Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

THE SUPERHEROE WARS

• Please log in to reply
44 replies to this topic

#16 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 September 2006 - 19:18

Spiderman για μένα, ευέλικτος, πανέξυπνος, δυνατός cool στολή και δυνάμεις
ειδικά με την στολή Venom η την Alex Ross και αυτή του Ben Raily

οι κακοί δεν μαρεσούν πολύ :P και ο captain america είναι λίγο φλωράκος >.<

#17 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 11 September 2006 - 20:49

πια στολη του ross λες??? :shock: :shock: :shock: γιατι εχω ολλεσ τις διμιουργιες του ροσσ που εχουν σχεση με μαρβελ και ο ροςς τον spider-man τον διχνει κανονικα με την στολη του :shock: αλλα μαλλον θα ενοεις τον man-spider ο οποιος ειναι διμιουργιμα του ροσσ και ειναι οντος γαμαουα! παντος αμα εχεις την στολη που λες σε καπια φωτο διξτην και σε μενα γιατι με ψιλο σοκαρες τωρα :shock:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#18 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 September 2006 - 21:02

Δεν βρίσκω μια εικόνα σε σκίτσο αλλα πάρε αυτό το SD για να πάρεις μια ιδέα
Posted Image
την έχει και στα 2 games στο psx άμα τα έχεις, πολύ φοβερή στολή

#19 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 11 September 2006 - 21:07

Phantom Duck for the greatest wins!! Ίσως να μην είναι από τους κλασσικούς υπερήρωες, όμως είναι γκαφατζής έχει χιούμορ και είναι γαμάτος :P

oR4yYRl.gif

#20 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 11 September 2006 - 22:21

ναι 6αφτερε ανγγελε την εχω δει την στολη που μου δειχνεις(εχω τερματισει το spider-man gia psx) αλλα δεν ειναι του ροςς με τπτ. :shock: δεν θιμαμε οταν την επιλεγεις λεει πως ειναι στολη του ροςς? εσυ απο που το ξερεις :shock: γιατι οτι εχει να κανει με ροςς πιστευω πως το εχω διαβασει(ακομι και την ατελειοτη τριλογια earth x , universe x , paradise x)
αλλα αυτην την στολη πουθενα :cry:

:bleh: phandom duck rullez μεχρι ενα σημειο ειδικα για να περνας την ωρα σου αλλα πλεον δεν μου κανει εσθισει προτιμο ενα donald του ροσα η του μπαρκς αλλα αυτα που λεμε ,ασς, τωρα ειναι :offtopic: για αυτο καλητερα θα ηταν να μας πεις πιος ηρωας σου αρεσει απο αμερικι πλευρα(dc,marvel,image,dark horse,macFarlane comics, ktl) :kakashithumbup:

ααα παρτε και μια εικονιτσα απο την τριλογια που αναφερω :kakashithumbup:
Posted Image
Posted Image

#21 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 September 2006 - 01:13

Φάντομ Ντακ OWNZ The World !!!!! Posted Image

Είναι όμως παντελώς άσχετος με αυτούς που σχολιάζουμε εδώ. Από αμερικάνικους υπερήρωες μου αρέσουν κυρίως ο Spiderman, ο Green Latern (ελπίζω να τον έγραψα σωστά επειδή σε κάτι παμπάλαια Κόμιξ που διάβαζα τον έλεγαν πράσινο φανάρι :ninja: ), και ο Superman. Βέβαια ο τελευταίος έχει το στυλ των κλασικών καλών. Δεν σκοτώνει, έχει ένα σωρό υπερφυσικές δυνάμεις, καταφέρνει να νικάει πάντα τον αντίπαλό του κλπ κλπ κλπ. Αλλα για κάποιον λόγο μου αρέσει 8)

Επίσης ένας ήρωας που μου είχε κάνει πολλή εντύπωση, αν και έχω διαβάσει μόνο μία ιστορία του είναι ο Firestorm (νομίζω έτσι λέγεται). Δεν θυμάμαι όμως πολλές λεπτομέρειες για αυτόν

E5VV38U.jpg

#22 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 12 September 2006 - 01:56

Eμένα μου την σπάνε :mad2: οι ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ ηρώων.Χαρακτηριστικά:

titan(dark horse comics)-superman (dc)
solomon grundy-hulk
The New Mutants - fantastic 4
Harlequin II-Joker

Eπίσης ο Major Victoy έχει ίδια ασπίδα με τον Capten America.

Παρεπιμπτόντως οι Capten America που έχουν εμφανιστεί είναι οι :

Captain America I, Spirit of '76/Captain America II, Patriot/Captain America III,
Captain America IV/The Director, Roscoe/Captain America V, Super-Patriot/Captain America VI/USAgent

Ο Capten δεν είναι καθόλου τραγικός σε σχέση με :

Yondu Udonta
H.E.R.B.I.E
Zawadi,Lorna Jungle Queen ήρωες ζουλού
Yellow Claw ήρωας κινέζος
GLORIAN αρχαίος έλληνας ήρωας
HERACLES (άντε Ηρακλάρα και σε ήρωα σε βγάλαν,διπλό στην Κρακοβία :P

Και τους
Gorilla-Man,Agent Jimmy απο τη σειρά AVENGERS/The O-MEN" του 1958.

Y.Γ.Α υπάρχει και ψευτο Phantom Duck o HOWARD THE DUCK της DC.

Με :respect: :clap: . :P

#23 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 September 2006 - 11:56

Mastah σίγουρα είναι Alex Ross, είναι το ονομά της και το λέει και όταν την επιλέγεις. ειπάρχει και σε άσπρη στο game

#24 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 12 September 2006 - 21:10

με κουφανες αγγελε! τι να σου πω προσοπικα δεν νομιζω να υπαρχει αλλα για να τολες !η spider woman ειναι ιδια με αυτην την στολη παντος(και την ευφτιαξε ο ross) παντος μαλλον κατι θα πεζει ;)

καλα bulle ωραιο post κριμα που ειναι copy paste γιατι αμα τα υξερες ολλα αυτα μαλλον δεν θα σε ξερω απο την 1τη δημοτικου ;)
παντος στο ποστ που αντεγραπσες δεν ειχε εναν ακομι γελιο! ειναι μια τιπισα που φτιαξαν οταν η αμερικα εβαλε τον σανταμ στο ιρακ(οτνα ηταν φιλοι δηλαδι) και ηταν η προστατιδα του ιρακ!!ΕΛΕΟΡΡΡΡ! παντος αυτα ειναι τραγικα αν και εμενα δεν με ενδιαφερουν τετοια κομικ( ποτε δεν εχω αγορασει κατι που ο καπτεν αμερικα εχει πρωταγονιστικο ρολω μου την σπαει και μενα αφανταστα απλος οπως ειπες δεν ειναι και τοσο χαλιας :kakashithumbup: )

φοβερος ειναι και ο adam warlock παρτε μια εικονιτσα :kakashithumbup: Posted Image
Posted Image

#25 ville_valo

ville_valo

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 13 September 2006 - 09:07

Α και φυσικα ο Spawn μα πως τον ξεχασα.Απο DC εκτος απο τον Superman μου αρεσει και ο Lobo δεν ξερω γιατι...
Posted Image

#26 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 13 September 2006 - 13:03

με κουφανες αγγελε! τι να σου πω καλα bulle ωραιο post κριμα που ειναι copy paste γιατι αμα τα υξερες ολλα αυτα μαλλον δεν θα σε ξερω απο την 1τη δημοτικου ;)
παντος στο ποστ που αντεγραπσες δεν ειχε εναν ακομι γελιο!

Καταρχήν να ξέρεις κάτι βασικό στη ζωή σου,μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα ασχέτως αν σε οδηγούν οι ενδείξεις.
Δεν αντέγραψα κανένα post απο κανένα foroum ,θέλωντας να δείξω ότι κατέχω γνώσεις γύρω απο το θέμα αφού δεν με ενδιαφέρει κιόλας.(όπως κάνουν κάποιο εδώ ;) )

Απλώς έκανα μια έρευνα και έιπα τη γνώμη μου.Κάνω συχνά έρευνες γύρω απο πολλά θέματα και μετά τεκμηριώνω απόψεις.Τελικά ίσως να μην με ξέρεις και τόσο καλά.....

Υ.Γ. Οι πηγές είναι διαθέσιμες αλλά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται βιβλιογραφία στα ποστ και ούτε θέλω να σου πάρω τη θέση του ειδικού στα comix. :bye:

#27 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 13 September 2006 - 14:08

Bullelele ok! φιλε ville valo ο lobo ειναι ενας απο τουσ καλλητερους αντιηρωες βασικα μπορω να πω και ο καλητερος!Απλα ο τυπος ειναι διαστιμικο καφρομεταλο τι αλλο να πει κανεις! Μαλιστα θημαμαι οταν ειχε γινει dc/marvel πολεμος πολεμουσε με τον wolverine και οι μαχες ηταν με ψιφοφορια και τελικα νικουσε ο wolverine! μολις οι λομπο φανς ειδαν αυτο το ρεζιλικι ξεθικοθικαν και αρχισαν τα γραμματα στην μαρβελ αλλα και στην ντισι !ετσι βγικε και αλλο τευχος που νικα ο λομπο με τον ιδιο ακριβος τροπο που τον νικισε ο wolverine :kakashithumbup:
Posted Image

#28 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 15 September 2006 - 01:24

Wolverine :love: και Shadowcat :respect: !

Posted Image

#29 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 19 September 2006 - 22:09

Spawn rulez the universe!
Ε mastah ψίνομαι άγρια για το comicbook που λές (Earth X). Θα το βρώ στα γνωστά κομιξάδικα έτσι???

#30 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 19 September 2006 - 22:31

το earth x ειναι πολυ μεγαλο(στα ορια του κουραστικου) αλλα ειναι μια εκδοχη πολη ωραια για το τι μπορει να συνεβει ειδικα σε μια φση(οταν ανακαλυπτουν τι ειναι η γη(δεν το λεω ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ spoiler)παντος αμα σου αρεσουν τα κομικ που περνουν μεροσ πολλοι ηρωες και γενικος γινονται χαμοι(καταστροφες πλανητων,θανατοι του 50% κτλ παρτο ΑΝΕΠΙΦΙΛΑΚΤΑ στο λεω αυτο αν και στην θεση σου θα ξεκινουσα με το the infinity gauntlet απλα το comic ειναι ΘΕΗΛΑΣΣΣΣ αποιρο ξιλο THANOS Vs EVERYBODY.....A και ενοοιτε πος καθε καλο κομιξαδικο(δλδ οχι το περιπτερο τησ γειτονια) θα τα εχει ή τουλαχιστον θα μπορει να τα φερει για σενα ;)
Posted Image