Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
#94156
Posted 23 May 2026 - 18:27
Ο Κυριαζής πάλι από πάντα τον έβλεπα περιορισμένο στο χώρο του, μάλιστα είχα πάρει και ένα κόμικ του με τον spawn την πρώτη φορά που πήγα σε event. Έχω την εντύπωση πως κάποια στιγμή βρήκαν κάποιο προβληματικό κόμικ που έκανε και τον είχαν βάλει στόχο αλλά δεν το έχω σίγουρο.
#94157
Posted 23 May 2026 - 23:40
Ναι είχε γίνει ένας χαμούλης με έναν ακροδεξιό youtuber (δεν θυμάμαι το όνομά του αλλά είχε και ένα gaming site, Gaming World? Κάτι τέτοιο) που είχε παραπονεθεί που είχαν διώξει έναν καλλιτέχνη από το Comicdom για προώθηση μίσους και μίλαγε για φίμωση της τέχνης. Νομίζω εκεί είχε τοποθετηθεί ο Κυριαζής και αρπάχτηκε αυτός και βάλθηκε να βρει παλιό του περιεχόμενο για να βρει τίποτα προβληματικό για να το γυρίσει εναντίον του. Εν τέλει, βρήκε μερικά σκίτσα από πολύ παλιό edgy underground περιοδικό με κακόγουστο περιεχόμενο (σατίριζε την παιδοφιλία και είχε αναφορά και σε αιμομιξία, αλλά ήταν κατ' εμέ κακόγουστο το αστείο) απ' όταν ήταν νέος και ένα tweet που ήταν out of context (στο οποίο αναρωτιόταν ο Κυριαζής πώς να καταφέρει να ζωγραφίσει ένα γυμνό 14χρονο κορίτσι για τις ανάγκες μιας ιστορίας χωρίς να φαίνεται σεξουαλικοποιημένη). Γενικά βαλθήκαμε να εξηγάμε τι σημαίνει τέχνη και τι επιτρέπεται κλπ κλπ. Πολλή βαβούρα και μαλάκυνση, ένας αχταρμάς. Τον λέγανε παιδόφιλο και ανώμαλο, ότι η τέχνη προωθεί το διεστραμμένο και αρνείται την εθνική περηφάνεια, και λοιπά.
Ευτυχώς όμως πέρασε αυτό, έπεσαν λίγο οι τόνοι και εν τέλει ο Κυριαζής δεν είχε κάποια ουσιαστική συνέπεια απ' όσο ξέρω. Δηλαδή ναι υπήρξαν λίγο πυρά online αλλά δεν είχε ποτέ θέμα με είσοδο στα φεστιβάλ, ούτε τον έβαλαν στο στόχο ή κάτι τέτοιο.

that's a dude!
#94158
Posted 24 May 2026 - 20:49
#94159
Posted 24 May 2026 - 22:56
Ο Κυριαζής ή ο Γρυπάρης? Σόρρυ χάθηκα λίγο λολ
Φοβερή η φάση πάντως με τα ερασιτεχνικά εκπομπάκια και τα λοιπά, είναι απλά κάτι που έχει χαθεί. Γενικά πολλή πίκρα με την κατάσταση των social media σήμερα, πολύ κρίμα
Edit: κάτσε, το σάιτ του Γρυπάρη είχε eradio?? Νομίζω τώρα το πιασα
Edited by Angel.tze, 24 May 2026 - 22:57.

that's a dude!
#94161
Posted 02 June 2026 - 17:22
Είναι από τους πιο γλυώδεις ανθρώπους που υπάρχουν ο Γρυπ. Από τα χειρώτερα δείγματα που έχει βγάλει αυτός ο τόπος. Κόμπλεξισμος, υπεροψία, νομίζει ότι είναι λίγο πάνω από το θεό, ότι είναι ο κριτής και ο γνώστης των πάντων. Λίγους ανθρώπους που να έχω γνωρίσει από κοντά έχω σιχαθεί στη ζωή, αλλά αυτός σίγουρα παίρει το στέμμα.
#94162
Posted 03 June 2026 - 04:38
Χαιρει εκτιμησης γενικα βλεπω αχαχαχαχ

that's a dude!
#94163
Posted 05 June 2026 - 16:58
Θα θελα καποια φορα να παω σε κανενα απο αυτα τα cons να νοιωσω λιγο τη σκηνη κομικς στην ελλαδα, που απο τοτε που σταματησε το 9 το 2010 την εχω χασει, με εξαιρεση ο,τι τυχαινει να βρισκω όποτε παω στα Solaris, αλλα μετα θυμαμαι πως δεν τα παω ΚΑΘΟΛΟΥ καλα με πολυ κοσμο και στριμωγματα και λεω αστο καλυτερα.
Ιντροβερτ προμπλεμς. ![]()
Μιλωντας για ελληνικα κομικς, τα τελευταια χρονια πηγα δυο φορες για διακοπες στη Συρο και μου αρεσε πολυ που εβλεπα κολλημενα στα τζαμια πολλων μαγαζιων σε αφισα τα κομιξακια "Συρα σειρα σου" του Tasmar που ειναι Συριανος και μου αρεσουν τα κομικς του (ειδικα αυτα με την Kuro), με τα συγκεκριμενα κομιξακια να μιλανε για τα κακως κειμενα της Συρου. Ξαναπηγα λοιπον αλλη μια για το τριημερο αλλα προς απογοητευση μου αυτη τη φορα δεν τα ειδα πουθενα, τουλαχιστον στην Ερμουπολη που ημουν.
Edited by Kain, 05 June 2026 - 16:58.
![]()
#94164
Posted 06 June 2026 - 20:34
https://docmzpublishing.gr/content/fouska
#94165
Posted 06 June 2026 - 21:27
Πήγαινε στην σελίδα του comicdom δες ποιοι είχαν τραπεζάκι και μετα απλά τους ψάχνεις στο Instagram. Από ότι είδα οι περισσότεροι είναι εκεί. Τώρα αν δεν θες να κάνεις ακαουντ δεν ξέρω αν υπάρχει τίποτα που να παρακολουθεί την εγχώρια σκηνή αλλά σίγουρα υπάρχει πολύ πράμα. Α ξεκινάει κι αυτό εδώ
https://docmzpublishing.gr/content/fouska
Δεν πολυσυμπαθω το ινστα, αλλα ετσι κατι που να συγκεντρωνει νεα κτλ για τα κομικς στην ελλαδα θα μου αρεσε.
Εμαθα για τη Φουσκα αφου ειχε τελειωσει δυστυχως το campaign στο kickstarter οπότε δεν προλαβα να το υποστηριξω, αλλα σιγουρα θα το αγοραζω, λογικα θα το φερουν στα Solaris, θα ρωτησω οταν ξαναπαω. Οταν το ειδα παντως μου εδωσε πολυ χαρα, και μαζι με την επιστροφη του Βαβουρα χαιρομαι που βλεπω τα περιοδικα να προσπαθουν να επιστρεψουν δειλα δειλα. Ελπιζω καποτε να ξαναδουμε και καποιο σαν τα Σαϊνια που μου λειπουν πολυ, ή, αν μπορω να ονειρευτω λιγο, σαν το PC Master.
Edited by Kain, 06 June 2026 - 21:29.
![]()




