Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Gag manga.


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 RevengerGR

RevengerGR

    Manga Collector

  • Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 22 July 2012 - 02:24

Καλησπερα παιδες.
Λοιπον , με λιγα λογια θελω να αρχησω να ζωγραφιζω το δικο μου μανγκα (σκετο rough sketch - για να μπορεσω να δειξω λιγο ιστορια γιατι δεν παιζει χρονος για inking κτλ.).Φυσικα δεν σκοπευω σε τιποτα σοβαρο καθος δεν ειμαι κανενας τρομερος ζωγραφος.
Το θεμα τωρα ειναι , εχω σκευτει ενα plot (και αυτο θα το γραψω χοντρικα) να μου πειτε αν θα σας αρεσε δηλαδη λιγο να το διαβαζατε γιατι εχω σκοπο να το δειξω ξαφνικα σε κατι φιλαρακια και θελω να τους αρεσει.Ο ενας απο τους φιλους μου ειχε βγαλει ετσι 7 pages μετα παρατησε και θελω να του την μπω.



Υποθεση


O Daisuke ειναι 17χρονων και ειναι απο τους καλυτερους μαθητες της χωρας.Παρ'ολα αυτα οι θυσιες που εχει κανει για το διαβασμα ειναι μεγαλες με αποτελεσμα να εχει τις πιο διεστραμενες σκεψεις απο ολα τα αγορια της ηλικειας του.Ενα βραδυ αποκτα την δυναμη να γινεται αορατος , κατι που το προηγουμενο βραδυ ειχε ονηρευτει ( Θα δειτε πως θα την αποκτησει ).Παρολα αυτα ανακαλυπτει συντομα μετα οτι δεν ειναι ο μονος που απεκτησε την δυναμη που ονειρευτηκε το προηγουμενο βραδυ καθως και αλλοι λιγοι απο τους καλυτερους μαθητες της χωρας απεκτησαν δυναμεις περαν του φυσιολογικου.Ετσι αυτη η geek team με τις σουπερ δυναμης αρχιζει μια οργανωση κατα του εγκλυματος την G.P.S (geek protecting squad) αρχικα με σκοπο να προφυλασει αλλους αριστουχους μαθητες και να μεταδωσει δυναμεις , αλλα στη συνεχεια αποφασιζουν τα μελη να βοηθησουν ολον τον μαθητικο κοσμο.



Φυσικα απο την στιγμη που το manga ειναι gag θα εχει κουφα stories και abilities.Το σκευτομαι και γελαω αυτο που εχω στο μυαλο μου.








Λοιπον παιδες παρακαλω ακουω τις γνωμες σας.
Ξαναλεω δεν ειναι τιποτα σοβαρο (ενταξει ουτε καμια προχειροδουλεια του 2 λεπτα το πανελ).
:D
Arigatou
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#2 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1,117 posts

Posted 22 July 2012 - 02:35

ωραιο ακουγεται προχωρα το!!!

#3 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 22 July 2012 - 02:41

Άνοιξες σε λάθος μέρος το thread αλλά φαντάζομαι σε μερικά λεπτά θα έχει μεταφερθεί.

Σχετικά με την ιδέα σου,θα είμαι ειλικρινής.Μου θύμισε στην αρχή το death note και άσχετα από αυτό μου φάνηκε αρκετά κλισέ.
Δεν θεωρώ όμως ότι αυτό θα αποτελέσει οπωσδήποτε πρόβλημα.Σε ένα gag manga το σημαντικότερο είναι το χιούμορ να ειναι πετυχημένο και να υπάρχουν έξυπνες ιδέες,τις οποίες θα διαχειριστείς σωστά.Οπότε για εμένα πρέπει να δω κομμάτι της δουλειάς σου για να σου μιλήσω με ακρίβεια.

Edited by specialistas4, 22 July 2012 - 02:43.

Posted Image

#4 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 22 July 2012 - 02:42

O Daisuke ειναι 17χρονων και ειναι απο τους καλυτερους μαθητες της χωρας.Παρ'ολα αυτα οι θυσιες που εχει κανει για το διαβασμα ειναι μεγαλες με αποτελεσμα να εχει τις πιο διεστραμενες σκεψεις απο ολα τα αγορια της ηλικειας του.

Ελπίζω να τον έχεις σε καμιά σκηνή να λέει "Διάβαζα αλλά έβγαινα και εξώ. Το παν είναι ο σωστός προγραμματισμός." και σε μια άλλη να αναρωτιέται γιατί λέγεται Daisuke ενώ είναι Έλληνας.

Είσαι 16 χρονών οπότε επιεικώς στο όριο. Αν ήσουν μεγαλύτερος θα ήταν αναπίτρεπτα αυτά που γράφεις.

#5 RevengerGR

RevengerGR

    Manga Collector

  • Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 22 July 2012 - 02:54

Ελπίζω να τον έχεις σε καμιά σκηνή να λέει "Διάβαζα αλλά έβγαινα και εξώ. Το παν είναι ο σωστός προγραμματισμός." και σε μια άλλη να αναρωτιέται γιατί λέγεται Daisuke ενώ είναι Έλληνας.

Είσαι 16 χρονών οπότε επιεικώς στο όριο. Αν ήσουν μεγαλύτερος θα ήταν αναπίτρεπτα αυτά που γράφεις.

Δεν ειναι ελληνας ο φιλος μας ο Daisuke.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#6 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 July 2012 - 10:57

καλή φάση, συνέχισε το, έχει ένα ενδιαφέρον αν και η αληθεια είναι οτι κιεμένα Death note μου θύμισε (και οχι μονο) ...απτην άλη μου ΄φερνει το όλο πλοτ σε κάτι σοβαρό, δε ξέρω το κατα πόσο δούλευε σε gag manga κάτι τέτοιο, αλλα οκ, εσύ ξέρεις :P good luck with it :)

Δεν ειναι ελληνας ο φιλος μας ο Daisuke.


Βάλτον Έλληνα σε ιαπωνικό σχολείο :thatsit:
フカフカ

#7 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 22 July 2012 - 14:19

Φιλε με αυτην την υποθεση αν το κανεις παρωδια,σατειρα κομωδια η κατι τετοιο παιζει να γαμησει παρα πολυ αγρια. :riiight:

Μονο μην πας σε κατευθυνση τυπου death note διοτι τοτε θα πεσει λιγο στην κατηγορια "what the fuck am i reading?".

sc5bab.jpg


#8 RevengerGR

RevengerGR

    Manga Collector

  • Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 25 July 2012 - 22:46

Λοιπον guys ηδη εκανα τα πρωτα sketches των χαρακτηρων (μονο μολυβι οπως ειπα θα ειναι ολα) και οταν καταφερω να κανω το σκανερ να δουλεψει θα τα ανεβασω.
Κατα την Κυριακη θα αρχησω το πρωτο chapter.



Καλα αν καταφερει η ζωγραφικη μου να φτασει λιιιγο κοντα στη σκεψη μου θα εχουμε πολυ γελειο.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 26 July 2012 - 10:41

Χαχαχα κατι παρομοιο ειχα σκεφτει και εγω παλιοτερα :P
Πλακα εχει αν και αρκετα κλισε οπως ειπε και ο Specialistas.Συνεχισε και βλεπεις, αν δεν εισαι ευχαριστημενος σκεψου κατι αλλο!!!
Good luck from me!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om


#10 Seppuku

Seppuku

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 26 July 2012 - 12:09

Κι από την δικιά μου πλευρά μια χαρα ιδέα μου ακούγεται... Από εκεί και πέρα θα δείξει κατα πόσο η πλοκή θα είναι ενδιαφέρουσα και κατά πόσο θα είναι ωραιο gag. :D

Καλή επιτυχία!! :yahoo:

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image


http://jewellersapprentice.wordpress.com/