Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]


  • This topic is locked This topic is locked
302 replies to this topic

#31 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 03 June 2012 - 17:04

Jaime Lannister

Σχεδον φαινεται οτι νοιαζεστε πιο πολυ για το χαμο του Τρελου Βασιλια, παρα για τον χαμο του ανδρα που σας μεγαλωσε.. Η νομιζετε πως απο τοτε που πεθανε ο Aerys Targaryen υπηρχε ηδη απο τοτε ο υποπτος για τον θανατο του Jon Arryn? Ψυχραιμια, Αρχοντα Σταρκ, ψυχραιμια... Μικροδαχτυλε, πως το λενε αυτο για τους Βορειους? Γρηγορα νευρα....

#32 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 03 June 2012 - 17:04

Posted Image

Lady Melisandre

Μα τι στον Other ειναι αυτο το ελεινο και τρισαθλιο μερος?Εχετε παλαβωσει ολοι,απιστοι του Rh'llor?Κοιτα δω αγαλματα των επτα απο δω και απο κει.Φταιω γω να σας φερω ολο το κοκκινο ταγμα να ψελνει το Rh'llor στις 12 το βραδυ εξω απο τα σπιτια σας μεχρι να μαθετε να σεβεστε τον δημιουργο σας?

Και μετα αναρωτιεσται γιατι δολοφνησαν το χερι.Τετοιο εγκλημα της αισθτηικης δεν ειναι ουτε ο αδερφος της βασιλγγκουγκουχ.Χωρις παρεξηγηση Tyrion αγαπη μου :hehehe:

sc5bab.jpg


#33 Otsuu-chan

Otsuu-chan

    Starting...

  • Members
  • 5 posts

Posted 03 June 2012 - 17:19

Viserys Targaryen

Posted Image


Ομολογώ πως η πρόσκληση αυτή με εξέπληξε. Όμως αργά ή γρήγορα όλα τα πράγματα έρχονται στη θέση τους, όπως θα γίνει και με την εξιχνίαση αυτού του φόνου. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Οι ίδιοι οι σφετεριστές κάλεσαν πίσω τον αληθινό και δίκαιο βασιλιά, που στις φλέβες του κυλάει το αρχαίο βαλυριανό αίμα, το αίμα των δράκων, προφανώς γιατί οι ίδιοι αποδείχτηκαν ανίκανοι. Και καλά θα έκαναν να μην πιάνουν στο στόμα τους το όνομα του πατέρα μου, γιατί δεν θα ήθελαν να δουν την οργή του δράκου να ξυπνάει.

Έτσι να ‘μαστε κι εμείς γλυκιά μου αδερφή, Daenerys, εκεί που ταιριάζει στους τελευταίους απογόνους των Targaryen.
(αν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έφερες μαζί σου τον άγριο..)

Πολύ ταπεινή υποδοχή όμως ρε παιδιά! Περίμενα κάτι πιο μεγαλοπρεπές..! Όλος ο κόσμος την άφιξή μου περίμενε..
Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι με αγαπούν!

#34 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 03 June 2012 - 18:18

Arya Stark

Μπαμπά, μπαμπά ο Joffrey μου τράβηξε τις κοτσίδες!

Joffrey Baratheon
Posted Image

Παλιο-...... Ψέματα λέει! Αυτή μου τράβηξε πρώτη τα μαλλιά όταν μου επιτέθηκε με το παλιόσκυλο και άλλα δύο αλητάκια , που ο ένας λεγόταν Hot Pie (Hanzo)! Τα παλιοπαράσιτα τόλμησαν να με πειράξουν! Μητέρα(redqueen) κάνε κάτι γι αυτο τώρα!!

Edited by BoredForLife, 03 June 2012 - 18:19.

v4kFmx.png


#35 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 03 June 2012 - 19:46

Τρίχας Κορακοζώητος

Χαίρομαι που συναντώ έναν αδερφό της Νυχτερινής Φρουράς, εδώ στον μακρινό νότο. Jon Snow, πιστεύω είναι στα καλύτερα συμφέροντά μας να εξιχνιασθεί η υπόθεση το ταχύτερο δυνατό.
Αυτά τα παιχνίδια με θρόνους με βρίσκουν και με έβρισκαν πάντα αδιάφορο.

#36 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 03 June 2012 - 19:59

Cersei Lannister
Posted Image
-Τυμπανοκρουσιες για τον ερχομο της Βασιλισσας-

Αγαπητοι μου σας παρακαλω ηρεμηστε δν σας καλεσε ο Βασιλιας εδω για να μαλωνετε για τν χαμο του Mad King ή να θυμηθειτε τα παλια ....Εχουμε ερθει για σημαντικο σκοπο! Για αυτο θα σας συμβουλευα οικογενεια Λυκων Stark να σταματησε να κατηγορειτε αδικα τν αδερφο μου για την δολοφονια του Jon...Ειναι γνωστο οτι η βασιλικη οικογενεια ειχε σε εκτιμηση το Δεξι Χερι και βεβαιως θρηνει για τν αδικο χαμο του *sniff*..Στην τελικη σας φιλοξενουμε και απαιτουμε να δειξετε το αναλογο κυρος (αντε μην εχουμε αναγουλες !).... Και λατρευτε μου γιε μην ανησυχεις θα τν κανονισω της μιλησω που σε κατηγορει !Φυσικα δν εφταιγες εσυ! Arya dear come here !Bring Sansa too..It's gonna be fun!

Και Viserys τι να κανουμε που δν ηταν του γουστου σας η υποδοχη (δν φτανει που σε καλεσαμε κιολας!Jamie παρε θεση!)

Edited by redqueen, 03 June 2012 - 22:33.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#37 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 03 June 2012 - 22:25

Hodor

Posted Image

Hodor?

Edited by The Tragic Prince, 03 June 2012 - 22:26.


#38 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 June 2012 - 22:58

Arya Stark

Posted Image

Κύριε Bronn καλύτερα να απευθυνθείτε αλλού. Εμείς στο Βορρά έχουμε μάθει να τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας. Ίσως να σας χρειάζεται κάποιος Lannister, ο μπαμπάς λέει ότι είναι μαλθακοί, κάτι θα ξέρει.

Κυρά Cersei κανείς δεν κατηγόρησε τον αδερφούλη σας για τη δολοφονία του Jon Arryn, δεν ξέρω γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να τον υπερασπιστείτε με τόσο πάθος. Τώρα για το κακομαθημένο σας, προφανώς η ζωή μέσα στα πλούτη και τις ανέσεις δεν του έδωσε το προνόμιο της ανωτερότητας και της ευγένειας που απαιτείται από το διάδοχο του θρόνου! Αν με ξαναπειράξει θα αμολύσω το σκυλάκι μου να του μάθει τρόπους μιας και εσείς έχετε αποτύχει παταγωδώς...Πολύ απασχολημένη με τον αδερφούλη σας ίσως ?

xbJ3b2w.jpeg


#39 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 04 June 2012 - 00:09

Sansa Stark

Posted Image

Arya σταμάτα πια να κακολογείς και να ενοχλείς τον αγαπητό μου πρίγκιπα και μελλοντικό μου σύζυγο. Επίσης δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάς στην πεθερα μου Βασίλισσα. Και καλά θα κάνεις να μαζέψεις τη Νυμέρια. Δεν θα ήθελα να πάθει κάτι η Lady εξαιτίας σου.

#40 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 04 June 2012 - 00:35

Khal Drogo
Posted Image

Προσεχε τα λογια σου Viserys. Οι Dothrakoi καποια μερα θα κυριαρχησουν. Που ειναι η Khaleesi? Απο τοτε που ηρθαμε σε αυτο το μερος εχει εξαφανηστει.

#41 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 04 June 2012 - 01:19

Jaquen H'ghar
Posted Image

Ο κόκκινος Θεός πήρε μια ψυχή.
Ένας άνδρας ισχυρίζεται οτι αν επιθυμείτε να σώσετε έναν άνθρωπο, θα στερήσετε μια ζωή απο τον κόκκινο Θεό.
Ονομάστε κάποιον και ένας άνδρας θα προσφέρει την ψυχή εκείνου στον κόκκινο Θεό.

Edited by Kamui, 04 June 2012 - 01:21.

O6rrvsU.jpg


#42 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 June 2012 - 06:43

Joffrey Baratheon
Posted Image
Πως τολμάς να μιλάς έτσι στην μητέρα μου παλιόπαιδο(mono)!? Αλλά τι να περιμένει κάποιος απο εσάς τους νότιους.... Όλοι βάρβαροι, μου κάνει εντύπωση που εσείς οι Σταρκ δεν έχετε πάει να μείνετε όλοι πίσω απο το Τείχος μαζί με τα wildlings... Mάλλον θα πρέπει να σας βάλουμε στο ίδιο τραπέζι με τους Dothraki...Μόνο η αγαπητή μου και πανέμορφη Sansa(mirana_neko) ξεχωρίζει... Τώρα πάρτε το μπάσταρδό σας και ξεκουμπιστείτε απο την πόλη μου!!

Επίςης , Bronn (Lord Leon) , ένας αντρας μιλάει σαν ηλίθιος. Κανονισέ το ,τωρα.

Edited by BoredForLife, 04 June 2012 - 06:45.

v4kFmx.png


#43 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 04 June 2012 - 07:12

Khal Drogo
Posted Image


Την επομενη φορα που θα ξαναπιασεις με αυτον τον τονο στο στομα σου τους Dothraki θα σου κοψω τη γλωσσα. Θες να γινεις και βασιλιας μετα τον πατερα σου, αντρας που δεν ιππευει καλα δεν αξιζει να ειναι βασιλιας.

(στρεφομαι στους Dothraki που χω μαζι μου) Και σεις, βρειτε την Khaleesi και φροντηστε να ειναι καποιος κονττα της να την προστατευει. Αυτοι εδω ειναι αρκετα αδυναμοι να προστατευσουν το δεξι χερι του βασιλια και φανταζομαι και τον ιδιο τους τον βασιλια. Ποσο μαλλον που ο πατερας της ηταν ο προηγουμενος βασιλιας.

(στρεφομαι σε εναν Dothraki) Και συ κοιτα καθε κινηση του Viseris, δεν τον εμπιστευομαι.

#44 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 04 June 2012 - 08:21

Lord Baelish "Littlefinger"


Posted Image


Καλημέρα σε όλους και ειδικά στην Cat (Theodore :D). Μακρύ και ζόρικο σήμερα το πρωινό στην τουαλέτα, στα αποχωρητήρια. Φυσικά υγεία είναι που συμβαίνει σχεδόν κάθε πρωί, όλοι οι άνδρες ξέρουν τι εννοώ ;) Ή μάλλον σχεδόν όλοι οι άνδρες, ε Άρχοντα Varys (Ice_Hime);

Αλλά πιο δύσκολη φαίνεται να είναι η συνέχεια της ημέρας. Δηλαδή από σήμερα και τις επόμενες μέρες όλοι μας πρέπει να ψάξουμε να βρούμε αυτούς τους έρμους κακούληδες που δολοφόνησαν τον Jon Arryn? Αν δεν ήταν ο άρχοντας του Eyrie ο νεκρός θα μπορούσα να πω πως ακούγεται ως μια συνηθισμένη μέρα στο King's Landing. Ναι, για το "καλό του Βασιλιά" θα πουν οι δήθεν γενναίοι και υπερήφανοι ιππότες αλλά για να μην μας φάει και εμάς η μαρμάγκα μαζί με τον μακαρίτη τον Jon θα έλεγα εγώ.

Φυσικά, ο Άρχοντας Varys (Ice_Hime)και τα πουλάκια του θα ξέρουν ήδη περισσότερα πράγματα από όσοι εμείς συνολικά στην Αυλή αλλά ας φτιάξουμε και εμείς, οι λιγότερο ενημερωμένοι μια ωραία και άκρως ενδιαφέρουσα παρέα και ας μοιραστούμε τις υποψίες μας. Ξεκινώντας, τις τελευταίες μέρες πριν την ατυχή δολοφονία, ακουγόταν πως η αγαπητή Μεγαλειότατη Cersei (redqueen) ήταν λιγάκι ενοχλημένη με τον Άρχοντα Άρυν επειδή εκείνος διάβαζε ένα βιβλίο; Ένα συγκεκριμένο βιβλίο, μεγάλο, επίπονο και μονότονο; Με πολλές περιγραφές φυσικών προσώπων με λεπτόμερειες μέχρι αηδείας; Φυσικά, περιμένω από τη Μεγαλειότατη να πάρει θέση.

#45 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 04 June 2012 - 08:25

Sansa Stark
Posted Image
\Ω πρίγκιπα Τζοφρει πόσο κάνεις τα μάγουλά μου να κοκκινίζουν με τα γλύκα σου λόγια. Αλλά έχω αρχίσει να φοβάμαι με όλα αυτά που γίνονται, μέσα στο ίδιο σου το κάστρο. Φοβάμαι μην έχεις και εσύ, ή υπέροχη οικογένεια σου την ίδια μοίρα με τον κακομοίρη Jon Arryn. Ίσως αυτός ο Viserys Targaryen( Otsuu-chan),που θέλει το θρόνο σου πατέρα σου, αλλά και δικό σου να έστησε πλεκτάνη εναντίων του. Μπορεί ίσως να κινδυνεύει και η οικογένεια μου, ακόμη και εγώ! Αλλά όχι, ξέρω πως μπορώ να βασιστώ σε σένα κα;ι στα στιβαρά σου μπράτσα, στη θεόρατη κορμοστασιά σου και στην απερίγραπτη ικανότητα σου με το ξίφος!
Μητέρα(Theodore :D) αυτόν τον αντρα τον θέλω. Πρέπει να κάνεις κάτι. Πες στον πατέρα να βρεί γρήγορα τον δολοφόνo, για να γίνω βασίλισσα γυναίκα του.
Εdit: Για προσθήκη του ονόματος μου και φωτογραφίας.

Edited by mirana_neko, 04 June 2012 - 08:28.