Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai

• Please log in to reply
190 replies to this topic

#1 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 October 2010 - 13:41

Posted Image

Kyousuke Kousaka, a normal seventeen-year-old high school student, hasn't gotten along with his younger sister, Kirino, in years. For longer than he can remember, Kirino has ignored his comings and goings and looked at him with spurning eyes. It seemed as if the relationship between Kyousuke and his sister, now fourteen, would continue this way forever.

One day, however, Kyousuke finds a DVD case of a magical girl anime entitled Hoshikuzu Witch Merle (Stardust Witch Merle), which had fallen into the entranceway of his house. To Kyousuke's surprise, inside the case is a hidden adult video game titled Imouto to Koishiyo! (Love with Little Sister!). Kyousuke attempts to fish out the culprit who dropped the case by bringing up the topic of magical girl anime at the family dinner table. All that comes out is a strong negative reaction from his parents, especially his anti-otaku policeman father.

That night, Kirino bursts into Kyousuke's room and, in perhaps the first conversation she has initiated with him in years, says they "have things to talk about." Kirino brings Kyousuke to her room and shows him an extensive collection of moe anime and lolicon bishoujo games she has been collecting in secret.

fansub: [Mazui]

καλη σαπιλα :P μου αρεσει που εκτος της αδελφης οι υπολοιποι συμπεριφερονται οπως ειναι το "κανονικο" στην ιαπωνια, οπως ειπε ο kyosuke ΄παραλιγο να πεθανω ως ενα μελος της κοινωνιας' οταν για λιγο δεν τον ειδε η μανα του να κραταει ενα eroge, ο πατερας αναφερθηκε στα anime συνολικα? ως σκουπιδια etc

πισω απο το χομπι / μανια της μικρης μαλλον υπαρχει μια λαχταρα για τον αδελφο της.

Αnyway βγαζει αρκετο γελιο.

#2 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 04 October 2010 - 13:48

Προβλέπεται καΐλα!
Το 1ο ep ήταν καλό, στα επόμενα μάλλον θα γίνει καλύτερο.
Ως tsundere semi-hater, can't wait for the next one!

Και ναι, [Mazui]>[Himatsubushi]

#3 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 04 October 2010 - 13:50

Όταν είδα τον τίτλο το νόμισα για lolicon· η περιγραφή μου κινεί λίγο την περιέργεια.

#4 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 04 October 2010 - 13:57

Με πρόλαβες :P. Το είχα στο μάτι από την αρχή και φαίνεται καλό. Άσχετο, αλλά γιατί όλα τα κορίτσια ανεξαρτήτως στιγμής είναι κοκκινισμένα xD?!
Η σειρά επίσης λέγεται και Oreimo σε μερικά sites.
Posted Image

#5 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 04 October 2010 - 14:47

Το πρώτο επεισόδιο πέρασε ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί, ελπίζω στα επόμενα να δούμε πιο κωμικές καταστάσεις.

Οι χαρακτήρες πάντως είναι συμπαθητικοί μέχρι στιγμής.

ySss0UF.jpg

#6 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 04 October 2010 - 14:59

Eιδα το πρωτο επ και οκ δεν υπαρχει περιπτωση να το συνεχισω.Απαραδεκτο βασικα.

Το μονο που μου εμεινε απο την σειρα και το πρωτο πραγμα που μου ρχεται κατα νου οταν σκεφτομαι το abomination που αντεξα ειναι αυτο:

Spoiler:

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#7 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 October 2010 - 15:39

Μου αρέσει που σκευτόμουν να ανοίξω εγώ το thread :hihi2: Τέλος πάντων, μου άρεσε, (αφού μόλις διάβασα και το manga μέχρι το 8 ). Θα ήθελα βέβαια να είχε και λίγο drama φάση αλλά ντάξει πολλά θέλω :P

Edited by phm, 04 October 2010 - 16:00.

phmava.php

#8 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 04 October 2010 - 20:58

To περίμενα πολύ χειρότερο, δεν ήταν ακριβώς αστείο αλλά ήταν ευχάριστο.

Ας ελπίσουμε σε αιμομιξία για τη συνέχεια!

#9 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 04 October 2010 - 21:02

To περίμενα πολύ χειρότερο, δεν ήταν ακριβώς αστείο αλλά ήταν ευχάριστο.

Ας ελπίσουμε σε αιμομιξία για τη συνέχεια!

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι:riiight:

Posted Image

#10 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 04 October 2010 - 21:08

Κάτι μου λέει ότι η πρώτη εντύπωσή μου ήταν τελικά σωστή.

#11 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 October 2010 - 21:13

Καλά το σχέδιο της κοπελίτσας είναι uber cute!!
Fingers crossed για incest και βλέπουμε.

Posted Image

#12 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 05 October 2010 - 02:23

Epic. Μου αρέσουν αρκετά όλοι οι χαρακτήρες. (Ο πατέρας είναι υπερθεός).

+1 για incest.

Posted Image

#13 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 October 2010 - 10:38

Ο πατέρας είναι υπερθεός ξενέρωτος

fixed :P
Έπρεπε να πάρει μαθήματα από τον πατέρα στο Kiss x Sis... :kakaka:

Μου τη σπάει που η Taketatsu Ayana έκανε τη φωνή της Kirino ίδια με της Azunyan... Θα μπορούσε να τη διαφοροποιήσει περισσότερο.

Όσο για την υπόθεση, με μπέρδεψε που
Spoiler:

Πολλές ομοιότητες δείχνει να έχει με το Nogizaka Haruka no Himitsu.
Posted Image
Posted Image

#14 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 October 2010 - 15:15

Ωραιο το πρωτο επεισοδιο. Ας ελπισουμε να γινει ακομη καλυτερο.

#15 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 October 2010 - 15:49

Ως fan του manga (τ' οποίο είναι must κι αντίστοιχα βασίζεται στην ομώνυμο light novel) το περίμενα πως και πως το anime. Eίναι λίγο νωρίς να το κρίνω από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τ' οποίο αν και ικανοποιητικό (αν κι έχω παράπονα από πλευράς σχεδίου που δεν έχει τις απίστευτες moe γκριμάτσες του manga και τα...πικάντικα πλάνα) δεν ξέρω αν θα συνέχισει καλά και στα επόμενα επεισόδια, αν θα βελτιωθεί ή αν προκύψει καμία μάπα τελικά και απογοητευτώ οικτρά καθώς το concept του είναι άκρως ενδιαφέρον. Στο manga πάντως είχε υλοποιήθει πολύ ωραία ως το σημείο που 'χω διαβάσει (και το light novel και το manga είναι on going). Όταν προχωρήσει κι άλλο η σείρα ή όταν την τελειώσω θα σας πω παιρετέρω εντυπώσεις μου.

Λέγοντας για τα πικάντικα πλάνα, ξαναρίχνοντας μια ματιά στο manga εκεί που η κοπελία μπαίνει στο δωμάτιου του αδερφού της πρόσεξα ότι στο anime δεν ήταν τόσο ελαφριά ντυμένη όσο και στο manga. Mπουυυυυυυυυυυυυυυυυυ! :redcard2:

Πάντως ωραία έκπληξη ήταν που το επεισόδιο ξεκινά με
Spoiler:
.

Αν κι είχε γίνει και στο manga epic win σκηνικό ήταν που ο πρωταγωνιστής
Spoiler:
. :hahaha:

Όσοι πάντως συχνάζετε στο danbooru ή στο pixiv κατεβάζονται εικόνες με το τσουβάλι θα 'χετε πετύχει σίγουρα πάμπολλες παρωδίες του εξώφυλλου του Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai όπως για παράδειγμα το παρακάτω:

http://danbooru.donmai.us/post/show/707197/brown_eyes-brown_hair-can-t_be_this_cute-can-t_be_
Mέχρι και με Lucario από Pokemon έχω πετύχει. :hihi2:
Tώρα όσοι γουστάρετε incest καταστάσεις ρίξτε μια ματιά στα πάμπολλα doujin hentai του που 'χουν βγει. :nbleed:

Πολλές ομοιότητες δείχνει να έχει με το Nogizaka Haruka no Himitsu.

Αν και δεν το 'χω δει από τα πρώτα δύο λεπτά που το είδα μου φάνηκε τελείως βλακώδες λέγοντας στον εαυτό μου "Όχι άλλο χαζοϊαπωνικό χαρέμι!". :redcard2: Να υποθέσω είναι όντως απαίσιο όπως το φαντάστηκα;

Θα ήθελα βέβαια να είχε και λίγο drama φάση αλλά ντάξει πολλά θέλω :P

Aν και δεν το λες ακριβώς δράμα αλλά ένα σκηνικό αρκετά έντονο είναι στο chapter 9 όπου
Spoiler:
.

Edited by Vetus, 05 October 2010 - 16:29.