Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Arcana


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Igore

Igore

    Επιστροφή στα παλιά...

  • Members
  • 241 posts

Posted 10 September 2006 - 11:27

Made in Korea... So-young-lee... Tokyopop..
Κορυφαίο! :D
Η Inez είναι έναι κοριτσάκι που έχει την ιδιότητα να μιλάει με ζώα κτλ. κτλ. ο Παππους της είναι ένα παλικάρι μάγος... και ο σκυλάκος της [spoiler:f9d9ecf323]που παιθένει.... δεν ξέρω αν τον αναστήσουν ή κατι τέτοιο[/spoiler:f9d9ecf323] ξεκινάνε ένα ταξίδι οπου σκάει μύτη ένας δαίμονας μέσα απο τα πρόβατα.... εκεί αρχίζει το καλό... δεν συνεχίζω άλλο!!! :bleh:

Έχω διαβάσει τα 2 πρώτα manga απο τα 4 που κυκλοφορούνε ήδη νομίζω... Αν κάποιος ξέρει για new releases ή κανένα site......dooommo arigatoooo!! :kakashithumbup:

Σχεδιασμός: Περίεργος αλλα μετά απο 10-20 σελίδες το συνηθίζεις... Δώστε σημασία στα τοπία (φυτά, δέντρα, κάστρα... γενικά περιβάλον!!) που ο mangaka έχει πολύ γούστο!!!
Posted Image
ΠΡΩΗΝ NEJI_IGORE....
[ www.myspace.com/igorewired ]