Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Better Than a Dream


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 14 September 2012 - 17:18

Better Than a Dream



Posted Image






Author : Sakuragi Raika
Artist : Asanami Katsumi
Year : 2006
Genres : Drama, Psychological, Romance, Slice of Life, Tragedy, Yaoi
Status : 1 Volume Completed


Ο Yuuki και ο Tsukada ήταν ένα τέλειο, ευτυχισμένο ζευγάρι ... μέχρι που ο Tsukada, ένας μανιώδης ορειβάτη, χάνει τη ζωή του σε χιονοστιβάδα. Από τότε, ο Yuuki κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να διευθύνει το Fuuka, το café του, και αντιμετωπίζει τη θλίψη του, όσο πιο ήσυχα γίνεται.

Ο Shin, ένας παλιός φίλος του Yuuki απο το γυμνάσιο, είναι ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζει. Μετά το θάνατο του Tsukada, ο Shin έγινε τακτικός πελάτης στο Fuuka, τελικά το τραβαει τόσο ώστε να κάθεται στο πρώην αγαπημένο σημείο του Tsukada . Δεν είναι ασυνήθιστο για αυτόν να περάει τη νύχτα στο σπίτι του Yuuki. Αν και υπήρξαν στιγμές που η σχέση τους έχει σχεδόν περάσει το όριο απο τη φιλία σε κάτι περισσότερο, και οι δύο συγκρατούνται. Ο Yuuki είναι μόνος, αλλά αυτός που πραγματικά του λείπει είναι ο Tsukada. Και συνηδητοποιεί ότι τα συναισθήματα του Shin δεν είναι αρκετά ισχυρά ώστε να ξεπεράσει τα ταμπού της κοινωνίας.

Ενώ ο Shin λείπει για επαγγελματικούς λόγους, ένας ξένος φτάνει και τινάζει τα πάντα στον αέρα. Ο Yuuki είχε σκοπό να προσλάβει μια σερβιτόρα, αλλά αντ 'αυτού βρίσκει τον εαυτό να προσλαμβάνει τον Kamishiro ως νέο σεφ του Fuuka .Ο Kamishiro είναι ένα πλήρες μυστήριο - είναι ένας επαγγελματίας σεφ με πολυετή εμπειρία στο ενεργητικό του, και παρ ολα αυτα είναι πρόθυμος να εργαστεί για τον κατώτατο μισθό και ένα δωμάτιο στο σπίτι του Yuuki.Ο Yuuki αναρωτιέται γι 'αυτόν, το παρελθόν του, και τι συνέβη σ' αυτόν που τον τραυμάτισε και κουτσαίνει. Παρόλα αυτά, ο ίδιος αποδεικνύεται ότι είναι ένα εκπληκτικά κατάληλο άτομο για το Fuuka.

Δυστυχώς όμως, ο Shin δεν αντιδρά καλά στις ειδήσεις ότι ο Kamishiro έχει πάρει ένα δωμάτιο στο σπίτι του Yuuki. Κι έτσι, όλα τα θέματα σχέσεων και συναισθημάτων που ο καθένας μπορύσε να θάψει μέσα του πλέον σπρώχνονται επόδυνα στο προς το προσκήνιο

Edited by The Tragic Prince, 14 September 2012 - 17:22.


#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 September 2012 - 17:22

ROFLMAO

Ντάξει έχω περάσει απίστευτα καλές στιγμές με το συγκεκριμένο βιβλίο. Να είμαι σε παρέα και να το έχουν πιάσει τα αγόρια και να μην λένε να ξεκολλήσουν. Σοβαρά το κρατήσανε περισσότερο από μένα. Δίνανε και extra προσοχή στις εικονίτσες τα χρυσά μου. Plus φωναχτή dramatic αναγνωση μέσα σε καφετέρια.

Δεν θυμάμαι τι έλεγαν ακριβώς και την υπόθεση του Novel, θυμάμαι όμως κάτι με κουλουριασμένα δάχτυλα σε κάποια φαση.

#3 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 14 September 2012 - 18:35

Κάποιο καλό παιδί να στείλει ένα pm με linku γιατί δεν το βρίσκω πουθενά? :3