Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Blazblue: Alter Memory

• Please log in to reply
52 replies to this topic

#1 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 May 2013 - 04:10

~Blazblue~

Alter Memory

314bl1t.jpg

Spoiler: παλιά pic

ann

Πρόκειτε για την γνωστή σειρά fighting games της Ark System works Blazblue, και προσωπικά ενά από τα πολύ, πολύ αγαπημένα μου παιχνίδια, που ήταν θέμα χρόνου να πάρει anime adaption και επιτέλους αυτό ανακοινώθηκε.
Λεπτομέριες για studio, συντελεστές , ημερομηνίες δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά μπορεί να υποθέσει κανείς ότι voice actors (Sugita, Yuichi Nakamura και άλλοι γνωστοί και αγαπημένοι) όπως και ο music composer (Daisuke Ishiwatari) θα μείνουν ίδιοι και απαράλλαχτοι.

Από ότι φαίνετε πρόκειτε για σειρά που θα καλύπτει τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, calamity trigger με προοπτικές για την συνέχεια continuum shift εφόσον όλλα βουν ομαλώς.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει τα ΑΠΕΙΡΑ anime "στοιχεία", βλέπε werewolf servants, mecha girls, manly ninjas, magical lolies, neko girls, yandere, tsundere και fanservice και λοιπά και λοιπα, προειδοποιώ για όποιον νοιάζεται για κάτι τέτοια, παρόλα αυτά δεν αποτυγχάνει να αφήσει το δικό του στίγμα και ύφος μέσα από την ιστορία καθενώς που σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις ως παίχτης.

Μια πρόχειρη περίληψη της ιστορίας του πρώτου παιχνιδιού:

Η ιστορία διαδραματίζετε σε έναν somewhat post apocalyptic κόσμο, στον οποίο οι άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στις λεγόμενες "hierarchical cities" μετά από μία καταστροφή που εξαφάνισε τον μισό + πλυθησμό της γης και πλέον κυβερνούντε από τον οργανισμό Novis Orbis Librarium, η αλλίως "library" η NOL, ο οποίος έχει σκοπό να διατηρήσει την τάξη πραγμάτων ελέγχοντας τα διάφορα μαγικά αντικείμενα και λοιπές πηγές δύναμης. Η ιστορία λοιπόν αρχίζει όταν ο πιο επικυρηγμένος εγκληματίας του κόσμου και πρωταγωνιστής, "Ragna the Bloodedge" που έχει κυρήξει μόνος του πόλεμο στο NOL για τους δικούς του λόγους και καταστρέφει τα αρχηγεία του ανά την υφήλιο πατά το πόδι του στην 13 hierarchical city, το Kagutschushi προκαλώντας τους πάντες να στρέψουν την προσοχή τους πάνω του.
Και κάπως έτσι αρχίζει ο τροχός της μοίρας να γυρνά ...

Όλοι ξέρουμε ότι τα video game adaptions δεν έχουν κάνει και τα καλύτερα anime και το συγκεκριμένο έχει αρκετές ιδιαιτερότητες στην αφήγηση/εξέλιξη του, ελπίζουμε λοιπόν σε μία καλή μεταχείριση αυτού.

Youtube Video

Το παρόν post θα γίνει updated με ότι νέες πληροφορίες βγουν.

Youtube Video

σημείωση 1: που έβαλα το Hazama set μου?
σημείωση 2: να φιάξω την παρουσίαση για όλλα τα BB manga που λέω εδώ και 1 χρόνο

qzMHWHd.png

#2 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 18 May 2013 - 05:12

Φυσικά και θα αποκτούσε adaption με τόσα anime tropes και αισθητική (huge fanbase waiting for it as well). Eλπίζω να μην δώσει τα 2/3 του χρόνου του σε Rag-nya για να χαρούμε λίγο όλο το καστ.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#3 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 18 May 2013 - 07:10

Mori no Gonzo pls

HnH5aB0.jpg

#4 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 18 May 2013 - 12:44

Αυτο το παιχνιδι ειναι anime απο μονο του...
Δεν νομιζω να δουμε τπτ πρωτοτυπο ομως, καθως το παιχνιδι ειναι οσο anime cliche γινετε...
Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#5 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 18 May 2013 - 13:31

Καλα δεν περιμενω τιποτα φοβερο αλλα θα δουμε :D
Το game παντως ειναι και γαμω τα fighting!

Edited by Itachi Akatsuki, 18 May 2013 - 13:32.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 18 May 2013 - 15:07

Madhatter delivers, με την ταχύτητα του πούμα :P

Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει. Τον ενθουσιασμό μου αδυνατώ να τον κρύψω.

My hopes are high. Το σενάριο του blazblue από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, έχει ήδη βάσεις για εξαιρετικά πράγματα. Το research του είναι αρκετά αξιόλογο και ο χειρισμός της πλοκής ιδιαίτερα αρεστός. Η πολυπλοκότητα του σεναρίου με τα εναλλακτικά σύμπαντα φέρνει άλλη διάσταση στο σενάριο, πάντα υπάρχει κάτι νέο για να ανακαλύψεις με κάθε playthrough λέγε το κρυφό plot twisto ή development. Κυρίως όμως, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Πραγματικά, παίζω τα games πάνω από ενάμισι χρόνο και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το δω ολόκληρο. Υλικό μια φορά, υπάρχει.

Η δυσκολία θα είναι στο να περιοριστεί το κομπαρσιλίκι και να υπάρξει επαρκές development καθώς οι χαρακτήρες είναι άπειροι (όχι ότι οι περισσότεροι δεν παίζουν ήδη το ρόλο τους, η arc systems τα έχει καταφέρει πολύ καλά στο συγκεκριμένο). Κάτι στα επίπεδα του fate/zero (που έχει επίσης πολλούς χαρακτήρες) θα ήταν άκρως ικανοποιητικό στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ελπίζω σε αξιόλογη αντιμετώπιση όσων αφορά την παραγωγή, και ελπίζω σε σωστό animation group και όχι σαπίλες τύπου gonzo (gawd help us all)

Φυσικά το game είναι τίγκα στα animu/fanservice tropes. Είναι η συνταγή της επιτυχίας χωρίς όμως να γίνεται εκνευριστικό. Ελπίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου να το εκμεταλευτούν όπως πρέπει. Θέλουμε eyecandy, fanservice, fabulousness, εκρήξεις, αστεράκια, κώλους, βυζιά, mecha, ποζεριές, manly speeches, cameos, over 9000 garness, noel's πάντσου, hakumen's μπράτσου και τα συναφή, αρκεί πρώτα να έχουμε ένα καλά παρουσιασμένο σενάριο. Τα παιχνίδια ήδη ακολουθούν μια serialization-cliffhanger λογική, και αποκαλύπτουν 1 πράγμα ενώ αφήνουν ανοιχτά 10 καινούργια μυστήρια. Προσωπικά θα ήθελα λίγο παραπάνω exposition στην αρχή, ιδιαίτερα στα κίνητρα των χαρακτήρων, για να ξέρουν οι θεατές που πατάνε, και ύστερα ας το πάνε όπως θέλουν.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες ενώ ταυτόχρονα λιώνουμε τα games :P

Edited by Six Winged Angel, 18 May 2013 - 15:08.

#7 Kite

Kite

Starting...

• Members
  • 54 posts

Posted 18 May 2013 - 20:23

Μου αρεσει που ξεκινανε με το Calamity Trigger, και δεν βιαζουν τπτ μεταγενεστερο μεσα, μονο και μονο επιδι θελουν να διξουν για παραδιγμα την platinum για να πιασουν moe κινο.

Εμενα παντως δεν μ'αρεσει που βλεπω τον Hazama στην αφισα...
Spoiler:

Posted ImagePosted Image
Person1: "Εγώ είμαι Otaku."
Person2: "Κι εγώ είμαι ο Τάκης..."

#8 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 May 2013 - 12:25

Πριν μερικά λεπτά μόλις τελείωσε (?) το stream του ArcFes, με το Mori να παρουσιάζει trailer για το XBlaze, για τους δύο νέους χαρακτήρες του CP, καθώς και για το TV anime.

Ο τίτλος θα είναι Blazblue Alter Memory και όχι Calamity Trigger, και θα βγει φέτος το φθινόπωρο. Δε μας αποκάλυψε τίποτε άλλο, πέρα από μερικά character designs τα οποία δε φάνηκαν άσχημα.

Από το διαφορετικό υπότιτλο υποθέτω πως δε θα δούμε αυτούσιο υλικό από τα games, αλλά ίσως να καλύψει συμπληρωματικό υλικό από manga/novels κλπ, ή ακόμη και κάτι τελείως νέο.
Προσωπικά, από χθες που leakαρε info για το anime, ήλπιζα να γίνει το παραπάνω, μιας και αν διάλεγαν να το κάνουν να στέκεται μόνο του και να μπορεί να το δει οποιοσδήποτε θα ήταν μάλλον κακή επιλογή λόγω του τεράστιου όγκου και των δεκάδων alternate paths τα οποία, ακόμη και αν δεν καταλήγουν στο cannon ending του CT και του CS, παραμένουν σημαντικά.
Έτσι μπορεί το κοινό του να περιοριστεί αποκλειστικά σε όσους ήδη έχουν παίξει το στόρυ, αλλά παράλληλα αυξάνονται οι πιθανότητες να βγει κάτι καλό και όχι κάτι πετσοκομμένο ώστε να χωρέσει σε μερικά επεισόδια που θα θέλουν να κάνουν και appeal στον καθένα.

Αυτά για τώρα, στο άμεσο μέλλον υποθέτω πως περιμένουμε να ανεβούν και τα τρία trailers κάπου, έστω και από rip του stream. Σίγουρα κάποια στιγμή θα ανεβούν και αυτούσια σε youtubes και τα σχετικά

Terumi and Kagura trailer was bestererrrr

HnH5aB0.jpg

#9 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 May 2013 - 12:58

Σε εικόνες τα από πάνω

Posted Image

Posted Image

Mori u so crazy

Θα περιμένω να τελιώσει η μέρα για να κάνω edit το αρχικό post καθώς είναι πιθανόν να έχουμε και άλλες εξελίξεις.

Ενδιαφέρουσες οι προοπτικές πάντως.

qzMHWHd.png

#10 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 May 2013 - 17:00

Στο ~5:26 το trailer

Animation work από teamKG και Hoods, καθόλου ενθαρρυντικά νέα μιας και οι δεύτεροι λέγεται πως είναι απομεινάρια της Gonzo (!!!!!!!!), και αν δει κανείς τις δουλειές τους δε νομίζω να εντυπωσιαστεί. Οι KG έχουν κάνει ένα fujoshit το οποίο πρώτη φορά το ακούω
Ο σκηνοθέτης φαίνεται αδιάφορος, και στο music work λέει μονάχα lantis και όχι Ishiwatari. Είναι νωρίς γι αυτό βέβαια, έχουν ήδη έτοιμα soundtracks πάντως που ελπίζω να χρησιμοποιήσουν.

Απλά ελπίζω να είναι watchable

Και official site up
Και τα 3 τραίλερς μαζεμένα για πιότερο εύκολη πρόσβαση
Και τα 3 τραίλερς μαζεμένα για ακόμα πιότερο εύκολη πρόσβαση στο γιουτουμπέε

Edited by Putin, 20 May 2013 - 18:27.

HnH5aB0.jpg

#11 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 19 May 2013 - 17:10

CARACTOR!!!

LfNX0dh.png

#12 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 19 May 2013 - 17:12

Ποστάρω νέα γιατί δεν κρατιέμαι (sorry mad :P)

DUMP:

The studio is TeamKG - ファズ エンターテイメント
They seems to be a totally new studio?
They've produced some fujoshi anime http://hanayaka-anime.com/

Director: Masaki Tachibana
Tokyo Magnitude 8.0 (TV)

Assistant Director: Seiji Mizushima
Mobile Suit Gundam 00 (TV)

Screenplay: Deko Akao
Asura Cryin' (TV)

It seems to be only 1 cour.

Deko Akao, also known for writting the story of Remix Heart. REMIX HEART. This project is doomed to fail.

Link για το official site που ανέβηκε (με higher resolution του splash art
http://blazblue-am.jp/

caraktor. Μόνο η Noel (waifu) και η Rachel (who cares) δε μ' αρέσουν σαν art.
Ποτέ δεν θα καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε τα πόδια του Jin από της Noel.

If the introduction page is anything to go by, it's going to adapt the events of the games, starting with Calamity Trigger.

Δε με χαλάει αρκεί να το κάνουν σωστά (hint: look up and cry)

It seems it'll be collaboration between TeamKG and Hoods Entertainment.

Hoods Entertainment:
http://www.hoods.co.jp/
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%83%...83%B3%E3%83%88

Quaser
Manyuu Hikenchou
Nazo no Kanojo X

Collaborated in
Kamisama Dolls
Jojo
Psycho Pass
Amnesia

Apparently Hoods Entertainment is made of former GONZO employees who worked on Kurogane no Linebarrels and Blassreiter.

GONZO employess

GONZO

Putin, φταις.

#13 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 19 May 2013 - 17:14

Βγήκαν το cast/staff http://www.animenewsnetwork.com/interest/2013-05-19/blazblue-alter-memory-anime-story-cast-staff-revealed

Posted Image

#14 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 19 May 2013 - 17:16

Ninja'ed by Putin και εγώ παίζω τον Bang :P

Edited by Six Winged Angel, 19 May 2013 - 17:17.

#15 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 18 July 2013 - 13:41

Ανέβασαν κάποια απλά character concept pics της NOEL και του Ragna, δεν είμαι σίγουρος πότε, αλλά τα βάζω:

Posted Image

Posted Image

εντάξει φαίνονται αν εξαιρέσουμε τη μπότε της noel που μοιάζει κάπως μακρουλή :P

Από την άλλη γέμισαν ήδη τη στήλη με τα merchandising goods. Γιούπι.
3D hakumen seems unavoidable, lol

Υ.Γ. μπορεί κάποιος να αλλάξει τον τίτλο του thread σε "Blazblue Alter Memory"΄;