Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [discussion topic - out of character]


  • This topic is locked This topic is locked
165 replies to this topic

#166 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 26 June 2012 - 13:54

Επίσης να προσθέσω ότι πρέπει να γίνετε format η μνήμη σας κάθε φορά που ξεκινά παιχνίδι...
Γιατί ψήφοι σε καινούριο game επειδή ο τάδε στο προηγούμενο ήταν δολοφόνος/με έβγαλε εκτός παιχνιδιού/έκλεψε/είπε κάτι σε άλλο τόπικ/δε βλέπει ναρούτο είναι χαζοί κατ' εμε και δε βοηθάνε το παιχνίδι κ όσους θέλουν να ασχοληθούν παραπάνω...

Και λέγοντας αυτά , εγώ ψήνομαι για επόμενο...


Σ'αυτό έχεις δικιο. Είναι άδικο στο επόμενο παιχνίδι να πετάξουμε έξω απο τον πρωτο γυρο κάποιον μονο και μονο επειδη ηταν δολοφόνος στο προηγουμε ή οι δολοφονοι να σκοτωνουν καποιον επειδη στο προηγουμενο ηταν επιθεωρητης κλπ κλπ. Επιπλεον να σε συγχαπω και εγω επειδη ησουν καταπληκτικος GM και ανυπομονω για το επομενο παιχνιδι.