Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Sex Pistols (Love Pistols)

Contemporary fantasy Josei Fantasy Shounen ai

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 July 2012 - 15:32

~Sex Pistols~


Posted Image



Genres: Josei, Shounen ai, Fantasy

Date:26.3.2010 - 27.4.2011


Πλοκή


Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο, ο οποίος είναι ίδιος με τον δικό μας, όμως υπάρχει μια ομάδα ατόμων, οποίοι εξελίχθηκαν από ζώα, εκτός των μαϊμούδων, όπως τα φίδια, τα σκυλιά και τα γατιά.


Εμείς επικεντρωνόμαστε σε 2 ρομαντικές ιστορίες μεταξύ αυτού του είδους ανθρώπων.

Η πρώτη αφορά έναν μαθητή, τον Tsuburaya Norio, ο οποίος δέχεται υπερβολική και ανεπιθύμητη ερωτική προσοχή. Ζητάει, λοιπόν βοήθεια από τον εραστή του, τον Madarame Kunimasa και τον αδερφό του, τον Madarame Yonekuni.

Ο Madarame του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει στην εκπαίδευση του για να μάθει να κοντρολλάρει την μυρωδιά του.


Posted Image


Η δεύτερη και ίσως λίγο πιο κύρια, αφορά τον πρόεδρο της τάξης, Fujiwara Shiro και τον ανδροφοβικό συμμαθητή του, τον Madarame Yonekuni.

Ο Fujiwara αφού είχε απορριφθεί ήδη μια φορά από τον Madarame, το παίρνει απόφαση πως τελικά δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ τους. Μια μέρα όμως, ο Madarame τον πλησιάζει, και του ζητάει να γίνει φίλος του, ή καλύτερα να προσποιηθεί πως είναι φίλος του, γιατί δεν έχει πιάσει φιλίες με κανέναν άντρα και χρειάζεται κάποιον για να μιλάει.

Ο Fujiwara δέχεται και οι ελπίδες του ξαναφουντώνουν.

~


Ο σκηνοθέτης είναι ο Koichi Yagami και έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά, η οποία ήταν αναμενόμενη μιας και είναι και ο σκηνοθέτης των Honey and Clover, Welcome to the N.H.K και Azumanga Daioh και η original work (προέρχεται από manga) είναι της Tarako Kotobuki.



Αρχικά, όταν το είχα δει, είχα σαστίσει τελείως προσπαθώντας να καταλάβω τι συμβαίνει. Μετά από λίγο τα παράτησα, λέγοντας "whatever" και έριξα το γέλιο της αρκούδας.

Spoiler:



Posted Image



AniDB|ANN


Edited by Keito, 07 July 2012 - 22:42.


#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2012 - 15:52

Eίναι ίσως η σειρά η οποία θα κάνει τον Δαρβίνο να στριφογυρίζει στον τάφο του. Το anime κινείται σε νορμάλ περίπου επίπεδα αν και αν δεν έχεις διαβάσει το manga δεν πρόκειται να καταλάβεις πολλά.

Το manga είναι απλά η παράνοια η ίδια. Θυμάμαι που το διαβάζαμε παρέα με μια άλλη κοπέλα και το facepalm και το νευρικό γέλιο πήγαινε σύννεφο. Παρόλαυτά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. Νυχτεριδούλη kuuuuun.

Πάει το interspecies erotica σε άλλο επίπεδο. Πραγματικά δεν πρόκειται να παρεξηγήσω άτομο που θα διαβάσει και θα δει αυτόν τον τίτλο και μετά θα αλλάζει δρόμο στο άκουσμα της λέξης yaoi.

Και ακόμη τρομοκρατώ γνωστούς περιγράφοντας την διαδικασία με την οποία οι άντρες γεννανε σε αυτήν την σειρά. XD

#3 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 05 July 2012 - 16:21

χαχαχαχαχα αυτο δν το εχω δει ..... ποτε δν παυει να με εκπλησσει αυτο το ειδος....

Και να που εψαχνα κατι να γελασω :riiight:

Keito saves the day!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#4 sakuJo

sakuJo

    Ōji-sama?

  • Members
  • 74 posts

Posted 05 July 2012 - 17:30

αν και θεωρω πως ειναι αρκετα διασκεδαστικο δυστυχως δεν ειναι καθολου κατατοπιστικο. το θεμα με τα madararui δεν εξηγειται οσο θα επρεπε οποτε νομιζω οτι ο θεατης, που δεν εχει διαβασει το manga, δεν μπορει να κατανοησει αυτο που βλεπει! αν θυμαμαι καλα και η χρονικη σειρα των γεγονοτων ηταν λιγο messed up! οπως και να χει τη πρωτη φορα που το δα εκτος απο το γεγονος πως γελασα αρκετα με τον noririn και τον αρκουδιαρη και αγαπησα παραφορα τον shiro :lovulovu: δεν μπορεσα να καταλαβω τι εβλεπα ακριβως! μεχρι να διαβασω το manga επικρατησε μια μικρη συγχηση...
καλο ειναι οσοι/ες σκοπευετε να το δειτε να διαβασετε και το manga! ειναι αρκετα ενδιαφερον αν και τα τελευταια chapters ειναι λιγο all over the place...
@iristella: και με τον νυχτεριδα μπορεις ανετα να τρομοκρατησεις κοσμο :hehehe:

Posted Image


#5 LuluChan92

LuluChan92

    Lulu the Berserker

  • Members
  • 519 posts

Posted 06 July 2012 - 20:08

Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς με τραβάει στα OVAs του Sex Pistols (μεταξύ μας, μάλλον ήταν η μουσική επένδυση και το rape-face του chibi McBear :hehehe: ) αλλά είναι από τα αγαπημένα μου adaptations!!! Ευτυχώς ή δυστυχώς το manga το είχα διαβάσει πολύ πιο πριν, οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα να παρακολουθήσω την ιστορία. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι και το manga έχει περιθώρια για βελτίωση σ'αυτόν τον τομέα (γενικά το τι γίνεται εκεί μέσα και πώς γίνεται και ποιος συγγενεύει με ποιον είναι λίγο mindfuck), αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Ορίστε, τώρα θέλω να το ξαναδώ! :lovulovu:

Edited by LuluChan92, 06 July 2012 - 20:09.


#6 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 July 2012 - 22:26

Εμένα με είχε προετοιμάσει η Iristella για κτηνοβασίες και τέτχοια χοτ σκηνικά και τελικά ήταν ένα σχεδόν νορμάλ yaoi.
Πέραν του ότι οι ιστορίες δεν είχαν ιδιαίτερη συνοχή και το σχέδιο δεν ήταν καλό, δε μου έμεινε κάτι από αυτό το άνιμε.

Θα ήθελα να συνεχιστεί για να δω αυτά που μου περιέγραψε η Iri-nyan, αλλά δεν το κόβω να γίνεται.

Posted Image


#7 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 30 March 2013 - 21:34

ζωάκια μου απο που διαβάζεται το manga γιατί απο εκεί που το διαβάζω έχει πολύ καιρό να κάνει Update.



Also tagged with one or more of these keywords: Contemporary fantasy, Josei, Fantasy, Shounen ai