Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Piece of Cake

Josei Romance Slice of Life Lifestyle change workplace romance

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 23 May 2012 - 11:20

~Piece of Cake~


ピースオブケイク

Posted Image





Πρόκειται για ένα manga, με υπέροχο artwork, της George Asakura το οποίο δημοσιεύτηκε το 2004.

Πλοκή:

Η Umemiya Shino ζεί μόνη της σε ένα διαμέρισμα και νιώθει τελείως χαμένη στην ζωή της. Μετά από πολλές αναποδιές στην δουλειά της και στην ερωτική της ζωή, αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι του θείου της στα προάστια για να κάνει μια νέα αρχή.

Εκεί ,έχοντας αποκτήσει ανεξαρτησία και έχοντας πάρει επιτέλους τον πλήρη έλεγχο, βρίσκει δουλειά σε ένα DVD club και χτίζει ξανά σιγά σιγά μια νέα ζωή. Επίσης μοιράζεται τον κήπο της με ένα ζευγάρι της ίδιας σχεδόν ηλικίας που μένει δίπλα της. Ο άντρας, που τυχαίνει (και καλά), να είναι και το αφεντικό της είναι φιλικός και εξωστρεφής, και η γυναίκα αντικοινωνική και κλειστή. Η Shino σιγά σιγά αρχίζει και ενδιαφέρεται στον άντρα της διπλανής πόρτας και αφεντικό της, έχοντας ακόμα μια μικρή ψύχωση για τον πρώην εραστή της.


Έχει βγάλει 5 volumes και είναι complete σειρά στην Ιαπωνία. Το μεταφράζουν οι Evil Flowers ,που έχουν βγάλει μέχρι και το 20ο chapter, και το μετέφραζαν και οι Shoujo Manga Maniac αλλά το droppαραν.





~Read Online|Download: Volume1, Volume2, chapters:(volume3) 13, 14, 15, 16, 17, 18,(volume 4) 19, 20~


Edited by Keito, 27 June 2012 - 15:37.




Also tagged with one or more of these keywords: Josei, Romance, Slice of Life, Lifestyle change, workplace romance