Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

  • Please log in to reply
7352 replies to this topic

#7231 Emiya

Emiya

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 21 November 2017 - 10:26

Καλησπέρα! 

 

Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά άνιμε ολοκληρωμένα που να αξίζουν να αφιερώσεις χρόνο, όπως fmab, death note, legend of galactic heroes, monster (αν και το τελευταίο με κούρασε σε σημεία), που να έχουν αρχή, μέση και τέλος και να μην κόβονται και περιμένουμε αιώνες για συνέχεια! Αν αξίζουν δε με χαλάει να έχουν αρκετά επεισόδια. Από είδος και χρονολογία δεν έχω πρόβλημα, αν αξίζει (μόνο τα mecha με ξινίζουν κάπως.)

Ευχαριστώ :)

Μπορείς να πάρεις ιδέες από εδώ http://www.anime.gr/forum/topic/1193-anime-top-10/



#7232 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 21 November 2017 - 10:36

Καλησπέρα! 

 

Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά άνιμε ολοκληρωμένα που να αξίζουν να αφιερώσεις χρόνο, όπως fmab, death note, legend of galactic heroes, monster (αν και το τελευταίο με κούρασε σε σημεία), που να έχουν αρχή, μέση και τέλος και να μην κόβονται και περιμένουμε αιώνες για συνέχεια! Αν αξίζουν δε με χαλάει να έχουν αρκετά επεισόδια. Από είδος και χρονολογία δεν έχω πρόβλημα, αν αξίζει (μόνο τα mecha με ξινίζουν κάπως.)

Ευχαριστώ :)

 

Hunter X Hunter (2011)

Ghost in the shell Stand Alone Complex

Gundam 0079

Ergo Proxy


rsrGbGx.gif

#7233 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 21 November 2017 - 16:52

@GhostPrince Kihei Votoms αλλά όχι όλο μαζί το σουκου γιατί είναι και πολλά τα επεισόδια!

Και Knights of Sidonia τουλάχιστον ο πρώτος κύκλος είναι ωραίος.



#7234 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 18 December 2017 - 13:59

Οκ, ας το ρωτήσω. Ψάχνω αν έχετε καμια πρόταση για πολύ καλές σειρές από 2000-2006. Τις πολύ καραμπινάτες τις έχω υπόψιν, τι υπάρχει πέρα απ αυτές αλλά σε πολύ καλό επίπεδο;



#7235 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 December 2017 - 14:09

Ποια έχεις για καλά της συγκεκριμένης περιόδου να σου προτείνουμε τα υπόλοιπα;  :beaten:


rsrGbGx.gif

#7236 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 18 December 2017 - 14:18

Ποια έχεις για καλά της συγκεκριμένης περιόδου να σου προτείνουμε τα υπόλοιπα;  :beaten:

 

Αν και δεν τα έχω δει όλα εννοώ τα πολύ στανταρ, πχ

 

Spoiler:

 

Τώρα το τι θεωρεί κανείς καλό είναι μια καλή ερώτηση (Ergo Proxy, Michiko to Hatchin, με βλέπετε που σας βλέπω ;) αλλά γενικά σειρές που βρίσκεις πως αξίζουν το χρόνο, πως είναι πραγματικά καλές. Αν μ αρέσουν κομπλέ, αν δεν μ' αρέσουν είναι και θέμα γούστου. Απλά κάτι που πραγματικά πιστεύεις πως τ αξίζει


Edited by OdyMonaxos, 18 December 2017 - 14:46.


#7237 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 December 2017 - 15:24

Dead leaves, NieA Under 7, Gungrave, Shigurui, Ninin ga Shinobuden, Gokusen, Ayakashi, Azumanga Daioh, Mononoke, Boogiepop Phantom, Cromartie High School, Gunbuster 2, Hajime no Ippo, Fantastic Children, Full Metal Panic Fumoffu (αν θες βλέπεις και τα απλά), Hare Guu, Hikaru no Go, Kino no Tabi, Last exile, Le Portrait de Petite Cossette, Mindgame, Noein, Open your mind (για το οφθαλμόλουτρο), Pale Cocoon, Requiem from the Darkness, Samurai Champloo,s-CRY-ed, Big O, 12 Kingdoms, Wallflower, Yakitate Japan, Zipang.

 

Αυτά, Makoto Sinkai και Ghiblies movies δεν βάζω γιατί υποθέτω ότι θα τα χεις δει.


rsrGbGx.gif

#7238 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 04 January 2018 - 01:50

Saiki Kusuo No Psy Nan

Όπως και με το Sket Dance, έτσι και με αυτό στο anime κλαίω στα γέλια, οι seiyuu μαζί με τους animator το διασκεδάζουν και αυτό φαίνεται κάργα.

Τώρα βγαίνει και η νέα του season,δείτε το ανεπιφύλακτα!


header.jpg?t=1485907896


#7239 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 04 January 2018 - 02:41

Από του Hazuki προτείνω και εγώ Ippo,Mononoke,Samurai Champloo,Twelve Kingdoms-άγνωστη σχετικά διαμαντένια σειρά- και Crommartie High School.

Το Initial D αξίζει αλλά είναι από το 98,αν γουστάρεις sports τα major είναι αρκετά καλά,Seikan no Senki και Akagi.



#7240 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 January 2018 - 12:38

Βάζω και εγώ

FLAG, Kurau Phantom Memory, Planet Survival,Ghost Hunt, Oban Star Racers, Aria, Kaleido Star, Rozen Maiden, Ginban Kaleidoscope, Kamichu, Snow Queen, Zettai Shonen, Gallery Fake, Fantastic Children, Windy Tales, Re: Cutie Honey, Tweeny Witches, Koi Kaze, Gunslinger Girl, Bartender, Read or Die, Scrapped Princess, Human Crossing, Ashita no Nadja, Somedays Dreamers, Piano, Kiddy Grade, Hanada Shonen-shi, Witch Hunter Robin, Fullmoon o Sagashite, Abenobashi, Chobits, Secret of Cerulewn Sand, X-TV, Fruits Basket, Alien 9, Narutaru, Figure 17, Noir, Angelic Layer, Arjuna, Ghost Stories, White Heart Baekgu, Argento Soma, Sci-Fi Harry, Strange Dawn, Sakura Wars TV

#7241 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 04 January 2018 - 14:27

Όμορφα, ειδικά κάποια απ αυτά που είχα ήδη στο νου μου (Boogiepop, Noein, ίσως την Άρια, Re:Cutie Honey, Tweeny Witches (ο Kenny φταίει που μ' είχε κάνει ν αγαπήσω το 4C), Bartender, Chobits, Zettai Shonen) θα τα κοιτάξω κάποια στιγμή στα επόμενα 50 χρόνια. Ελπίζω και νωρίτερα. Υλικό πάντως υπάρχει

 

Το Cromartie High το βλέπω που και που... αλλά όταν το βλέπω, κάθε επεισόδιο πάει 2 φορές, μια στα ιαπωνικά και μια στ' αγγλικά. Τόσο θεϊκό.

 

Για το 12 Kingdoms ακούω καλά λόγια αλλά βλέπω 50 επεισόδια και μια πρωταγωνίστρια με χρωματική παλέτα που δεν βλέπεται για 10 δεύτερα. Τα Kaleidoscope και Kaleidostar φαίνονται καλά κι ας είναι θέματα και στυλ που συνήθως δεν θα με τράβαγαν... Το ένα είναι και μεγάλο. Κάπως το Windy Tales ήταν στο plan to watch in 12 centuries list μου αλλά δεν ξέρω γιατί ακριβώς... πάντως όχι επειδή το πέρασα για μέρος του Monogatari. Μάλλον μ' άρεσε το artwork. Το Gallery Fake ίσως με κεντρίζει λόγω της κλοπής του ονόματος από το HxH. Τις Tweeny witches σίγουρα μετά, αρκετά αφού δω τη σειρά της Little Witch Academia που την κρατάω πίσω γιατί θέλω να κρατήσω λίγη Triggerίλα σαν απόθεμα. Το Flag φαίνεται σύντομο κι όμορφο, καλό αυτό. Το Noir το 'χα δει παλιότερα, γούσταρα άγρια, η μουσική είναι υπέροχη, οπτικά να 'ναι καλά τα ζωγραφιστά backgrounds του Παρισιού. Το Requiem from the darkness απ το πόστερ μου φέρνει λίγο σε Darker than black; Πάντως και σύντομο είναι κι ενδιαφέρον φαίνεται. Από Fantastic Children είχα στο νου μου ήδη τη μεταγενέστερη σειρά με πρωταγωνιστή τον κακό της υπόθεσης από Manglobe. Το Zettai Shonen το 'χα βάλει plan to watch απλά επειδή ο σκηνοθέτης του είχε κάνει το House of five leaves. Είχα δει παλιότερα λίγο από το Last exile, τελείως αδιάφορο σαν αρχή σειράς, πέρα απ το μηχανικό κομμάτι, και το σπαμ ελληνικών γραμμάτων έγειρε την πλάστιγγα απ την άλλη μεριά και στο οπτικό κομμάτι. Όταν άκουσα πως θα έκαναν νέα Kino πήγα να δω την παλιά, φαινόταν ενδιαφέρουσα ιδέα και θα την έβλεπα αν δεν με νανούριζε τόσο γλυκά αυτό το άδειο πρώτο επεισόδιο. Την Petite Cossette αν τη δω κάποτε θα είναι λόγω Shinbo. Απ την άλλη το Hajime no Ippo αν το δω κάποτε θα είναι επειδή είναι γαμάτο. Αλλά παραείναι μεγάλο για να πω αυτή τη στιγμή "ναι, αρχίζω". Πήγα να δω τι είναι το Wallflower και είδα κάτι που θυμίζει το Free, αλλά με τα μπισόνια ντυμένα και λίγο πιο furry. Το Kurau Phantom Memory αν κάαααααποτε εξαντλήσω την εργογραφία της Bones, φαίνεται πολύ Bones. Θα 'χα δει ήδη το Diebuster αν δεν χρειαζόταν να δω το Gunbuster πρώτα, και η εντύπωσή μου βλέποντας ελάχιστα απ την αρχή του ήταν "κακογερασμένο". Δεν ξέρω τι εννοούσες με το Πιάνο, Πετράν, αλλά βρήκα μια ταινία του 2007 απ τη Madhouse που λέγεται Piano no mori από τον σκηνοθέτη των Monster και Made in Abyss, οπότε μέσα. Το Kamichu το 'χε πάρει το μάτι μου παλιότερα. 

 

Βαριόμουν να σημειώσω μερικά καλά σόου με πρωταγωνιστές παιδάκια που όλα άρχιζαν από H (κάτσε και τα βρήκα, Hanada Shonen-shi, Hare&GuuPlanet Survival και μπόνους το Hikaru no Go) τα οποία φαίνονταν καλά και ποιοτικά, αλλά όχι κάτι που θα ψηνόμουν να δω, μαζί πάει και το Azumanga Daioh.

 

Οκ βαρέθηκα να τσεκάρω τι είναι το καθένα, τα λέμε σε 3 εκατομμύρια χρόνια :P Ευχαριστώ παίδες!!!

 

Πλάκα πλάκα εκείνη την εποχή οι σειρές με 2 cours ήταν σαν τις μονές σήμερα και αυτές με 4 (ένας χρόνος υλικό) σαν τις διπλές σήμερα. Συν τις ακόμη μεγαλύτερες... Η σημερινή εποχή δημιουργεί commitment issues


Edited by OdyMonaxos, 04 January 2018 - 14:34.


#7242 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 04 January 2018 - 15:37

TO WALLFLOWER KAI TO AZUMANGA 

 

ΠΡΕΠΕΙ-ΠΡΕΠΕΙ-ΠΡΕΠΕΙ-ΠΡΕΠΕΙ

 

ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ!


rsrGbGx.gif

#7243 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 04 January 2018 - 15:49

Οκ, hypeάρισέ με. Γιατί πρέπει να τα δω; Τι θα μου δώσουν; Τι κάνουν και γαμάνε τόσο;

 

Επίσης πλάκα πλάκα κανένας σας δεν ανέφερε το Rahxephon. Που νομίζω έχει καλή φήμη. Πριν λίγο καιρό είδα τα 3 πρώτα επεισόδια και ίσως το δω όλο κάποτε... What say you, gentlemen? Γιατί στα 3 πρώτα επεισόδια η ομάδα που το κανε πρέπει να χε πάρει ναρκωτικά. Και βαριά πράματα, μάλλον ψυχοτροπικά 



#7244 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 04 January 2018 - 15:51

Το παλιο κλασσικο τζιτζι που αγαπησαμε εφτασε και στο youtube στα ελληνικα, το ειχα γρεαψει πριν κατι μερες αλλα ξεχασα να δωσω λινκ, οριστε λοιπον.

https://www.youtube.com/watch?v=z05fq1pDvRc&list=PLc3JloJOtHPHJNtpVw5RB3yEKvLpfK6Vz

για να θυμηθουμε τα παλια. Και σαν anime ειναι πολυ ωραιο και βγαζει καφριλα.

#7245 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 04 January 2018 - 17:38

Στο 12 Kingdoms η πρωταγωνίστρια στα πρώτα επεισόδια δεν αντέχεται αλλά μέχρι το τέλος κάνει πολύ καλό character development, όπως και άλλοι χαρακτήρες στη σειρά. Είναι πολύ καλή σειρά και αξίζει να της δώσει κανείς μια ευκαιρία αλλά δυστυχώς η ιστορία δεν ολοκληρώνεται ποτέ στο anime.

ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires