Η ταινία φαινόταν ότι προσπαθούσε υπερβολικά σκληρά να το παίξει safe βάζοντας τις πρωταγωνίστριες να κάνουν με plot points και forced ανατροπές τις ασφαλείς σωστές επιλογές ώστε να μην κακοκαρδίσουν κανέναν.

Ε) Για το misrepresentation και την έλλειψη diversity τα είπα ήδη και εξακολουθώ να επιμένω σε αυτό το κομμάτι. Εϊναι απαράδεκτο να έχουμε POC Και γενικά διαφορετικούς ανθρώπους μεταξύ τους μόνο αν το απαιτεί η πλοκή και το theme να είναι εξωτικό.


Δεν μπορώ να μιλήσω για το Kaze Tachinu δεδομένου ότι προσωπικά δεν το έχω δει. Με σιγουριά όμως μπορώ να πω ότι φέτος είχανε βγει και καλύτερες ταινίες από το Frozen. Δεν είναι κακό, απλά σου άφηνε πολύ έντονα την αίσθηση ότι θα μπορούσε να είχε βγει κάτι υπεργαμάτο που δεν έγινε τελικά, καλό δεν το λες κιόλας, και προς Θεού δεν το λες επιτομή του φεμινισμού επειδή έκανε δύο βήματα προς την σωστή κατεύθυνση τα οποία εντούτοις αξίζει να αναγνωρίσουμε.

Mε βάση αυτό και αυτό απαιτώ Hans Movie ASAP.

Spoiler:
.



#21 filmmusic

filmmusic

    Starting...

  • Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 06 April 2014 - 11:23

iristella, δεν είδα κανέναν μας να έχει ξεφύγει. Βέβαια στον γραπτό λόγο δε φαίνεται και με τί τρόπο το λέει ο καθένας αυτό που γράφει.

 

Πάντως, για να μην παρεξηγηθώ, δεν είπα ότι το Frozen είναι κακή ταινία.

Είναι μέτρια. Αυτό θεωρώ. Και σίγουρα όχι το αριστούργημα που θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι είναι (αν το κάνει δηλ. κανένας αυτό), ή ισάξιο με τις ταινίες της Αναγέννησης της Disney.


Edited by filmmusic, 06 April 2014 - 11:24.

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#22 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 06 April 2014 - 11:26

To Frozen το βρήκα μια μετριότητα και εγώ. Τα καλά του είναι πολύ λιγότερα από τα άσχημά/μέτριά του για να τα αντισταθμίσουν. Την ιστορία/σενάριο τη βρήκα πρόχειρη, τα trolls ήταν για γέλια και για κλάματα, η Anna με άφησε αδιάφορη, ο Kristoff ανάξιος ύπαρξης (no, seriously, why did he even exist?) και η μουσική... ε. Προτίμησα τα ορχηστικά κομμάτια πολύ περισσότερο από τα staged τραγούδια. Ο Olaf και η Elsa ήταν οι μόνοι χαρακτήρες που άξιζαν για μένα. Ο ένας ήταν πραγματικά αστείος και pulled some heartstrings there to my surprise και η Elsa... "too good for her own movie" είναι η φράση εδώ. Ένας χαρακτήρας ενδιαφέρων, πολύπλευρος, με αληθινά προβλήματα και για κάποιο λόγο η ταινία εστίασε στην Anna. Γιατί ρε Disney, θεωρείς τα κοριτσάκια ανίκανα να ακολουθήσουν έναν χαρακτήρα σαν την Elsa;

 

Κρίμα. Ελπίζω η επόμενη δουλειά του studio να είναι καλύτερη.

 

Υ.Γ. Ο villain ήταν απίστευτα αχρείαστος. Η ταινία δε χρειαζόταν villain.


Posted Image


#23 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 April 2014 - 11:28

filmmusic η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία και άσε με να ξέρω ένα δύο πράγματα παραπάνω για το ποιοί σε αυτήν την συζήτηση θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο φρόνιμοι. Εϊμαι σίγουρη ότι έχουμε συννενοηθεί με τους ενδιαφερόμενους οπότε μην ανησυχείς. :P



#24 filmmusic

filmmusic

    Starting...

  • Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 06 April 2014 - 11:34

Α οκ, αν το είπες προληπτικά, εντάξει τότε.. :D


Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#25 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 06 April 2014 - 11:35

Μου άρεσε αρκετά η ταινία, χωρίς να αγνοώ τα προβλήματά της, αλλά πέρασα πολύ καλά. Πρέπει να είμαι η μόνη που της έμεινε πολύ περισσότερο το τραγούδι στην αρχή της ταινίας, που έκοβαν τον πάγο, παρά τα άλλα. (όχι ότι ξέφυγα από το να μάθω τους στίχους στο καταραμένο Let it go όταν υπάρχει παντού γύρω μου).

 

Αυτά που είπε η Maya και η iri με κάλυψαν αν και η μεγαλύτερή μου ένσταση ήταν ο χαρακτήρας που επέλεξαν να δώσουν στο πρωταγωνιστικό δίδυμο. Δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς...μάλλον έχει να κάνει με τον χαρακτήρα τους που ναι, και τις δύο τις συμπάθησα τρελά and I'm just nit picking now αλλά κάτι μου έλειπε. Θα το συνδέσω με το πιο χαραμισμένο potential ever που πρέπει να ήταν στο θέμα του romantic interest και πώς το διαχειρίστηκαν στην ταινία. Θες να κάνεις κάτι διαφορετικό; Δείξε μας τη δυναμική σε μια σχέση όπου η γυναίκα, η παντοδύναμη βασίλισσα ice witch, έχει το πάνω χέρι μόνο και μόνο από τη θέση της. Πρίγκιπας ερωτεύεται πριγκίπισσα, κάποιος πρέπει να τη σώσει κλπ κλπ. Εντάξει, δεν τολμώ να πω πως δεν είναι καλές ταινίες αυτές που προηγήθηκαν, αλλά τόλμησέ το. Δείξε πως θα αντιδρούσαν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι με το θέμα της δύναμης στη σχέση τους κι αν θα τους ένοιαζε και πόσο, ο περίγυρος. Τι θα γινόταν στο τέλος όταν οι δυνάμεις της Elsa επιτέλους θα ήταν διαχειρίσιμες. Δεν ξέρω και να μην έβαζαν καθόλου το romance απ'την άλλη δε θα με χάλαγε, θα προχωρούσε η ταινία...αν και μπορεί να μπήκε μόνο και μόνο για να κάνει το statement περί οικογενειακών δεσμών κι αδερφικής αγάπης ακόμα πιο δυνατό οπότε ναι, οκ, το δέχομαι.

 

Επίσης, συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά μου έχετε όλους αυτούς τους άντρες που πουλούσαν πάγο και είχαν τον Kristoff μαζί τους και αντί να του βάλουμε παρελθόν του βάζουμε τα trolls; Wth πού πήγαν οι τύποι που έκοβαν πάγο, μήπως μάλωσε μαζί τους; Πέθαναν οι παλιοί; Οι γονείς του δεν υπήρχαν ποτέ και τον είχαν άτυπα υιοθετήσει οι άλλοι και μετά τον ξέχασαν; Και γιατί ήταν έτσι τα trolls; Τι στο καλό;

 

Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι πως ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας, όσο και να χτίσανε πάνω στις τύπισσες και να το έδειξαν, κατέληξε ο Hans.

Spoiler:

 

Κάτι ακόμα που με ενόχλησε αν και πολύ λίγο - κυρίως επειδή μάλλον έχω παίξει πολλά pen and paper - ήταν η απουσία κανόνων στις δυνάμεις της. Δηλαδή, πάγωνε νερά, δημιουργούσε πάγο από το πουθενά για να φτιάξει ολόκληρο κάστρο, άλλαζε τον καιρό ολόκληρης χώρας και παραπάνω και δημιούργησε ζωή(!) με τον χιονάνθρωπο. Ζαλίστηκα. Πρέπει να ήταν πολλά lvl χαρακτήρας η τύπισσα. Α και γιατί στο καλό άλλαξε ρούχα και παπούτσια μαζί; Είναι και ράφτρα τώρα; Άσχετο, αλλά αυτά τα γοβάκια πρέπει να ήταν τα πιο άβολα πράγματα ever να περπατάς σ'αυτά.

 

Γενικώς, μου άρεσε η ταινία, την είδα πολύ ευχάριστα. Τα τραγούδια ήταν καλώς τοποθετημένα, με την εξαίρεση του όταν πήγαν και βρήκαν την Elsa στο κάστρο της (θα μπορούσατε να μιλήσετε σαν άνθρωποι και να βγει πολύ καλύτερο συναίσθημα) - κι ενοχλητικά catchy - και τα οπτικά ήταν πολύ όμορφα. Και όποιος είπε τα εφέ κιτσαριό έκανε μεγάλο λάθος. Ήταν πολύ καλή απεικόνιση του πάγου ιδιαιτέρως του χιονιού και στο πραγματικό του σχήμα κι αυτό ήταν πολύ ικανοποιητικό να το βλέπεις. Επίσης, τι μάγισσα του πάγου είσαι αν δεν πετάς πάγο; Και δε μιλάω καν για την πιο υπέροχη σκηνή στην αρχή της ταινίας που έκλαιγε στο δωμάτιό της κλεισμένη και παντού εξαπλωμένος πάγος γύρω, σαν ασθένεια, λες και ήταν κολλητική αλλά και προέκταση του εαυτού της. Ας μην απορρίπτουμε κάτι τόσο απόλυτα όταν δεν το έχουμε προσέξει αρκετά. Εξάλλου όλα αυτά τα εφέ - δηλαδή ο πάγος - στην ουσία ήταν τα συναισθήματα της Elsa και μας έδειχναν ακριβώς πόσο απελπισμένη, θυμωμένη, παρατημένη ή χαρούμενη είναι και φάνηκε από τον τρόπο που άλλαζε κάθε φορά ο πάγος σχήμα.


Edited by iristella, 06 April 2014 - 11:47.
spoiler tag :3

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#26 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 April 2014 - 11:42

Μου άρεσε αρκετά η ταινία, χωρίς να αγνοώ τα προβλήματά της, αλλά πέρασα πολύ καλά. Πρέπει να είμαι η μόνη που της έμεινε πολύ περισσότερο το τραγούδι στην αρχή της ταινίας, που έκοβαν τον πάγο, παρά τα άλλα. (όχι ότι ξέφυγα από το να μάθω τους στίχους στο καταραμένο Let it go όταν υπάρχει παντού γύρω μου).

 

Όχι δεν είσαι μόνη, κι εγώ κι ο αδερφός μου καήκαμε με το Frozen Heart. ^ ^


15fkk04.jpg


#27 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 06 April 2014 - 11:44

Εμένα πάλι μου άρεσε το chant ακόμη πιο αρχή, όταν εμφανίστηκε ο τίτλος. :P Μακάρι να ήταν σε τέτοιο στυλ και τα τραγούδια.


Posted Image


#28 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 April 2014 - 11:48

Eγώ πάλι θέλω να κάνουν Elsa meets Jack Frost short.

I ship that.

(μιας και λέει ο καθένας τον πόνο του να πω και εγώ τον δικό μου)



#29 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 06 April 2014 - 11:51

Εγώ θέλω torture porn film με τον olaf :kakaka:


sc5bab.jpg


#30 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 April 2014 - 11:53

Πόσο πιο Impaled πια? :P