Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Again!!

comedy drama romance shool life shounen supernatural

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 08 September 2012 - 16:34

Posted Image


Ο Imamura Kinichirou, λόγω της εμφάνισής του και του χαρακτήρα του, δεν έκανε ούτε έναν φίλο στα τρία χρόνια της ζωής του στο λύκειο. Αναπολώντας τη βαρετή μαθητική του ζωή αναρωτιέται τι θα μπορούσε να είχε αλλάξει αν είχε κάνει διαφορετικές επιλογές και συγκεκριμένα αν είχε δεχτεί την πρόσκληση μιας κοπέλας να μπει στην "cheering squad" του σχολείου του η οποία αργότερα διαλύθηκε. Έτσι, αποφασίζει να ρίξει μια τελευταία ματιά στην αίθουσα που παλιότερα φιλοξενούσε την ομάδα. Η πόρτα όμως ήταν κλειστεί και μια συμμαθήτρια του τον είδε ενώ προσπαθούσε να μπει μέσα με έναν ανορθόδοξο τρόπο.

Posted Image


Η φήμη του όμως δεν ήταν καλή και η κοπέλα παρεξήγησε την κίνησή του με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια και να πέσει από της σκάλες. Προσπαθώντας να λύσει την παρεξήγηση την ακολουθεί και ενώ βλέπει έντρομος το σώμα την νεαρής πεσμένο στο έδαφος, καταλήγει να χάσει την ισορροπία του και να πέσει και ο ίδιος. Η ζωή του φαινόταν να έχει φτάσει στο τέλος της μα το επόμενο πρωί ξυπνάει στο κρεβάτι του... τρία χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα τη μέρα της τελετής έναρξης. Στην αρχή πιστεύει πως βλέπει απλά ένα όνειρο αλλά τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν όταν η συμμαθήτριά του εμφανίζεται και τον κατηγορεί ότι την έσπρωξε από τις σκάλες και εξαιτίας του κατέληξαν να βρεθούν τρία χρόνια πίσω.

Posted Image


Αναγκασμένοι να ζήσουν ξανά από την αρχή τη ζωή τους στο λύκειο, βλέπουν την ζωή τους ν' αλλάζει είτε προς το χειρότερο είτε προς το καλύτερο και ο Imamura είναι αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε και να αλλάξει. Μα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αφού η "cheering squad" είναι υπό διάλυση, έχει μεγάλη αντιπαλότητα με αντίστοιχη ομάδα και τα παλιά της μέλη αρνούνται να επιστρέψουν πίσω. Σιγά-σιγά ανακαλύπτει την ιστορία που οδήγησαν τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση και προσπαθώντας να βρει μία λύση αρχίζει να δένεται με τους συμμαθητές του.

Η σειρά τρέχει από το 2011 και αυτή τη στιγμή μετρά 5 volumes. Ως τώρα έχουν μεταφραστεί τα 18 πρώτα κεφάλαια.

Genres: Comedy, Drama, Romance, School Life, Supernatural, Shounen


Posted ImagePosted Image


ySss0UF.jpg


#2 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 September 2012 - 18:54

Όταν είδα την εικόνα, νόμιζα ότι ήταν ο πρωταγωνιστής, και λέω: "καλά, το τύπος μοιάζει ΕΤΣΙ και δε τρέχουν όλοι από πίσω του;;;;" Μετά σκέφτηκα ότι ήταν η κοπέλα. Derp.

Διάβασα το πρώτο chapter (ΓΙΑΤΙ τα scanlations στα Αγγλικά είναι τόσο χάλια, ενώ στα Ισπανικά τόσο καλά;;;;; :cry5: ) και φαίνεται ενδιαφέρον. :congrats: Μπήκε στα Ongoing.

Posted Image


#3 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 08 September 2012 - 19:18

Διάβασα μέχρι το 6 chapter και συνεχίζω. Καλές εντυπώσεις μου άφησε.

Η πλάκα είναι πως αρχίζω να το διαβάζω: "τέλεια, έχουμε και μακρυμάλλη για πρωταγωνιστή". Τελικά ήταν too good to be true.XD

Edited by Keito, 10 September 2012 - 15:07.


#4 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 September 2012 - 15:01

δαμν ιτ, μπισόνεν φάνς xDD
αλλα ιχύει φέρνει αρκετά σε αντρικό χαρακτήρα :P
Το έχω ξεκινήσει κιεγώ αυτο το καιρό, ωραίο φαίνεται μέχρι στιγμής, πλάκα έχει,μ'άρεσει κιη υπόθεση αρκετά...ελαφρύ και χαλαρό μάνγκά σε γενικές γραμές θα λεγα (but im still on 4rth chapt) θα το συνεχίσω και θα γράψω κιάλα κάποια στιγμή xD
フカフカ

#5 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 10 September 2012 - 15:16

To έφτασα και εγώ up to date.

Διαβάζεται εύκολα και ανάλαφρα, αλλά είναι ευχάριστο, και αν και έχει μερικά λίγο χαζά σημεία, δεν με χαλάει.
Spoiler:


Και κάτι τελευταίο, το μαλλί του θα ξαναμακρύνει με τον χρόνο, έτσι?? :blingeye2: :blingeye2:

#6 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 September 2012 - 13:09

Spoiler:


Αll in all έχει πλάκα και ενδιαφέρον μεχρι στιγμής και ελπίζω να μην πέσει η σειρά στην παγίδα της επανάληψης/ανακύκλωσης.



Also tagged with one or more of these keywords: comedy, drama, romance, shool life, shounen, supernatural