Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Sensei no Bulge

Action Fantasy Sci-fi Shounen

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 26 May 2012 - 09:22

Sensei no Bulge
戦星のバルジ / Bulge of the Battle Star


Posted Image


Στον πλανήτη Industria, στις παρυφές του παλατιού, οι πολίτες λιμοκτονούν καθημερινά σε μια πόλη όπου η τάξη διατηρείται με δυσκολία.Ο Astro είναι ένας φτωχό αγόρι που δουλεύει καθημερινά για να βγάλει το ψωμί του προσπαθώντας να συντηρήσει μια οικογένεια ορφανών που έχει συγκεντρώσει ο ίδιος. Απολυμένος από την τελευταία του δουλειά, και ενώ βρίσκεται σε απόγνωση μέσα του, η τύχη του αλλάζει δραστικά όταν τον προσεγγίζει ένας νεαρός.


Posted Image


Ο νεαρός αυτός είναι ο πρίγκιπας της χώρας του, ο Bulge, που προσπαθώντας να ξεφύγει από τη ζωή του στο παλάτι, απαιτεί ο Astro να πάρει τη θέση του. Το όλο θέμα καταλήγει σε παρεξήγηση και οιι φρουροί που έψαχναν τον πρίγκιπα βγάζουν εκείνον αντί για τον Astro από τη μέση. Ο Astro παρά τις διαμαρτυρίες του καταλήγει στο παλάτι και ένας μικροκαυγάς ο οποίος του είχε κοστίσει τη δουλειά του, γίνεται αφορμή για επίθεση κατά του βασιλιά. Και ενώ προσπαθεί να βάλει ένα τέλος σε αυτό, επιλέγεται από το 'org' ένα όπλο που επιλέγει μόνο όσους έχουν την καρδιά για να κυβερνήσουν.


Posted Image


Έχοντας επιλεγεί πια ως διάδοχος του βασιλείου, ο Astro καταλαβαίνει πως δεν είναι είναι ικανός να εξαπατά για πάντα τον βασιλιά και τον έμπιστό του αφού και ο χαρακτήρας που είχε ο Bulge δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση. Έτσι, ξεκαθαρίζει την κατάσταση παρά τον φόβο για τη ζωή του και μαθαίνει πως ήδη είχε συγκεντρώσει υποψίες πάνω του. Με το 'org' να τον έχει αποδεχτεί και τον πραγματικό πρίγκιπα να θεωρείται νεκρός, ο βασιλιάς του ζητάει τελικά του ζητάει τη βοήθειά του για να επαναφέρει την τάξη την τάξη στην εποχή.


Posted Image


Το Sensei no Bulge, αλλιώς και Bulge of the Battle Star, αποτελεί τη δεύτερη δουλειά του Horikoshi Kouhei (Οumagadoki Doubutsuen) που ανήκει στην νέα γενιά mangaka της Jump. Η σειρά άρχισε να εκδίδεται μόλις την προηγούμενη βδομάδα και είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική. Το σχέδιο παρουσιάζει κάποια προβλήματα αλλά ο σχεδιασμός των εξωγήινων είναι ως τώρα απολαυστικός. Τα δύο πρώτα κεφάλαια έχουν ήδη μεταφραστεί από τους Red Hawk NEO.


Posted ImagePosted Image


Genres: Action, Fantasy, Sci-Fi, Shounen

ySss0UF.jpg


#2 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 04 June 2012 - 23:51

καλή κουλαμάρα φαίνεται. απο σκ και μετά θα του ρίξω ενα βλεφαρο.

stasou%2520mygdala.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: Action, Fantasy, Sci-fi, Shounen