Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

MMD (Miku Miku Dance)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 04 March 2012 - 20:48

ミクミクダンス

Posted Image



Το MMD (Miku Miku Dance) είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα animation που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν δικά τους μικρά 3D βίντεο με τους χαρακτήρες των 3 πρώτων γενιών των Vocaloid.
Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε και προγραμματίστηκε από τον Yu Higuhi (HiguchiM) και έχει περάσει από αρκετές αναβαθμίσεις. Αρχικά κατασκευάστηκε για τα Promotion Video της Hatsune Miku αλλά με τον καιρό προστέθηκαν και άλλοι χαρακτήρες.


Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν 3D μοντέλα σε έναν εικονικό χώρο που μπορεί να κουνηθεί και να κινηθεί αναλόγως. Οι εκφράσεις μπορούν να αλλάξουν, Background και μουσική μπορεί να προστεθεί για την δημιουργία video clip. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και το Kinect της Microsoft για την καταγραφή κίνησης.
Όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβάνοντας τα 3D μοντέλα, διανέμονται ελεύθερα και δωρεάν και πολλοί χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν δικά τους μοντέλα.

Λίστα των μοντέλων που διανέμονται μαζί με την νεότερη έκδοση του MMD:

Hatsune miku:
Spoiler:

Rin & Len Kagamine:
Spoiler:

Kaito:
Spoiler:

Meiko:
Spoiler:

Haku Yohane:
Spoiler:

Akita Neru:
Spoiler:


Αρχικά το λογισμικό ήταν μόνο στα Ιαπωνικά ωστόσο η Αγγλική έκδοση τελικά κυκλοφόρισε αλλά σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Τον Μάιο του 2011, η διαρκής ενημέρωση του λογισμικού έφτασε στο τέλος της και η τελευταία έκδοση κυκλοφόρησε και ο δημιουργός άφησε στα χέρια των οπαδών την μοίρα της εξέλιξης του MMD.
Βίντεο του MMD (καθώς και turtorials) μπορούν να βρεθούν πολύ εύκολα σε site όπως Youtube και NicoNicoDouga.

Εδώ μπορείτε να βρείτε στα Αγγλικά όσες version έχουν κυκλοφορήσει



That's all hope you enjoyed!:drink: