Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

GJ-bu Chuutou-bu

Original Work: Novel moe 4-koma slice of life Comedy

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 10 November 2012 - 15:14

~GJ-Bu~

Posted Image


Βασισμένοι στο πρώτο 4-koma light novel (?), της Shin Araki, οι Doga Cobo θα μας φέρουν αυτόν τον Ιανουάριο στις οθόνες μας το Good Job Club ή για συντομία GJ-Bu. Τι σόι club θα 'ναι και το τι είδους δραστηριότητες θα κάνουν τα μέλη του, μην με ρωτάτε.

Αν σας παραξένεψε ο όρος 4-koma light novel, όσο παραξένεψε εμένα, είναι σαν ένα κανονικό novel, του οποίου κάθε ιστορία αποτελείται από μόνο 4 σελίδες και συνοδεύεται από ζωγραφιές και σκίτσα. Το συγκεκριμένο novel έχει εννιά τόμους που έχουν 36 τετρασέλιδες ιστοριούλες. Νομίζω πως οι ιστορίες είναι αυτοτελείς, αλλά έχουν τους ίδιους χαρακτήρες και διαδραματίζονται στο ίδιο setting.

Η πλοκή δεν είναι τίποτα τρομερό. Αν έχω καταλάβει καλά το όλο σκηνικό διαδραματίζεται σε ένα σχολείο, στην αίθουσα του club GJ-Bu, και θα βλέπουμε μικρές κωμικές ιστοριούλες με τους παρακάτω χαρακτήρες:

Ο Shinomiya Kyouya, τον οποίο προσπαθούν να στρατολογήσουν (?)
Η Mao, την κοντούλα εγωίστρια πρόεδρο του club
Η Megumi, την πολύ γενναιόδωρη αδερφή του Mao
Η Shion, την ιδιοφυΐα που της λείπει η κοινή λογική
και την Kirara, που συνέχεια πεινάει (και έχει γατοαυτάκια)

Posted Image


Λίγο πολύ από την πλοκή καταλαβαίνουμε πάνω-κάτω σε τι νερά θα κινηθεί. Κρατάω μια επιφύλαξη για το ότι μπορεί να βγει καλό και ας είναι τίγκα στο moe και στην χαζομάρα (και το Κ-On! ο ορισμός του moe ήταν αλλά δεν ήταν κακό, όπως και το φετινό Chuunibyou), αλλά φοβάμαι πως θα την κρατάω τζάμπα.
Κατ'αρχάς, όπως είπα και πιο πάνω, από το όνομα του club κάτι μου βρομάει. Μετά ο τόσο moe δεν ξέρω κατά πόσο θα κρατηθεί στον απλά cute σχεδιασμό και δεν θα παρεκτραπεί σε αχρείαστο fanservice και σκηνές ή στο κλασσικό μοτίβο που κάνουν τα moe κοριτσάκια ηλίθια και ανίκανα για το ο,τιδήποτε για να αρέσουν στο αντρικό κοινό. Ακόμα μια ανησυχία είναι να μην γίνει Harem γιατί βλέπω μόνο ένα αγόρι μέλος του club. Τέλος, φοβάμαι μην πάει στο εντελώς κρύο και ηλίθιο χιούμορ.

Μακάρι λοιπόν τίποτα από τα παραπάνω να μην συμβεί και το σχέδιο ας μείνει και moe.

Director, Studio, Cast


Στην σκηνοθεσία έχουμε τον Fujiwara Yoshiyuki. Σύμφωνα με το AniDΒ αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά ως σκηνοθέτης ολόκληρης σειράς. Μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο episode direction στα Ao No Exorcist, Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou, Guilty Crown, Sword Art Online, YuruYuri και Ika Musume (Ωχ, ωχ, ωχ).

Το studio του, Doga Kobo, και αυτό δεν έχει και πολύ λαμπρό ιστορικό. Μερικές προηγούμενες δουλειές είναι Memories Off #5 Togireta Film, Uchuu Kazoku Carlvinson, Myself; Yourself, Koihime Musu και γενικότερα που το παει, που το βρίσκει, όλο δουλειές με fanservice, Dating Sim, Moe και ecchi είναι. (Ωχ ωχ ωχ πάλι)

Cast ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Από PV έχω βρει μόνο αυτό http://www.dailymotion.com/video/xsy5bq_pv-ln-gj-bu_shortfilms

Μακάρι μόνο το animation να μην είναι έτσι σε όλη την σειρά και να είναι απλά για προμοτάρισμα του novel.


Posted Image

AniDB|ANN1|ANN2|MAL


Edited by Keito, 10 November 2012 - 18:05.




Also tagged with one or more of these keywords: Original Work: Novel, moe, 4-koma, slice of life, Comedy