Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Tight Rope

Romance Mafia Shounen ai yakuza

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 July 2012 - 00:24

~Tight Rope~

タイトロープ


(Όχι αυτό :P)



Posted Image


Genres: Shounen ai, Romance

Date:30.05.2012 - 27.06.2012



Το πολύ πρόσφατο και ανοιξιάτικο δωράκι της Prime Time (Hey Class President, Koi suru Boukun) προς όλα τα καλά fujoshi.


Πλοκή

Μεγαλώνοντας μαζί από μικρά παιδιά, ο Satoya Naoki και ο Oohara Ryonosuke έχουν αναπτύξει μια σχέση παραπάνω από φιλίας.

Ο Oohara ,αν και μεγαλωμένος μέσα σε μια πολύ αυστηρή οικογένεια, είναι πάντα εύθυμος και πρόθυμος, σε αντίθεση με τον Satoya που είναι ψυχρός.


Καλή η αγάπη του ενός προς του άλλου, αλλά κάποια στιγμή έρχεται και ταράζει τα νερά η ανάγκη για συνέχιση της οικογένειας Oohara. Έτσι όπως προβλέπει το έθιμο λοιπόν, ο Ryonosuke, επειδή είναι ο κληρονόμος πρέπει να διαδεχτεί τον πατέρα του και να γίνει ο 5ος διάδοχος μιας οικογένειας yakuza . Αυτό όμως σημαίνει πως δεν θα μπορεί να συνεχίσει την σχέση του με τον Naoki.

~


Το σενάριο είναι λίγο ελλειπές και από fanservice τίποτα...(Βασικά ελάχιστο, μην σας ξεγελά η εικόνα). Το animation όμως, είναι αρκετά καλό.



Seiyuus

Jun Fukushima as Tetsu

Kazuya Ichijou as Tachibana

Shinnosuke Tachibana as Naoki

Tatsuhisa Suzuki as Ryūnosuke


Σκηνοθετεί ο HIROMI



Posted Image


Edited by Keito, 07 July 2012 - 22:43.
Dl link removed.


#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 July 2012 - 22:44

Τα είχα πει και στο yaoi anime thread αλλά ας τα πω και εδώ για να γίνει bump το thread. Ενώ το manga μου άρεσε πάρα πολύ το anime μου πέρασε λίγο πολύ αδιάφορο σε σχέση με αυτό το οποίο θα μπορούσε να γίνει. Πέρα από την ιστορία που έτρεχε σαν να της είχαν βάλει νέφτι στον πισινό με αποτέλεσμα πολλά πράγματα να μην βγάζουν νόημα, πέρα από το μηδαμινό fanservice που οκ μπορεί να το δικαιολογούσα για τηλεοπτική σειρά αλλά για OVA είναι ελαφρώς εκνευριστικό στον συγκεκριμένο βαθμό, με ξένισε πάρα πολύ το low budget του θέματος. Δεν είναι ότι έχουμε τρελές απαιτήσεις αλλά ένιωθα σαν να έβλεπα anime 15ετίας.

Παρόλαυτά πέρασα ευχάριστα, δεν είδα κάτι το ιδιαίτερα δυσάρεστο ώστε να μου γυρίσει το μάτι ανάποδα. Και ήταν γενικά ένας αντιπερισπασμός από την βαρεμάρα.



Also tagged with one or more of these keywords: Romance, Mafia, Shounen ai, yakuza