Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July [REBOOT]


  • Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
337 replies to this topic

#1 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 12:34

Κανόνες:

Spoiler:


Ρόλοι:


Spoiler:

Λοιποί Κανόνες:



- Οι Επιθεωρητές δε γνωρίζονται και ρωτάει ο καθένας ξεχωριστά για κάποιον παίκτη. Αν ένας από τους δύο "σημαδέψει" τον άλλο, τότε γνωρίζονται και πλέον δρουν σαν ομάδα.

- Οι Επιθεωρητές μπορούν να ρωτήσουν από την πρώτη πρώτη νύχτα [δηλαδή στο ξεκίνημα] για να έχουν μια ιδέα.

- Σε κάθε ποστ θα γράφετε το όνομα του χαρακτήρα σας με ΜΠΛΕ χρώμα πάνω πάνω και από κάτω από το όνομα να έχετε πάντα μια εικόνα του χαρακτήρα σας.

- Κάθε ποστ από τη στιγμή που θα μοιραστούν οι ρόλοι και θα δωθεί το Οκ από τον GM θα έχει ψήφο με Κόκκινο χρώμα

- Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι εκτός παιχνιδιού όσον αφορά προτάσεις παρατηρήσεις κλπ, το κάνει στο topic γενικής συζήτησης τους παιχνιδιού ώστε να μην εμποδίζει τη ροή στο παρόν τόπικ.

- Ο αφηγητής γράφει πότε είναι μέρα και πότε νύχτα. Ο κάθε γύρος δεν είναι ανάγκη να κρατάει μια κανονική μέρα. Θα ξεκινήσουμε με τον κάθε γύρο να κρατάει ~3 κανονικές μέρες, και μετά ανάλογα με το πως θα πάει το πράμα, κανονίζουμε καταλλήλως. Όποτε ο Αφηγητής λέει πως είναι μέρα ψηφίζετε, όταν λέει πως είναι νύχτα περιμένει ΠΜ από τους αντίστοιχους ρόλους.

- Το παιχνίδι θέλει συμμετοχή. Αν δεν είστε σίγουροι πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε με τουλάχιστον ~2 post ανά ημέρα, ας μην πάρετε μέρος. Άτομα που δεν παίρνουν μέρος θα κινδυνεύουν να "εκτελεστούν", ακόμα και αν δεν έχουν ψηφιστεί, προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή ροή του παιχνιδιού.

- Αποφύγετε τα μονόσειρα ποστ απλά για να μείνετε στο παιχνίδι. Κάν'τε RP όσο καλύτερα μπορείτε. To παιχνίδι υπάρχει για το RP. Ζει για το RP. Έχετε στο μυαλό σας ότι είστε μέρος μιας ιστορίας και παίξτε ανάλογα. Οι χαρακτήρες που διαλέξατε δεν είναι μόνο τα "avatar" σας σε αυτό το παιχνίδι. Σας υποδεικνύουν, με τις προσωπικότητές τους, πως θα μπορούσατε να παίξετε.


1 ) mirana_neko (Konata Izumi - Lucky Star)
2 ) Fallen_mpougatsa (Jouslain Tytania - Tytania)
3 ) John Crabs (Break - Pandora Hearts)
4 ) Keito (Grell Stucliff - Kuroshitsuji)
5 ) redqueen (Gilgamesh - Fate/Zero)
6 ) Ryuzaki L (L - Death Note)
7 ) Tsunade-sama (Sarutobi Ayame - Gintama)
8 ) VampireHunter (Katsuya Jonushi - yu-gi-oh! season zero)
9 ) Babba (Idris Tytania - Tytania)
10 ) skinner (Akagi Shigeru - Akagi)
11 ) OdyMonaxos (Slan - Berserk)
12 ) demonicMC (Kuroko - Kuroko no Basket)
13 ) Sponis (The Count of Monte Christo - Gankutsuou)
14 ) Maya-chan (Miria Harvent - Baccano)
15 ) Kalamaris (Isaac Dian - Baccano)
16 ) iristella (Oreki Houtarou - Hyouka)
17 ) specialistas4 (Sougo Okita - Gintama)
18 ) AlexT (Haruhi - Suzumiya Haruhi no Yuutsu)
19 ) Theodore (Pino - Ergo Proxy)
20 ) Diamonds of Blood (Orihara Izaya - Durarara)
21 ) cloud1234 (Okabe Rintarou - Steins Gate)
22 ) Zane (Cadis Etrama Di Raizel - Noblesse)
23 ) Lord Leon (Tae-Soo Park - Sun Ken Rοck)
24 ) Kamui (Friar Willibald - Vinland Saga)
25 ) Black Kaiser (Jellal Fernandez - Fairy Tail)
26 ) BoredFoLife (Shiki Ryuho - Monster Hunter Orange)
27 ) Night Wizard Seal (Medicine Seller - Kusuri Uri)

Let the legend begin:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Βατικανό, Πέμπτη 31 Μαρτίου 2005


Εκείνη την ημέρα έκανε κρύο. Αλλά ο καλός Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Δεύτερος δεν μπορούσε να αναπαυθεί. Βλέπετε, παρότι τα είχε βρει με τους Αγγλικανούς, τους Λουθηρανούς, τους Ορθοδόξους, τους Μουσουλμάνους, τους Εβραίους, τους Καρδιναλίους του, τον Φιντέλ Κάστρο και με πολλούς άλλους και παρ'ότι ο Μέγας Καμαρώτος του έλεγε ότι πρέπει να ξεκουραστεί γιατί έτσι σκατόγερος που ήταν θα τον τρέχανε μετά, ο καλός παππούλης ένιωθε ότι το έργο του δεν είχε ακόμα τελειώσει. Είχε μείνει το τελευταίο σύνορο, αυτό της Φαντασίας που τόσο πολύ της αρέσει να μισεί τον Θεό και την εκκλησία του, να τιθασεύσει. Και τώρα ο Πάπας μόνος του στο κέντρο του Ιερού του Αγίου Πέτρου, ύφανε με Ιερές Δυνάμεις τις πύλες προς κόσμους άλλους, μακρινούς.


Αλλά, λίγο τα γεράματα, λίγο η σκέψη της Ιαπωνίας που δεν είχε ακόμα επισκεφθεί και λίγο το Hellsing που διάβαζε μανιωδώς τον τελευταίο καιρό, παρέμβαλαν την σκέψη του και επηρέαζαν το ξόρκι του. Καπνός βγήκε από το ιερό και ο Πάπας έπεσε πίσω, τρομαγμένος. Δυο σκιές, μεγάλες και τρομακτικες, ξεπρόβαλλαν από τους καπνούς.


"ΑΜΗΝ!", φώναξε με δύναμη η μια σκιά και κρύος ιδρώτας έλουσε τον Πάπα. Τι είχε καλέσει; Ούτε ο ίδιος δεν ήθελε να αναλογιστεί. Η φωνακλάδικη σκιά πρόσεξε τον Πάπα, γύρισε προς αυτόν και άρχισε να προχωράει προς το μέρος του. Ο καπνός διαλύθηκε αποκαλύπτωντας τους....

¨

"Enrico Maxwell; Alexander Anderson; Δεν είναι δυνατόν... Είστε εδώ... στα αλήθεια... Δεν μπορώ.. να το πιστέψω", κατάφερε να πει έκπληκτος ο Πάπας.


"Έ; Ποιος είσαι εσύ;", ρώτησε ο Anderson. "Που είναι ο Alucard; Πριν ένα λεπτό τον πολεμούσα..."


"Πέτυχε!" αναφώνησε ο Πάπας. "Πετυχε, στα αλήθεια!"


O Anderson κοίταξε γύρω του απορημένος. "Αυτός ο κόσμος... Είναι ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ! ΤΙ ΜΑΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ;", είπε γεμάτος θυμό και έβγαλε δυο Blessed Bayonets.


"Μπορώ να εξηγήσω!", είπε ο Πάπας τρομοκρατημένος. "Βάλε αυτά στις θήκες τους και θα σου εξηγήσω!"


"Φυσικά και θα μας εξηγήσεις Παναγιώτατε", είπε ο Maxwell, ξεπροβάλλοντας πίσω από τον Anderson και βοηθώντας τον Μέγα Ποντίφικα να σταθεί στα πόδια του. "Συγχωρέστε τον Anderson. Δεν είναι έτσι συνήθως, απλώς το κάλεσμα ήταν τρομακτικά ξαφνικό".


Ο Anderson εβαλε τα Bayonets στις θήκες τους και έμεινε ακίνητος. Μετά από ένα λεπτό σιωπής, που φάνηκε στον Πάπα αιώνας, έπεσε στα γόνατα. "Σύγχωρέστε με Παναγιώτατε. Δεν ήξερα τι έκανα. Είμαι δούλος σας σε αυτόν τον κόσμο όπως σ'όλους".


"Η..ηρέμησε δεν πειράζει", είπε ο Πάπας. "Το λάθος είναι δικό μου. Αυτά τα ξόρκια έχουν να χρησιμοποιηθούν από την Τέταρτη Σταυροφορία και δεν είχα ιδέα πόσο ευαίσθητα ήταν".


" Λοιπόν Παναγιώτατε, πως μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;" ρώτησε ο Maxwell. "Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σημαντικό για να χρησιμοποιήσετε τις Αρχαίες Τέχνες".


"Ναι, όντως πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό και μου είστε απαραίτητοι" είπε σοβαρός ο Πάπας Ιωάννης Πάυλος ο Β'. "Αφήστε με τώρα να σας εξηγήσω..."


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Βατικανό, Παρασκευή 1 Απριλίου 2005


Ο Maxwell έβρισκε την ιδέα απαράδεκτη. Επικίνδυνη και απαράδεκτη. Και ελαφρώς ανεγκέφαλη. Αλλά ποιος ήταν αυτός να αμφισβητήσει την σοφία του Πάπα, ακόμα και του συγκεκριμένου τρισδιάστατου Πάπα; Ήλπιζε όλα να πάνε καλά, γιατί αλλιώς την είχαν βαμμένη.


"Τα πάντα είναι έτοιμα, επίσκοπε Maxwell" του είπε ο αρχηγός της Ελβετικής Φρουράς. "Anime χαρακτήρες από διάφορους κόσμους περνάνε τις Πύλες και καταφθάνουν στον Βατικανό! Το πείραμα του Πανάγιου, μεγάλη η σοφία του, πέτυχε!"


"Οχι ακόμα", ψέλλισε αγχωμένος μέσα από τα δόντια του ο Maxwell.


"Οι εντολές σας κύριε;", ρώτησε ο αρχηγός της Ελβετικής Φρουράς.


"Κλείστε το Βατικανό για όλους τους πολίτες. Κανείς δεν μπαίνει και δεν βγαίνει όσο θα διαρκέσει η σύνοδος. Επίσης ακύρωσε την αυριανή Σαββατιάτικη Λειτουργία. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν τα media. Απλώς κάν'το."


"Μάλιστα κύριε! Και με τους "επισκέπτες", τι θα κάνουμε;"


"Κάντε τους μια ξενάγηση στους χώρους του Βατικανού. Θα είναι εντυπωσιασμένοι, έτσι και αλλιώς, από το τρισδιάστατο των χώρων. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον εντυπωσιασμό υπέρ μας, για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα υπάρξουν ευτράπελα. Μετά πήγαινέ τους κατευθείαν στα δωμάτιά τους. Αύριο το πρωί θα τους οδηγήσεις στην αίθουσα που θα σου υποδείξει ο Μέγας Καμαρώτος"


"Μάλιστα Κύριε!"


"Α, αλλά μην τους πας στον Άγιο Πέτρο. Ο Πανάγιος θα μείνει κλεισμένος μέχρι αύριο το πρωί για να προσευχηθεί"


"Μάλιστα!"


"Τι γνώμη έχεις για αυτήν την ιστορία, Anderson;" Ρώτησε ο Maxwell, μόλις έφυγε ο αρχηγός.


"Δεν μου αρέσει", απάντησε ο Anderson κρυμμένος στις σκιές. "Δεν μου αρέσει καθόλου, είναι πολύ παράτολμο... Αλλά είναι άμεσες εντολές απο την ίδια την Αγιοσύνη του. Θα κάνουμε το καλύτερο και θα ελπίσουμε να πάνε όλα καλά..."


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Βατικανό, Σάββατο 2 Απριλίου 2005


Posted Image


"Καλημέρα σας! Το όνομα μου είναι Paulo di Bertozzini και είμαι ο αρχηγός της Ελβετικής Φρουράς. Σας παρακαλω, αναμείνατε σε αυτήν την αίθουσα περαιτέρω οδηγίες από τον επίσκοπο Maxwell, διοργανωτή αυτής της συνάντησης και απεσταλμένο της Αγιοσύνης του. Το δωμάτιο διαθέτει self service μπουφέ και όλες τις ανέσεις. Βολευτείτε. Ο επίσκοπος θα φτάσει σε λίγα λεπτά..."


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 27 Ιούλιος 2012 - 14:22


#2 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 12:43

Enrico Maxwell (your host and GM)


Posted Image


Σας ευχαριστούμε που δεχτήκατε την πρόσκλησή μας και καλωσήρθατε στην πόλη του Βατικανού. Είμαι ο Enrico Maxwell, ειδικός απεσταλμένος της Παναγιότητάς του και θα είμαι ο οικοδεσπότης σας. Ο Ιωάννης Παύλος ο Δεύτερος, μέγας Ποντίφικας του Τρισδιάστατου Κόσμου, επιθυμεί να σας μιλήσει και να συμφιλιωθεί με εσάς και τους κόσμους σας. Καταφέρατε να περάσετε τις Πύλες, όχι γιατί αναγκαστήκατε, αλλά γιατί θέλατε να το κάνετε. Βολευτείτε εδώ. Ο Πανάγιος θα σας συναντήσει σε λίγη ώρα σε αυτήν την ίδια αίθουσα. Οτιδήποτε χρειαστείτε, απευθυνθείτε σε εμένα ή στον κύριο Bertozzini της Ελβετικής Φρουράς. Ο κύριος Anderson, που απουσιάζει αυτήν την στιγμή, θα είναι υπεύθυνος ασφαλείας καθ'όλη την διάρκεια των συζητήσεων.


Σας ευχόμαστε καλή διαμονή.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 09 Ιούλιος 2012 - 15:10


#3 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 13:29

Jouslain Tytania


Posted Image



*Koιτάει τριγύρω*

Bλέπω κανένας άλλος δεν κάνει το πρώτο βήμα να συστηθεί εκ μέρους των ανθρώπων που ήλθαν σ'αυτόν τον περίεργο τρισδιάστατο κόσμο, γι αυτο ας μου επιτραπεί να το κάνω εγώ, με ταπεινότητα.

Με λένε Jouslain Tytania, και είμαι ένας από τους τέσσερις δούκες της οικογένειας Tytania. Ήρθα εδώ όντως από επιλογή μου, όταν μου παρουσιάστηκε αυτή η δυνατότητα. Το θεωρώ άκρως εκπαιδευτικό το να μπαίνουμε σε νέες περιπέτειες ώστε να αποκομίζουμε πληροφορίες κι εμπειρίες. Διάλεξα να έρθω εδώ, επειδή μου φάνηκε πλέον ενδιαφέρουσα η προοπτική να δω πως ήταν η γη στο παρελθόν, όταν ακόμα το ταξίδι μεταξύ πλανητών δεν ήτανε πραγματικότητα. Απ'ό,τι μπορώ να καταλάβω, όχι μόνο ήταν λιγότερο εξελιγμένος τεχνολογικά αλλά κυρίως ήταν τρισδιάστατος. Μου φαίνεται τόσο περίεργο.

Απ'ότι καταλαβαίνω εσείς είσαστε ο οικοδεσπότης μας κύριε Maxwell. Χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω...και με ακόμα περισσότερη έπληξη βλέπω ένα γνώριμο πρόσωπο: ο εξάδερφος μου, κύριoς Idris Tytania, είναι ανέμεσά μας. Πώς κι έτσι?

Μα, τι αγένεια. Γιατί δεν αντάλασσουμε όλοι τα ονόματά μας...? Οι κυρίες προηγούνται.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Mpougatsa: 09 Ιούλιος 2012 - 13:40

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#4 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 13:32

Posted Image


Slan


Αααχχ, τι υπέροχο μέρος!! Δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην έρθω. Πίσω από αυτή τη βιτρίνα του άγιου τόπου, τι υπέροχα συναισθήματα κρύβονται εδώ!! Αυτό το μίσος, ο θυμός, ο φόβος, η απελπισία. Πραγματικά υπέροχα!! Ααααχχ!! Πόσο ανυπομονώ να τα νιώσω ακόμα πιο έντονα, χαμένα παιδιά που βρεθήκατε εδώ!!!

#5 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 13:39

Xerxes Break


Posted Image



Βρε βρε βρε!!!! Για δες Emilly που μας εβγαλε η Αβυσσος. Σε εναν τρισδιαστατο κοσμο. Αραγε ποσα ακομα μυστηκα μπορει να κρυβει αυτη η Αβυσσος. Το καλυτερο απ'ολα ομως ειναι ο μπουφες, αυτες οι ωραιες παστες. Αυτα τα ωραια σοκολατενια ποντικατια. Αν δεν σας πειραζει θα φροντησω εγω για την καταναλωση τους (ειπα και πηρα καμια 10αρια παστες και ποντικατια). ΩΩΩΩ και τι ωραιες ταρτες. Αυτο το μερος ειναι ο Παραδεισος. Ελπιζω μονο να μην εχουμε μπελαδες, ξερετε, οταν ανοιγεται μια πυλη της Αβυσσου μπορει να ξεπροβαλει τιποτε δυσαρεστο απο εκει. Ελπιζω να μην το κανεται συνηθεια, γιατι θα εχετε μπελαδες.

Λοιπον αναρωτιεμαι για πιο λογο με φερατε εδω. Τα κεντρικα δεν με ενημερωσαν για κατι τετοιο. Αυτη η αποστολη γινεται ολο και πιο ενδιαφερουσα δεν συμφωνεις Emilly
(Ναι ναι γινεται!!!)

Α και μιας που θα καθομαστε στην βαρετη αναμονη, θελω ενα φλιτζανι ζεστο καφε. Και κυριε Maxwell, καλα θα κανετε να πειτε γρηγορα το λογο που μας φερατε εδω.

#6 VampireHunter

VampireHunter

    Starting...

  • Banned
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 13:48

Posted Image
Γεια! Ειμαι ο Katsuya Jonouchi! Βγηκα δευτερος στο βασιλειο των μονομαχων! ηρθα εδω μιας και δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω με την ζωη μου και για να κανω διαλειμμα απο ενα children's card game παρολο που εφερα μαζι μου τις καρτες...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από VampireHunter: 09 Ιούλιος 2012 - 13:50


#7 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 13:51

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image

Το κρασί σας δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Λογικό, αν υπολογίσουμε τον περιορισμό σας σε τούτον τον ταπεινό πλανήτη.
Ας είναι. Εδώ δεν είναι Ουράνιμποργκ, όπου έχουμε στη διάθεσή μας τα καλύτερα αγαθά ολόκληρου του σύμπαντος.
Αναγνωρίζω την προσπάθειά σας.

Δούκα Τζουσλέιν(σωριασμένο τυροπιτάκι), βλέπω είσαι κι εσύ εδώ. (σκέψη: καταραμένε, πάλι μπλέκεσαι στα πόδια μου; )
Εντύπωση μου κάνει. Έχεις τη συνήθεια να μην είσαι και τόσο τολμηρός.
Ας είναι. Είναι ευλογία να συναναστρέφομαι με ικανούς ανθρώπους, όπως οι δούκες των Ταϊτάνια. (αχρείε, φρόντισε να μη μας μπλέξεις πουθενά)
Ως ο πιθανότερος μελλοντικός Άρχοντας των Ταϊτάνια, θέλησα να γνωρίσω από κοντά τον τρισδιάστατο κόσμο. Είναι μια ταιριαστή εμπειρία για τις φιλοδοξίες μου.

Επισυναπτόμενο Αρχείο

  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t1.png   241,88Κ   3860 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t2.png   249,33Κ   352 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t3.jpg   78,17Κ   328 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t4.jpg   95,2Κ   448 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t5.jpg   43,34Κ   647 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t7.jpg   43,52Κ   343 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t6.jpg   75,81Κ   364 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t8.jpg   80,02Κ   227 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t9.jpg   68,34Κ   271 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t10.jpg   58,11Κ   429 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t11.jpg   90,03Κ   452 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t12.png   411,09Κ   376 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t13.jpg   80,66Κ   331 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t14.jpg   50,93Κ   177 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t15.jpg   82,39Κ   244 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t16.png   355,25Κ   191 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t17.jpg   50,4Κ   269 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t18.jpg   56,31Κ   337 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t19.jpg   73,49Κ   362 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t20.jpg   84,71Κ   342 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t21.jpg   84,33Κ   5 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t22.jpg   83,1Κ   415 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t23.jpg   58,42Κ   379 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t24.jpg   81,31Κ   306 Αριθμός downloads
  • Επισυναπτόμενο Αρχείο  t25.jpg   62,37Κ   382 Αριθμός downloads

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 18 Ιούλιος 2012 - 19:09

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#8 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 14:15

Posted Image




Καλησπέρα, είμαι ο Kuroko Tetsuya, μαθητής πρώτης λυκείου, μου αρέσει το μπάσκετ και τα milkshake. Παράξενο βέβαια που ήρθα εδώ, ίσως κάποιος βλάκας (*σκέφτεται τον Kagami*) με έσπρωξε μέσα από στη πύλη...



#9 Ryuzaki L

Ryuzaki L

    Starting...

  • Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 14:18

L
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wROc4wNpEEw[/youtube]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ryuzaki L: 09 Ιούλιος 2012 - 14:22


#10 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 14:37

Shiki Ryuho



Posted Image


MASTEEEERRRRRR!!! Ε?Τι? Πάλι όνειρο? Ωχ που είμαι?


Ακούει κανείς?? Είναι Guild εδω πέρα ή πάλι σε λάθος μέρος ήρθα?
Όϊ!! Looking for group! Ο master Graylee πάντα έλεγε να βρω συμμάχους πρώτα!
Ας συστηθώ λοιπόν!

Posted Image

Είμαι Seal Hunter και ταξιδεύω για να βρώ (και να σφάξω) τον δράκο Myo Galuna!

Αυτά!

v4kFmx.png


#11 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 14:40

Okabe Rintarou

Posted Image

* Picks up hes cellphone

" Εγώ είμαι. The organization has finally started to move. Δεν ξέρω πως βρέθηκα εδώ αλλα θα μάθω τα πάντα σύντομα. Ναι... Ναι.. Το ξέρω είναι η ώρα. Begin Operation skuld.

El. Psy. Congroo."

*Έρχεται προς το μέρος των υπολοιπων.

FUHAHAHHAHAHAHAHA

Είμαι ο τρελός επιστήμονας Hououin "κυουμα". Χάρηκα για τι γνωριμία.(thinking: μπουφές δεν έχει Dr.Pepper... Που ήρθα???)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 Ryuzaki L

Ryuzaki L

    Starting...

  • Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 14:48

L
Επισης θελω να σας ενημερωσω πως αυτος που βλεπετε δεν ειναι ο L. Ειναι ο εκπροσωπος μου Watari:
Posted Image
Εγω κρυβομαι σε καποια γωνια αυτου του κοσμου. Θα εμφανιστω σε εσας αργοτερα με το πραγματικο μου προσωπο.

#13 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 14:59

Jouslain Tytania


Posted Image


Χαίρομαι που πολλοί απάντησαν στο κάλεσμά μου και μας συστήθηκαν, έστω και δι αντιπροσώπου. Ελπίζω να τα πάμε καλά κυρίες, κύριοι και τώρα και στο μέλλον.

Πριν αναφερθώ επισταμένως στα σχόλιά σου εξάδερφε Idris (Babba) θα σε παρακαλούσα να μου πεις τι έχει το κρασί που σ'ενόχλησε? Σίγουρα δεν είναι έτσι όπως το συνηθίσαμε, όμως είναι αρκετά φρουτώδες με μια ευχάριστη απαλή υφή. Επίσης, δεν το θεωρώ σωστό να κάνεις δύσκολη τη συμβίωση με τους άλλους καθώς και να φέρνεις τον οικοδεσπότη μας σε δύσκολη θέση με τις παιδιάστικές σου παρατηρήσεις. Είμαστε καλεσμένοι κι έτσι μπορούμε μόνο να απολαμβάνουμε την φιλοξενία και να διαμαρτυρόμαστε μόνο αν κάτι είναι ανεπίτρεπτα άσχημο. Δε νομίζω πως αυτό υφίσταται τώρα.

*πίνει άλλη μία γουλιά*

Είδες? Ξεχωριστά...προτότυπο.

Όσο για τον λόγο της επίσκεψής μου, σου υπενθυμίζω πως μετά τον χαμό του εξαδέρφου μας Zarlish πέσαμε σε ένα είδος αδράνειας. Όμως μη μπερδεύεις την απροθυμία μου να αφεθώ σε παράτολμα εγχειρήματα με ατολμία γενικώς. Μακάρι λοιπόν να τελειώσει αυτή η δοκιμασία μας ένδοξα, ξάδερφε, έτσι ώστε να γυρίσουμε στο Uraniborg με αρκούντως ικανοποιητικές πληροφορίες για τον Άρχοντα Adjman και τον πιθανό του διάδοχο δούκα Aryabart Tytania.

Edit: έγινε για να χωρέσω το σχόλιο για τον L. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλό θα ήταν να μπει κάποιος κανόνας γι αυτό για να μην έχουμε παρατράγουδα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Mpougatsa: 09 Ιούλιος 2012 - 15:04

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#14 VampireHunter

VampireHunter

    Starting...

  • Banned
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 15:03

Posted Image

Λοιπον ποιος θελει να παιξει μια τερατομονομαχια μαζι μου?

#15 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 15:09

Enrico Maxwell (your host and GM)


Posted Image


Κυρίες και κύριοι, τιμή μου που σας συναντώ, όμως δεν γνωρίζω για ποιον λόγο σας έφερε ο Πανάγιος στον τρισδιάστατο αυτό κόσμο. Θα σας λύσει αυτήν την απορία ο ίδιος όταν μας τιμήσει με την παρουσία του. Να ξέρετε πάντως ότι μπήκε σε πολύ κόπο, ψυχικό, πνευματικό και φυσικό για να σας φέρει εδώ οπότε πιστεύω ότι πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό


Επίσης VampireHunter, μην ξεχνάς το όνομα του χαρακτήρα σου με μπλε γράμματα στην αρχή κάθε ποστ.