Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Monster Musume no Iru Nichijou

manga 2012 monster girls ecchi

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2.149 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2012 - 21:59

Posted Image

Πρόκειται για το manga του Ιnui Takemaru, Monster Musume no Iru Nichijou (Daily Life with a Monster Girl).
Kαινούριο ακόμα μπορώ να πω, βρησκόμαστε στο 5το chapter για την ώρα...

Genre: Comedy, Ecchi, Fantasy, Harem, Mature, Romance, Seinen.

Plot: 3 χρόνια πριν, μιας και ο κόσμος άρχισε να μαθαίνει για την ύπαρξη ανθρωπόμορφων τεράτων, η κυβέρνηση αποφάσισε να σταματήσει να το κρύβει, αφίνωντάς τα να ενταχθούν στην ανθρώπινη κοινωνία.
Με αυτό το τρόπο, το προγραμα πολιτιστική ανταλαγή μεταξύ των ειδών, "BILL" ξεκίνησε. Αυτό το πρόγραμα , όπως φάνηκε και στη πορεία είχε μεγάλη επιτυχεία και έτσι καταφέρανε να εισάγουνε/εντάξουνε αρκετά απο αυτά τα "είδη" στη κοινωνία.

Posted Image

Και τώρα έχουμε το προταγωνιστή μας, τον Kurusu Kimihito, ο οποίος βρέθηκε να είναι εθελοντής αυτού του προγράματος και του δόθηκε μία Lamia με το όνομα Miia. Μετά απο κάμποσο καιρό που περάσανε μαζί η Miia τελικά ερωτέυεται τον Kurusu, βέβαια έδω αρχίζουν και τα προβλήματα. Υπάρχει ένας "νόμος" σε αυτό το "πρόγραμα ανταλαγής" όπου απαγορεύει τη διαστάβρωση αυτών των τεράτων με τους ανθρώπους. Όποιος τοιχών παραβεί αυτο το νόμο, θα υπάρχει αυστηρή τιμωρία για τον άνθρωπο. Θα μπορέσει ο Kurusu να της αντισταθεί? αχ! γκουχ! xD

scanlation groups: Futari wa Pretty Anon, Monster Musume.

Γενικώς έχει πολύ γέλιο το συγκεκριμένο, είδικά αυτο το κουλό "relationship" μεταξυ του προταγωνιστή και της Miia xD
Είμαι περίεργος να δω που θα το φτάσει, είχαμε αρκετές ακιρότητες σ'αυτο το ήδος και με άλα, αλλά με Lamia δεν έχει τύχει να ξαναδιαβάσω ή δω κάτι, ακιρότητα και τρέλα στο max xD Αυτά τα ecchi ποτέ δε με απογοητεύουν !!

well, enjoy ^^
フカフカ

#2 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5.515 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 16:17

Διαβάζοντας την υπόθεση σε συνδυασμό με τις εικόνες που έβαλες πρίγκηπα, μου προκύπτει η εξής ερώτηση. WhereTF does Pipi go??

Θα του ρίξω μια ματιά πάντως, έψαχνα για κάτι ανάλαφρο τελευταία. thanks. :nod2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.




Also tagged with one or more of these keywords: manga, 2012, monster girls, ecchi