Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Προβολή Anime στην Πάτρα, Κυριακή 20 Μαΐου 2012

προβολές Πάτρα anime ταινία Μάιος

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Geutella

Geutella

    Anime-Greek

  • Members
  • 337 posts

Posted 09 May 2012 - 10:40

Posted Image

Το Patras Otaku Club ανακοινώνει άλλη μια anime προβολή, αυτή τη φορά, μέσα στον Μάιο.
Πρόκειται να απολαύσουμε λοιπόν μια καλοκαιρινή anime ταινία, παντρεμένη με τον ψηφιακό κόσμο.

Summer Wars
Το καλοκαίρι, ο Κόισο Κέντζι, ένας μαθητής λυκείου, ιδιοφυΐα στα μαθηματικά, πιάνει δουλειά ως συντηρητής του ψηφιακού κόσμου του Οζ (κάτι σαν facebook μερικές δεκαετίες στο μέλλον). Ωστόσο, μια φίλη του τού ζητάει να παραστήσει το αγόρι της και να τη συνοδέψει σπίτι της για τις διακοπές του καλοκαιριού, όπου θα μαζευόταν και όλη της οικογένεια. Την ίδια στιγμή, όμως, ένας χάκερ επιτίθεται στον ψηφιακό κόσμο του Οζ και τον αναστατώνει. Η αναστάτωση, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στον ψηφιακό κόσμο, αλλά περνάει και στον πραγματικό. Ποιος θα καταφέρει να τον σταματήσει; Ποιος είναι και τι θέλει;

Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους από τους Anime-AWMN.

Σας περιμένουμε λοιπόν, όλους και όλες, την Κυριακή 20 Μαΐου, ώρα 21:30, στην αίθουσα προβολών της Κινηματογραφικής Ομάδας της Εστίας του Παν/μιου Πατρών.

Ευχαριστούμε όπως πάντα την Κινηματογραφική Ομάδα της Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Πατρών. Φυσικά η είσοδος ελεύθερη!

Να είστε όλοι εκεί!
Posted Image

#2 zulabar

zulabar

    Magna_Zulabar

  • Members
  • 75 posts

Posted 14 May 2012 - 07:16

Ok here's the deal :

Ανεβηκα σημερα το πρωι στην εστια και δεν υπαρχει στο προγραμμα του Μαη η ταινια μας σε αυτη την ημερομηνια. In fact , δεν υπαρχει πουθενα στο προγραμμα.

Μηπως να το τσεκαρουμε μην μεινουμε στον ασσο ? Ειναι σιγουρα ενημερωμενη η εστια ?
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#3 Geutella

Geutella

    Anime-Greek

  • Members
  • 337 posts

Posted 15 May 2012 - 12:47

Φυσικά και είναι ενημερωμένη η εστία, επικοινωνήσαμε τόσο με mail, όσο και τηλεφωνικώς για επιβεβαίωση ώστε όλα να είναι οργανωμένα. Ο λόγος που δεν αναρτήθηκε στο πρόγραμμά της επίσημα, είναι επειδή μας έχουν εντάξει εμβόλιμα στο πρόγραμμά τους, κάνοντας εξαίρεση στο θεματικό τους Μάιο. Μην ανησυχείτε λοιπόν, απλώς απολαύστε την προβολή! Να είστε όλοι εκεί! (^.^)
Posted Image



Also tagged with one or more of these keywords: προβολές, Πάτρα, anime, ταινία, Μάιος