Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Angel Heart

Angel Heart manga seinen mystery Hojo Tsukasa

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 02 August 2012 - 14:46

Angel Heart


Posted Image



Μια νεαρή Ταϊβανέζα δολοφόνος με το όνομα "Glass Heart", έχοντας μόλις ολοκληρώσει τη 50η "δουλειά" της, αποφασίζει να δώσει τέρμα στη ζωή της, θέλοντας να βρει ελευθερία από τη ζωή που τραβάει. Πέφτει από ένα κτήριο και τα κάγκελα της τρυπάνε τη καρδιά. Μερικές μέρες μετά, παράξενα συμβάντα σχετικά με δωρητές οργάνων συμβαίνουν. Και ένα χρόνο μετά, η Glass Heart παραμένει ακόμη σε κώμα, παρά την επιτυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς. Την ίδια στιγμή, ένας άντρας με το όνομα Ryo επιμένει ότι μια κοπέλα με το όνομα Kaori είναι ακόμη ζωντανή.

Ενώ η Glass Heart είναι σε κώμα, περίεργα όνειρα εμφανίζονται μπροστά της, μαζί με αναμνήσεις από τη ζωή της. Εκπαιδευμένη να μπει στην ομάδα Red μιας μυστικής οργάνωσης, η Glass Heart μάθαινε να σκοτώνει από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Μέσα από μια απάνθρωπη διαδικασία και επιμόρφωση ώστε να βγει η απόλυτη δολοφονική μηχανή, η Glass Heart σκότωσε μέχρι και τους φίλους της για να βγει ζωντανή μέσα από την εκπαίδευση και να γίνει έτσι η elite των Red και να προτιμάται από τα αφεντικά της για τις βρώμικες δουλειές τους.


Posted Image



Αυτό όμως, που δε ξέρει κανείς, και κάτι που η ίδια η Glass Heart αψήφισε, είναι το γεγονός ότι με κάθε δολοφονία και κάθε θάνατο για τον οποίο ήταν υπεύθυνη, η καρδιά της "ράγιζε" αργά αλλά σταθερά, με αποτέλεσμα η αυτοκτονία της να είναι ένα μάλλον φυσικό επακόλουθο. Με άλλα λόγια, όσο πιο πολύ σκότωνε, τόσο πιο πολύ η συνείδησή της βάραινε, τόσο πιο πολύ σκλαβωμένη στην απάνθρωπη ζωή της ένοιωθε, κάτι που κανείς δε πήρε υπ'όψιν του κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της. Τί σημαίνει αυτό;

Η Glass Heart θα έπρεπε να είχε πεθάνει.

Τί θα μπορούσε να προσφέρει η παρουσία μιας εν ψυχρώ δολοφόνου χωρίς αισθήματα; Η ίδια η Glass Heart φαίνεται να έχει παραιτηθεί από τη ζωή της που την έχρισε αφαιρέτη πολλών ζωών. Και όμως, ενώ έχει παραιτηθεί, κάτι τη κρατάει ζωντανή, ακόμη και παρά τη θέλησή της, ενώ μέσα στο μυαλό της αρχίζουν να εισχωρούν αναμνήσεις που οπωσδήποτε δεν είναι δικές της. Είναι αναμνήσεις από μια φυσιολογική ζωή, μια ζωή που η ίδια δεν είχε ποτέ της. Μια ζωή που ανήκε σε μια κοπέλα με το όνομα... Kaori.

Ουπς...


Posted Image


Δε νομίζω ότι δε μπορείτε να μαντέψετε τη συνέχεια. Ο Ryo, όντας καλός φίλος της αποθανούσας Kaori και... hentai yaro (όχι που θα έλειπε τέτοιος!), ψάχνει τον παραλήπτη της καρδιάς της, σε μια προσπάθεια να ξανανταμωθούν, μιας και πιστεύει ότι η Kaori κάπως συνεχίζει να υπάρχει. Πράγμα που φαίνεται να είναι αλήθεια, με τη καρδιά της μέσα στη Glass Heart να της δίνει τις αναμνήσεις της...

Α, και ο Roy είναι City Hunter.

Ουπς...

Posted Image


Ετούτος ο seinen τίτλος, με πολύ ρεαλιστικό και όμορφο σχέδιο, μυστήριο και μπόλικο συναίσθημα, ανάμεσα σε ανθρωποκυνηγητά πρακτόρων, μυστικές οργανώσεις που ασχολούνται με οτιδήποτε περιέχει ο υπόκοσμος και έναν pervert Ryo , θίγει ερωτήματα όπως η αξία της ζωής, αν κάποιου η ζωή αξίζει περισσότερο ή λιγότερο από κάποιου άλλου και η λύτρωση από μια παλιά ζωή. Το σχέδιο είναι το πιο δυνατό του σημείο και η ιστορία, αν και αργή στην αρχή, από τον τρίτο τόμο και μετά πάει αλλού γι'αλλού, καθώς η Glass Heart και ο Ryo τρέχουν και δε φτάνουν να ξεφύγουν από δυνάμεις που σε καμία περίπτωση δε θέλουν να χάσουν μια ταλαντούχα δολοφόνο που ξέρει ΠΑΡΑ πολλά για τις δουλειές τους.

Το Angel Heart έχει ολοκληρωθεί στους 33 τόμους στην Ιαπωνία, από τους οποίους έχουν μεταφραστεί οι 18. Νέα scanlations βγαίνουν από τους Evil Genius σε απροσδιόριστο ρυθμό.

Κατεβάζετε από εδώ, από όπου μπορείτε να το διαβάσετε και online. Have fun! ^ω^

Posted Image


#2 jiohnis

jiohnis

    watashi wa ....

  • Members
  • 639 posts

Posted 30 December 2012 - 02:18

Εψαχνα σημερα απεγνωσμενα ενα manga για να διαβασω και επεσα πανω σε αυτο ....
Στην αρχη μου ψιλοαρεσε αλλα εφτασα chapter 100 και πλεον σκεπτομαι σοβαρα αν θελω να το συνεχισω .
Η πλοκη απο νωρις εχει αρχισει και γινεται επαναλαμβανομενη . Οι χαρακτηρες απο την αλλη κατι λενε . Ιδιαιτερα συμπαθω τον ντουκα τον μαυρουλη που εχει το μπαρ .
Και βεβαια αγαπημενος χαρακτηρας ηταν και ο Liu ( φιλος assasin της Shanshin ) , ο οποιος , ενω προβλεποταν για φοβερα πραγματα , εχει καταληξει κομπαρσος και "ο χαμενος" της σειρας ( κατι σαν τον Κριλλιν στο dragonball , τον Furuichi στο Beelzebub , κλπ ).
Το τελιωτικο χτυπημα βεβαια ηταν εκει που ερωτευτηκε και καλα τον ζωγραφο . Ειναι που ειναι η σειρα , αμα συνεχισει ετσι και το romance , την τυχη μου . Δεν εχω τιποτα με τους ζωγραφους αλλά ο μεν Liu την ψηνει απο το 1ο chapter και αυτος σκαει ακυρος 100 chapters μετα για δωσει πονο . Γκκκρρρρρ .... Συχτηριασα παλι !!!

PS. Ασε το αλλο , που δειχνει το σημαδι απο την εγχειρηση και λεει την ιστορια της σε οποιον και να εχει μιλησει . Και ολοι μα ολοι ειχαν προβληματα με τους γονεις τους ...

Τεσπα , bottom line ειναι : θα συνεχισει ετσι το βιολι ; Με τον Liu τι γινεται , πιο χαμηλα θα πεσει ; Γενικα αξιζει να το συνεχισω το πραγμα;

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

 




Also tagged with one or more of these keywords: Angel Heart, manga, seinen, mystery, Hojo Tsukasa