Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

:REverSAL

action horror sci-fi seinen survival gore

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2012 - 21:28

Δημοσιευμένη  εικόνα


"Αν αυτός ο κόσμος είχε μια αντίστροφη πλευρά,

τότε εκεί θα ήμουν ηρωίδα."


Η Matsuyuki Ayame εκπαιδεύεται και δουλεύει ως γκέισα. Γνωρίζοντας ήδη πως ο θαυμασμός της προς τους φανταστικούς ήρωες ακούγεται ανώριμος για την ηλικία της, δεν παύει να τους θαυμάζει, νιώθοντας πως θα ήθελε να τους μοιάσει έστω και λίγο. Μία συνηθισμένη μέρα, επιστρέφοντας στο σπίτι με την αδερφή της, βοηθάνε έναν νεαρό ο οποίος φεύγοντας αφήνει πίσω του κατά λάθος μια περίεργη συσκευή. Πιστεύοντας ήταν κάποιου είδους ηλεκτρονική κονσόλα, η πρωταγωνίστρια εισάγει το όνομά της στη φόρμα εγγραφής και τότε για πρώτη φορά αρχίζει να ακούει ένα παιδικό τραγούδι.

Δημοσιευμένη  εικόνα


Ανίκανη να το βγάλει από το μυαλό της, αρχίσει να το σιγοτραγουδά. Δεν μένουν όμως όλοι ήσυχοι στο άκουσμά του μιας και το συγκεκριμένο τραγούδι σημαίνει την έναρξη ενός τρομαχτικού για εκείνους παιχνιδιού. Η ίδια, μαζί με τον ιδιοκτήτης της παράξενης συσκευής μεταφέρεται στο ανάποδο Κιότο, μια πόλη που όλα είναι αντίστροφα και οι κάτοικοι δεν μοιάζουν με συνηθισμένους ανθρώπους. Εκεί πληροφορείται πως με την εγγραφή της, έγινε μέλος ενός παράξενου παιχνιδιού και ότι ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει για κάποιο χρονικό διάστημα στον πραγματικό κόσμο είναι να ολοκληρώσει κάποιες αποστολές. Σε αυτόν τον παράξενο κόσμο οι παίκτες, κάτω από την αρχηγία συγκεκριμένων ατόμων, θυσιάζουν οποιονδήποτε για να επιστρέψουν για άλλη μια φορά ζωντανοί σκοτώνοντας χωρίς δισταγμό οτιδήποτε θωρήσουν απειλή και ήρωας γίνεσαι μόνο με τη χρήση όπλου...

Δημοσιευμένη  εικόνα


Το manga μετρά ήδη ένα volume στην Ιαπωνία και τα πρώτα 9 κεφάλαια έχουν μεταφραστεί ήδη από τους Death Toll. Η δημιουργός του, Karakara Kemuri, πιθανόν να είναι γνωστή από άλλες δουλειές της όπως το Donten ni Warau και Replica. Η σειρά αρχίζει κάπως μπερδεμένα αλλά αποκαλύπτει γρήγορα τη διάθεσή της και τα μηνύματα που θέλει να περάσει και μέσα στα εννέα πρώτα κεφάλαια έχει δώσει αρκετές πληροφορίες για τη φύση του "παιχνιδιού" και τις προθέσεις των παιχτών, αν και έχει αρκετά κενά ακόμα. Το σχέδιο είναι αρκετά ικανοποιητικό όσον αφορά τον σχεδιασμό των χαρακτήρων, αλλά θα του άξιζε λίγη περισσότερη δουλειά στο παρασκήνιο καθώς σε αρκετά panels μένει λευκό.

Δημοσιευμένη  εικόνα


Direct Download || Online Reading

Death Toll||Batoto


Genres: Sci-fi, Horror, Action, Seinen

ySss0UF.jpg


#2 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2012 - 21:43

Δε-δεν το πιστεύω!! Βλέπω καλά; Ζόμπια;!
I'm sold.

Δημοσιευμένη  εικόνα


#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2012 - 21:46

XD Κάτι σαν ζόμπια, με λίγο εγκέφαλο και ένα δείγμα προσωπικότητας, ή κάτι τέτοιο θέλει να παρουσιάσει.

ySss0UF.jpg


#4 Jooji-san

Jooji-san

    Lieutenant

  • Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2012 - 22:34

Kai εισαι θεα!Thanks για το thread σου.Ειχα σκοπο να το κανω κ γω μιας κ με χει πορωσει αρκετα το συγκεκριμμενο μανγκα. Αυτο που με χει κρατησει ειναι το art του (το θεωρω απο τα πολυ καλα art (τουλαχιστον απο αυτα που εχω διαβασει)) αλλα κ η ιστορια του (δεν πολυ βλεπουμε ζομπι να χει προσωπικοτητα). Οπως κ να χει μεχρι στιγμης φαινεται οτι εχει μελλον κ μακαρι να συνεχισει ετσι.

#5 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2012 - 02:34

See? Zombies have feelings too. xD

Δράση μυστήριο το απαραίτητο Battle Royale feeling και εναλλακτική πραγματικότητα. Μέχρι στιγμής η σειρά τα πάει πολύ καλά όντας διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. Περιμένω με αγωνία την συνέχεια και ελπίζω να μην αργούν τα releases.

#6 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2012 - 14:24

Γκέισα με όπλο και ζομπι γκέισες? Πρέπει να το διαβάσω αυτό! Να 'σαι καλά Kai. :hahaha: :hahaha:

#7 magicofantasy

magicofantasy

    ♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

  • Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2012 - 19:07

ειναι τελειο το λατρευω , περιμενω πως και πως για νεο chapter , οτιδηποτε εχει σχεσει με ζομπι ειναι σουπερ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2014 - 12:12

Το έφτασα μέχρι το 10 κεφάλαιο (νομίζω μέχρι εκεί έχει βγει κιόλας) αρχίζοντας με την υπόθεση πως θα είναι απλά κάτι διασκεδαστικό με ζόμπι και μια γκέισα με ένα πιστολοειδές και τελικά πήρα λίγο περισσότερα απ'αυτό που περίμενα.

 

Μ'άρεσε από την αρχή πολύ η πρωταγωνίστρια, που ακόμα και αν ήταν αφελής και υπερβολικά παρορμητική πολλές φορές, δεν ήταν εκνευριστική ή μονοδιάστατη. Παρ'όλο που από την μια ήθελε να ζει φυσιολογικά και να περνά τις μέρες της με συνηθισμένο τρόπο (το είχε πει και ξεκάθαρα νομίζω όταν πρωτομπήκε στο παιχνίδι), είχε και την πλευρά η οποία ήθελε να γίνει ηρωίδα, ή τουλάχιστον, που φανταζόταν πως ήθελε να γίνει ηρωίδα. 

Spoiler:


#9 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2015 - 15:00

Το διαβασα χθες, because γκεισα-με οπλο-σκοτωνει ζομπια αλλα τελικα δεν ηταν αυτο που περιμενα, για την ακριβεια ηταν καλυτερο!
Αν και συντομο καταφερνει να φτιαξει μια ωραια ιστοριουλα που σου κραταει το ενδιαφερον σε καθε ενα απο τα 13 chapters!Την πρωταγωνιστιρια την λατρεψα!


mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om




Also tagged with one or more of these keywords: action, horror, sci-fi, seinen, survival, gore