Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Id - The Greatest Fusion Fantasy

shounen fantasy adventure Manhwa

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 adamsbankai

adamsbankai

    MangaReader

  • Members
  • 512 posts

Posted 31 May 2012 - 21:05

Posted Image



Author & Artist: Daewoo Kim, Kenny A.T
Genre(s): Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Martial Arts, Romance, Shounen
Year: 2002
Status: 27 Volumes (Ongoing).

Αυτή είναι η ιστορία του άντρα με το όνομα Chun Hwa(εμφανισιακά μοιάζει με γυναίκα) που βρίσκεται εντελώς ξαφνικά παγιδευμένος σε έναν άγνωστο κόσμο, απο τον οποίο δεν προέρχεται. Παίρνει γρήγορα το όνομα του ID, αφού δεν ήθελε να προσελκύσει πάρα πολύ ανεπιθύμητη προσοχή λόγω της παλιάς ονομασίας του. Εκεί ψαχνει να βρει απαντήσεις για το παρελθόν του συναντώντας διάφορους κατοίκους του νέου κόσμου, όπως ξωτικά, νάνους, μάγους ακόμη και δράκους! Όπως τον βλέπουμε να δυναμώνει σε δύναμη και πνεύμα, οι manhwaga δημιουργούν συναρπαστικούς χαρακτήρες τόσο συντρόφους όσο και αντιπάλους.




Posted Image


Το manhwa κινείται πέρα από την απλή έννοια ανταγωνιστή εναντίον πρωταγωνιστή. Εγώ το βρήκα πολύ εθιστικό και πιστεύω ότι θα σας ξαφνιάσει. Έχει καλή ιστορία, πλυθώρα χαρακτήρων, ατελείωτες μάχες και καλή δόση κωμωδίας! Είναι αρκετά καλό αλλά θα χρειαστείτε να συνηθίσετε λίγο το σχέδιο.

Μεταφράζετε απο τους Easy Going Scans και η μετάφραση έχει φτάσει στο 161 chapter (26 volumes).


Read Online: Mangareader.net , Batoto.net
Download: Mangatraders.com


ΥΓ: Το manhwa διαβάζεται απο αριστερά προς δεξιά.


Posted Image

Edited by adamsbankai, 01 June 2012 - 06:44.




Also tagged with one or more of these keywords: shounen, fantasy, adventure, Manhwa