Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]


  • This topic is locked This topic is locked
302 replies to this topic

#46 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 04 June 2012 - 09:38

Cersei Lannister

Posted Image

Καλημερα σε ολους τς καλους μας φιλοξενουμενους(καλα οχι κι ολοι).Ελπιζω να ειχατε μια ευχαριστη βραδια μιας κι μολις ηρθατε στο King's Landing ....Kαι τωρα για να απαντησω σε ολους .... Αrya(mono) καλο μου ,ο γιος θα γινει ΒΑΣΙΛΙΑΣ καποια στιγμη φυσικα του αρμοζει να εχει αλλη ανατροφη... Εισαι μικροτερη του και αν λες για την δικη του ανατροφη δν κοιτας αυτη που σου εδωσε η μανουλα σου Catelyn(Theodore: D) αφου δν σου μαθε να σεβεσαι τς μεγαλυτερους?? Παρε παραδειγμα απο την Sansa(mirana_neko) που εχει πληρως εξοικειωθει με το χωρο και εχει αποδεχτει το μελλον της στο πλευρο του Joffrey(BoredForLife) (καλα σε δασκαλεψα). Γιε μου κι εσυ μην αγχνωνεσαι και τς δινει τροφη για συκοφαντιες θα τα χειριστει ολα ο Πατερας σου και ο Θειος σου!!!Αnyway Αrya εχεις πολλα να μαθεις για τν κοσμο των μεγαλων αλλα μην αρχισετε τς υστεριες ακομα δν ηρθατε ..... (Θα με πιασει κανενας πονοκεφαλος)
Επισης Αrya δνειναι φυσικο να υποστηριζω τν αδερφο μου και στενο φιλο του Βασιλια ? Εσεις δν ειστε που δινετε μεγαλο σεβασμο στο θεσμο της οικογενειας?? Μην ακουω τετοια !Οποιον και να κατηγορουσατε αν ηταν αδικο η Βασιλισσα εχει καθηκον να τν υπερασπιστει...
Littlefinger(Black Kaiser) για περνα απο την καμαρα μου να σου πω την αληθεια για το βιβλιο του Arryn ...Ναι τν ειδα αλλα δν ημουν αναστατωμενη μηπως ανακαλυψε τιποτα αλλα επειδη ηταν κατι αισχρο που δν αρμοζει στο Δεξι Χερι του Βασιλια !!Κατι εξαλλα ''βιβλια'' με πολλες λεπτομερειες ,επιπονο κι με περιγραφες προσωπων? Ε δν ειπες οτι ειχε και εικονες μεσα απρεπους περιεχομενου και..... καταλαβατε τι εννοω !Εσυ σε κατι τετοια δν εισαι ειδικος? μπορει εσυ να του το προσφερες για με κατηγορησεις? (σε βλεπω να χαιρετας την αγαπημενη σου Lady Stark!).Δν σε κατηγορω πολλα συμβαινουν με τν αφιξη ολων αυτων....αλλα λιγο ηρεμα γιατι δν θες να μου πουν τιποτα τα πουλακια του Varys(Ιce_Hime) και να εχουμε αναταραξεις!
Δυστυχως ομως πρεπει να αφησουμε περα τς μικροτητες και να συγκεντρωθουμε ...Εχω αρχισει να φοβαμαι αυτον τν Kahl Drogo(John Crabs) γιατι ψαχνει επιπονα την αγαπη του λες και σχεδιαζει κατι (καλα περα απο το ξυλο του Viserys!).... Aς μας εξηγησει την επιμονη του !

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#47 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 June 2012 - 11:28

Arya Stark

Posted Image

Αδερφούλα μου Sansa(mirana_neko) με όλη την αγάπη που σου έχω, είσαι χαζή... Ξιπάστηκες με τα μεγαλεία και τα πλούτη και ξέχασες από πού προέρχεσαι και τις αρχές μας. Δεν βλέπεις τί άνθρωποι είναι αυτοί που πας να μπλέξεις? Ο ένας καλύπτει τις βρωμιές του άλλου. Θέλω να γυρίσω σπίτι, εδώ πέρα αισθάνομαι φυλακισμένη και σιχαίνομαι όλες αυτές τις δολοπλοκίες και τα πισομαχαιρόματα. Αν για να γίνει αυτό πρέπει να βρούμε ποιός δολοφόνησε τον Jon Arryn, τότε να τον βρούμε! Ο Joffrey (bored for life) είναι όλο λόγια και δεν ξέρει ούτε ένα σπαθί να κρατάει αλλά η μανούλα του η Cersei (redqueen) φαίνεται φοβερά ενοχλημένη που μας έχει όλους εδώ να ανακατωνόμαστε στις δουλειές της. Κύριε Littlefinger (black kaiser) σταματήστε να χαλβαδιάζετε την μανούλα.

xbJ3b2w.jpeg


#48 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 04 June 2012 - 11:52

Τρίχας Κορακοζώητος


Καλή σας μέρα άρχοντες, αρχόντισσες, λόρδοι και λοιποί αυλικοί αυτού του σπουδαίου παλατιού. Η φημολογούμενη δολοφονία του Χεριού, αυτό το ατυχές περιστατικό, είναι πολύ ανησυχητικό και απειλεί όχι μόνο την ηρεμία του πανέμορφου King's Landing αλλά και την σταθερότητα των Εφτά Βασιλείων.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος θα ήθελε κάτι τέτοιο. Οι υποψίες μου, δυστυχώς και μοιραία, στρέφονται στα άτομα του παλατιού. Για παράδειγμα, λόρδε Baelish ή μήπως να πω κύριε Littlefinger [Black Kaiser], θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας τί κάνατε και πού ήσαστε την ώρα του εγκλήματος;


Θα σας παρακαλούσα να μην θεωρήσετε ότι σας κατηγορώ, ω Λόρδε. Όμως αναπόφευκτα οι υποψίες μου στρέφονται σε φιλόδοξους άνδρες.

#49 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 04 June 2012 - 12:10

Cersei Lannister

Posted Image
(ηταν που θα αφηναμε τς εχθρες εκτος!)

Μα συγγνωμη δν λεω οτι δν ειναι λογικο να υποπτευεστε ανθρωπους απο το παλατι αλλα υπαρχει τοσος κοσμος και πολυ πιο υπουλος απο εμενα!Στην τελικη ειμαι μια απλη βασιλισσα και ουτε σπαθι ξερω να κραταω ,ουτε να σκοτωνω ,ουτε να κανω τετοιου ειδους πραγματα (ναι εσας κοιταω Stark που με εχετε βαλει στο ματι απο την πρωτη στιγμη!δν λεω οτι κι ο αδερφος δν εχει κανει τετοια πραγματα αλλα οκ ουτε εσεις ειστε καθαροι!).. Κι επισης δν θα ειμαι ενοχλημενη-ειναι και τα PMSηθελα να το πω αυτο- αφου μου μαζευτηκαν 80 νοματεοι σπιτι μου κι δν μπηκαν καν στη θεση του οικοδεσποτη??? Να σας θυμισω οτι ουτε κι εσεις καταχαρηκατε οταν ηρθαμε στο Winterfell!! Δν λεω υπαρχουν τριβες αναμεσα στς σχεσεις μας αλλα οχι και με το καλημερα !!Κι αν να μου προσαψετε κατηγοριες θελω τα στοιχεια για να μπορεσω να σας δειξω οτι ειστε λανθασμενοι!!Κι ακομα τι ποια να υποθεσω ? οτι ισως εχεις ανακαλυψει Arya(mono) οτι καποιος Stark εχει εμπλακει στο φονο και ψαχνεις εξιλαστηριο θυμα?!Και βεβαιως οι Lannister ειναι το καλυτερο!!Επισης ισως εχετε καλες σχεσεις με τν Littlefinger(Βlack Kaiser) και εχετε κανει συμμαχια?? ....
Δν ηθελα να χαλασουμε τς καρδιες μας απο τωρα μιας κι δν εχω καποιο μεγαλο προβλημα μαζι σας ...παντα εκτιμουσα τν Ed αλλα δν φταιω εγω εσεις ανοιξατε πυρα !!Και πες Arya που ησουν εσυ την νυχτα του φονου??

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#50 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 June 2012 - 12:21

Arya Stark

Posted Image

Ότι θα κατηγορούσες και ένα παιδί για τις βρωμιές σου είναι ξεπεσμός κυρά Cersei (redqueen). Και αυτή η ευκολία με την οποία αλλάζεις γνώμη για να στραφείς εναντίον μου με προβληματίζει.

xbJ3b2w.jpeg


#51 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 June 2012 - 12:27

Daenerys Targaryen

Posted Image



Έναν ύπνο πήγα να πάρω και αρχίσατε να χορεύετε στο ρυθμό του ψέματος του αχρείου σφετεριστή Robbert Baratheon. Και ας τον πιστέψουμε ότι, και καλά, όντως πέθανε ο John Aryn, τι μας νοιάζει; Όλοι τους είναι προδότες και καπηλεύονται τον κόπο του πατέρα μου, του πραγματικού βασιλιά των εφτά βασιλείων! Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε κάνει την κουτσουκέλα σας. Οι δήθεν πιστοί Stark, με τα μπάσταρδά σας ~τρομερή κουνέλα η Catelyn~ που συνεχίζετε να στηρίζετε αυτό το ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ, τον σιχαμένο μπυροκοίλη σφετεριστή, χωρίς καν να ντρέπεστε!!! Οι διψασμένοι για εξουσία Lannisters που εκπορνεύτηκαν στους Baratheon, μόνο και μόνο για να έχουν μια γεύση της πλαστής εξουσίας τους. Σας σιχαίνομαι όλους!

Όποιος είναι ακόμα πιστός, ας δηλώσει τώρα την αγάπη του για τον περήφανο οίκο των Targaryen ή αλλιώς ας ετοιμαστεί να γευτεί το ατσάλι των Dothraki.
Cercei {redqueen} δεν μπορώ να σκοτώσω των άντρα σου, αλλά μπορώ να αρχίσω από εσένα.

Khal Drogo
Προσεχε τα λογια σου Viserys. Οι Dothrakoi καποια μερα θα κυριαρχησουν. Που ειναι η Khaleesi? Απο τοτε που ηρθαμε σε αυτο το μερος εχει εξαφανηστει.

Moon of my life, ξεκουραζόμουν για την αυριανή τελετή μύησης.Ήδη με το πρωινό έφαγα δύο καρδιές σκύλων και έντερα σπουργιτιού. <3

Posted Image


#52 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 04 June 2012 - 12:35

Cersei Lannister

Αrya(mono) δν σε κατηγορω για το φονο αλλα ισως τον ειδες και μπορεις να μς πεις τιποτα καλες πληροφοριες ,ετσι κι αλλιως τα παιδια κανουν πολλα πραγματα !!! Daenerys χρυση μου αφου μαζεψεις λιγο τν αδερφο σου κατσε λιγο και σκεψου οτι οι Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ θα περιμενει να σκοτωσεις τν ποιο φανερο υποπτο ... βεβαιως ολοι θα αρχισυον με την βασιλισσα αφου ο θανατος της θα εχει το μεγαλυτερο πληγμα σε ολο το βασιλειο!! Αχ θα σας αποπροσανατολισουν! Και μιας και μιλαμε που ειναι κι ο Joffrey και ο Lancel και ο Jamie να παρουν θεση ....

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#53 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 June 2012 - 12:40

Joffrey Baratheon
Posted Image
Μην απειλείς την μητέρα μου σκύλα των Dothraki , Targaryen (Anelis) γιατι θα έχεις να τα βάλεις έναν πραγματικό σκύλο!
Οσο για εσάς του Stark , φένεται πως δεν ήσαστε τίποτα αλλο απο δειλούς που αφήνετε τα κουτάβια σας να μιλήσουν πριν απο εσας , δεν ήσαστε ικανοί για φόνο αν και αυτή η τιμιότητα για την οποία μιλάτε συνέχεια δεν είναι τίποτα παρα αερολογίες και περιτώματα ταύρου!!

Για πείτε μας εσεις Lady Melisandre(καλαμάρης) , που ήσασταν το βράδυ που πέθανε ο Sir Arryn? Μήπως πάλι τσιλιμπουρδισόσασταν με τον ανόητο θείο μου? Αμφιβάλω. Μάλλον καταστρώνατε μαζί έναν τρόπο να ρίξετε το βασίλειο!

Εdit γιατί ξέχασα να βάλω όνομα και εικόνα....

Edited by BoredForLife, 04 June 2012 - 12:42.

v4kFmx.png


#54 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 04 June 2012 - 12:41

Khal Alegro


Khal Alegro όχι ξέρει πεθαμένο . Dothroki περήφανοι . Dothroki σκοτώνουν μόνο μάχη . Khal Alegro όχι εμπιστεύεται βασίλισσα Cercei [redqueen] . Ύπουλη , αλλάζει γνώμη .


Moon of my life, ξεκουραζόμουν για την αυριανή τελετή μύησης.Ήδη με το πρωινό έφαγα δύο καρδιές σκύλων και έντερα σπουργιτιού. <3


Khaliisi όχι σκύλο . Μόνο άλογο κρέας καλό . Δώσει δυνατό άτι .

Edited by Fandom, 04 June 2012 - 12:48.


#55 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 04 June 2012 - 12:44

Sansa Stark
Posted Image
Arya (mono)βρωμόπαιδο. Πως τολμάς? Στο έχω ξαναπεί μην μου μιλάς έτσι είμαι η μεγάλη σου αδέρφη. Δεν είμαι ούτε χαζή ούτε ξιπασμένη, εσύ είσαι ένα ανοήτο προκατειλημμένο παιδί. Εγώ ξέρω ποιο είναι το συμφέρον μου και το μέλλον μου. Το μέλλον μου είναι να σταθώ βασίλισσα στο πλαι του Jofrey( BoredForLife), που θα γίνει ο μεγαλύτερος βασιλιάς που θα υπάρξει ποτέ , ένα χρυσό λιοντάρι και εγώ θα ζω λουσμένη στη λάμψη του. Όσο για εσένα, εαν συνεχίσεις έτσι δεν θα γίνεις ποτέ πραγματική αρχόντισσα , αλλά ένα αλητάκι, ένα κορίτσι που οι πιο πολλοί θα περνούν για αγόρι, καθώς λείπει απο επάνω σου οτιδήποτε κομψό και φινετσάτο. Δες τα ρούχα σου. Μέσα στη βρώμα.
Μεγαλειοτάτη, συγχωρήστε την αδερφή μου, είναι μικρή και δεν γνωρίζει. Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω Βασίλισσα Cersei, πόσο καλά γνωρίζετε τον Κhal Alegro(Fandom) ?

Edited by mirana_neko, 04 June 2012 - 12:51.


#56 Otsuu-chan

Otsuu-chan

    Starting...

  • Members
  • 5 posts

Posted 04 June 2012 - 13:01

Viserys Targaryen

Posted Image

Sansa(mirana_neko) γλυκό και όμορφο κορίτσι, δεν έχεις καταλάβει μάλλον τι σημαίνει να ξυπνάς το δράκο.. Για ρώτα την Dany (Anelis) να σου πει που κάτι ξέρει παραπάνω. Δεν θα το ήθελες λοιπόν έτσι δεν είναι?

ΕΓΩ είμαι ο δράκος!! Οι δράκοι καίνε και καταστρέφουν τα πάντα συθέμελα όταν θέλουν να σκοτώσουν, δεν καταφεύγουν σε πισώπλατα μαχαιρώματα σαν καποιον Kingslayer, Jamie Lannister (Wild Monkey)!! Είμαι βέβαιος λοιπόν ότι υπέυθυνοι για το θάνατο του κακομοίρου Χεριού του Ψεύτη και Τεμπέλη Βασιλιά είναι οι σφετεριστές του θρόνου και τα τσιράκια τους! Επιτέλους ήρθε η ώρα να πληρώσει αυτός που σκότωσε τον πραγματικό βασιλιά!! Τρέμετε Lannisters γιατί οι δολοπλοκίες σας θα φανερωθούν!! Τρέμετε γιατί το αίμα μου βράζει κι η οργή του Δράκου έχει πέσει πάνω σας!!
Σας μισώ όλους!
Κι εσένα ειδικά Cersei Lannister(redqueen) που φαίνεται πως έμαθες καλά τα κόλπα του αδερφού σου!! Μη νομίζεις ότι θα ανεχτώ άλλα ειρωνικά σχόλια για το πρόσωπο μου! Εσύ να μαζέψεις τον αδερφό σου και γενικώς να τα μαζεύευτε σιγά σιγά γιατί ο αληθινός βασιλιάς επέστρεψε!! Δοξάστε με όλοι~~ :awww:


Posted Image

Daenerys μαζεψε σε παρακαλώ τον άντρα σου, δεν ξέρει και καλά την Κοινή Γλώσσα, ρεζίλι θα μας κάνει!! Δεν θα δεχτώ κανένας να μας ειρωνευτεί εξαιτίας των άγριων! Εμείς είμαστε οι τιμημένοι Targaryen! Ο κόσμος ακόμα μας αγαπάει και μας περιμένει!!!

#57 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 June 2012 - 13:17

Daenerys Stormborn Targaryen

Posted Image


Daenerys χρυση μου αφου μαζεψεις λιγο τν αδερφο σου κατσε λιγο και σκεψου οτι οι Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ θα περιμενει να σκοτωσεις τν ποιο φανερο υποπτο ... βεβαιως ολοι θα αρχισυον με την βασιλισσα αφου ο θανατος της θα εχει το μεγαλυτερο πληγμα σε ολο το βασιλειο!!

Χρυσή μου; Cercei {redqueen} δεν είμαι χρυσή σου, σιχαμένη γυναίκα του σφετεριστή. Δε με ενδιαφέρει ποιός είναι ο ύποπτος. Η καταστροφή του Westeros πρέπει να αρχίσει από τη βασιλική οικογένεια. Ο θάνατός σου, όχι μόνο δε θα είναι πλήγμα, αλλά έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει εθνική εορτή!

Μην απειλείς την μητέρα μου σκύλα των Dothraki , Targaryen (Anelis) γιατι θα έχεις να τα βάλεις έναν πραγματικό σκύλο!

Βέβαια, με απειλείς με το σκύλο σου, γιατί μόνος σου, ούτε για πιπί δεν μπορείς να πας.

Daenerys μαζεψε σε παρακαλώ τον άντρα σου, δεν ξέρει και καλά την Κοινή Γλώσσα, ρεζίλι θα μας κάνει!! Δεν θα δεχτώ κανένας να μας ειρωνευτεί εξαιτίας των άγριων! Εμείς είμαστε οι τιμημένοι Targaryen! Ο κόσμος ακόμα μας αγαπάει και μας περιμένει!!!

Αδερφέ μου, ο Khal Drogo δεν είναι μόνο έξοχος πολεμιστής, αλλά και ηγέτης. Με αυτόν στο πλάι μας, θα επανακτήσουμε την παλιά μας δόξα!

Posted Image


#58 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 04 June 2012 - 13:18

Sansa Stark
Posted Image
Viserys Targaryen (Οtsuu-chan) δεν είμαι σίγουρη κατα πόσο είσαι εσύ Δράκος. Απ'ότι μου φαινεται τα αρ.....ια κότσια στην οικογένεια σας τα έχει η αδερφή σου και όχι εσύ, που την εκμεταλλεύεσαι. Και δεν μου βγάζεις απο το μυαλό , οτι εσύ τα έκανες όλα, μάλλον για να προωθήσεις στη θέση του Χεριού κάποιον δικό σου, για να σε βοηθήσει να ξεπαστρέψεις τον βασιλιά. Πάντα βρίσκεις κάποιον να κάνει τις βρωμοδουλειές σου!

#59 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 04 June 2012 - 13:34

Eddard Stark

Posted Image


Καταρχήν, Arya (mono) και Sansa (mirana_neko), κόψτε το εδώ και ηρεμήστε. Δεν θα το πω δεύτερη φορά.

Βασιλισσά μου, οι Starks δεν είχαν λόγο να σκοτώσουν τον Jon Arryn. Εσείς από την άλλη, δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσους λόγους θα είχατε για να το κάνετε. Ο κατά τα άλλα συμπαθητικός Littlefinger (Black Kaizer), που πραγματικά, έχω αρχίσει να πιστεύω πως πρέπει να αρχίσουμε να τον λέμε Middlefinger (Black Kaizer), έχει δίκιο. Ήταν δουλειά εκ των έσω και ποιος είχε μεγαλύτερο συμφέρον στo θάνατο του Jon Arryn εκτός από τους Lannisters; O πάντα ήσυχος και πάντα ουδέτερος Λόρδος Varys (ice_hime); Οι μόνοι εξίσου ύποπτοι με εσάς είναι οι Targaryen, οι οποίοι φαίνεται ότι προτιμούν να κάνουν διακοπές τα τελευταία χρόνια. Παρ'ολα αυτά, παρόλη την ανάμιξη που μπορεί να έχετε σε αυτή την ιστορία, ακόμα πιστεύω ότι ήταν το χέρι του λόρδου Jaimie Lannister (wild monkey) και όχι το δικό σας που σκότωσε τον Lord Arryn. Τον ρόλο σας όμως σε αυτήν την ιστορία θα τον μάθουμε κάποια στιγμή, είμαι σίγουρος για αυτό.

edit: ξέχασα το μπλε στο όνομά μου

Edited by Osama Bin Laden, 04 June 2012 - 13:35.


#60 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 04 June 2012 - 13:46

Lord Baelish Littlefinger

Posted Image

Σεβαστή μου Βασίλισσα Cersei (redqueen), αν αναφερόμουν σε βιβλίο που έχει μέσα εικόνες "απρεπούς" περιεχομένου όπως το εννοείτε εσείς, δεν θα το χαρακτήριζα ποτέ μου ως επίπονο και μονότονο!

Κύριε Τρίχα Κορακοζώητε (Nikos1451), είναι χαρά μου να γνωρίζω έναν στρατιώτη της Νυχτερινής Φρουράς ο οποίος παρά την ταπεινή του καταγωγή μιλάει τόσο ωραία και ευγενικά την γλώσσα. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σας πω τι έκανα την ώρα της δολοφονίας αφού ο αγαπητός GM Μεγαλειότατος δεν μας έδωσε κανένα στοιχείο για το πότε έγινε αυτή. Εκτός αν έγινε βραδυνή ώρα. Τότε εικάζω πως πιθανότατα ήμουν στην επιχείρηση μου και ...έκανα έλεγχο ποιότητας στις υπαλλήλους μου. :P