Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

The Don Rosa Classics: Deluxe Edition (Kaptain Kentucky & Pertwillaby Papers)

Kaptain Kentucky Pertwillaby Papers Don Rosa

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 June 2012 - 13:06

Posted Image





Όπως ίσως πολλοί ξέρετε, ο Don Rosa πριν ασχοληθεί με τα κόμικς της Disney, είχε φτιάξει κάποια στριπς για δημοσίευση σε φανζίν και εφημερίδες ονόματι "The Pertwillaby Papers" και "Captain Kentucky". Το να πετύχει κάποιος τα original prints είναι πλέον απίθανο, ενώ η μοναδική έκδοση στα αγγλικά που εκδόθηκε το 2001 στη Νορβηγία (!), έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό.

Με αφορμή την επίσκεψη του Don Rosa στη Γερμανία αυτό το φθινόπωρο, ξεκίνησε ένα project χρηματοδότησης ώστε να κυκλοφορήσουν σε μία limited έκδοση οι άνωθεν τίτλοι. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο IndieGoGo. Το κάθε βιβλίο θα είναι περιορισμένο στα 350 αντίτυπα, θα είναι ασπρόμαυρο, εξ' ολοκλήρου στα αγγλικά και λέγεται πως θα περιλαμβάνει διάφορα έξτρα. Η διαδικασία και το αποτέλεσμα θα επιβλεφθεί από τον Don Rosa. Τα βιβλία θα είναι διαθέσιμα στην εκδήλωση που θα γίνει στη Γερμανία, δεν ξέρω αν θα διατεθούν κάπου online σε κάποιο μαγαζί. Μπορείτε πάντως να εξασφαλίσετε από ένα αντίτυπο αν προσφέρετε στην χρηματοδότηση των τίτλων. Τα μεταφορικά για ό,τι σας στείλουν είναι τζαμπέ απ' ό,τι λένε. Αναλυτικά τι θα πάρετε αν δώσετε:
  • 5$: Ένα ψηφιακό download με 20 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του Don Rosa που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι του και στην τελευταία επίσκεψή του στη Γερμανία
  • 15$: Ένα Α4 print του Pertwillaby Papers limited σε 222 αντίτυπα (βλ. αρχική εικόνα του thread)
  • 15$: DVD με την περιήγηση του Rosa στο σπίτι του και τις προαναφερθέντες φωτογραφίες. Το βίντεο κυκλοφορεί ήδη στο Vimeo και στο YouTube, αυτό που παίρνετε είναι ένα επίσημο DVD χωρίς όμως κάποιο έξτρα περιεχόμενο που δεν κυκλοφορεί κάπου. Το βίντεο παρεμπιπτόντως είναι τραβηγμένο από τον Jano Rohleder, ο οποίος είναι και ο producer των νέων βιβλίων.
  • 25$: Όλα τα παραπάνω σε μειωμένη τιμή απ' ό,τι αν τα παίρνατε ξεχωριστά
  • 35$: Το βιβλίο με τα Pertwillaby Papers. Θα σας σταλούν μόλις ετοιμαστούν (λογικά καλοκαίρι), δεν θα περιμένετε έως το φθινόπωρο.
  • 35$: Το βιβλίο με τα Kaptain Kentucky. Αποστολή παρομοίως
  • 70$: Παίρνετε και τα δύο βιβλία.
  • 90$: Παίρνετε τα πάντα όλα. Τα δύο βιβλία, το DVD με την περιήγηση, τις φωτογραφίες και το Α4 print.
Ο στόχος τους είναι να φτάσουν τις 10.000 $ μέσα σε 44 ημέρες. Το project ανακοινώθηκε πριν λίγο και μέσα σε λίγη ώρα έχει μαζέψει σχεδόν ενάμιση χιλιάρικο. Χθες το βράδυ, το κοντέρ έγραφε περίπου 300 $. Λογικά δηλαδή θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια και δεν θα μείνουμε ξεκρέμαστοι. Τέλος, όσοι συνεισφέρουν οικονομικά θα αναφερθούν στα βιβλία. Εγώ λογικά θα τσιμπήσω το 90άρι ή το 70άρι πακέτο. Όσοι πιστοί προσέλθετε.



IndieGoGo

E5VV38U.jpg


#2 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 August 2012 - 16:20

Έχουν μείνει λιγότερες από 24 ώρες για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται. Προσωπικά τσίμπησα το πακέτο των 90$. Πάντως έχουν προστεθεί ένα σωρό καλούδια, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες. Επίσης οι τύποι κατάφεραν και μάζεψαν σχεδόν τα διπλάσια χρήματα απ' όσο σκόπευαν (20.000$ αντί για 10.000$). Ό,τι επιπλέον ποσό μαζευτεί δήλωσαν πως θα το αξιοποιήσουν στο project τους, δηλαδή στην αποστολή των δεμάτων, στην καλύτερη εκτύπωση / βιβλιοδεσία κλπ κλπ.

E5VV38U.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: Kaptain Kentucky, Pertwillaby Papers, Don Rosa