Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια Θέση στη Varia

palermo roles killing

  • This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#1 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 18 February 2013 - 21:35

Η Νύχτα Πέφτει στην .aNiMe//GR town: Για μια θέση στη Varia


Posted Image


Created by: DoB (DiamondsofBlood)


KANONEΣ -ΡΟΛΟΙ


Spoiler:







~*Starring*~


Posted Image AS Posted Image


Posted Image AS Posted Image


Posted Image AS Posted Image


Posted Image AS Posted Image


Posted Image AS Posted Image


Posted Image AS Posted Image


Posted Image AS Posted Image


Posted ImageASPosted Image


Posted Image AS Posted Image


Posted Image AS Posted Image


Posted ImageAS Posted Image


Posted ImageAS Posted Image


Posted ImageAS Posted Image


Posted ImageAS Posted Image


Posted ImageAS Posted Image


Posted ImageAS Posted Image


Posted ImageAS Posted Image


KAI O


Posted Image



Παλέρμο – Ιταλία


Posted Image



Ο φλοίσβος των κυμάτων ακουγόταν απαλά και μελωδικά, καθώς έσκαγε στα βράχια, κάτω απ’ το αρχοντικό που στόλιζε την άκρη της ακρογιαλιάς, στη μικρή πόλη Παλέρμο της Σικελίας της Νότιας Ιταλίας. Ήταν ένα ήσυχο απόγευμα. Ο ουρανός είχε αρχίσει να βάφεται ροζ, καθώς τα σύννεφα έπαιρναν την γλυκιά απόχρωση που τους έδινε ο ήλιος, ο οποίος έφτανε στη δύση του. Στη μεγάλη μαρμάρινη βεράντα του αρχοντικού, το αφεντικό της πιο ισχυρής ομάδας δολοφόνων ανάμεσα σε όλες τις φαμίλιες της παγκόσμιας μαφίας, ο Xanxus, έπινε το κόκκινο κρασί του αγναντεύοντας τη θάλασσα της Μεσογείου που απλωνόταν μπροστά στα πόδια του. Θα έλεγε κανείς ότι ο Xanxus τα είχε όλα: Ήταν όμορφος, νέος, είχε δύναμη και εξουσία. Όμως αυτά δεν ήταν αρκετά. Τα μάτια του στένεψαν καθώς θυμόταν με πικρία και μίσος το γεγονός πως ενώ προοριζόταν να γίνει το αφεντικό της πιο ισχυρής φαμίλιας στον πλανήτη, της Vongola, έχασε τη θέση από ένα μούλικο που δεν ήξερε ούτε πώς να δέσει τα κορδόνια του, και εξοστρακίστηκε ως απλός αρχηγός της ομάδας δολοφόνων της ίδιας οικογένειας, της Varia. Η σκέψη και μόνο ήταν αρκετή για να τον κάνει ν’ αρχίσει να πυροβολεί και να καταστρέφει οτιδήποτε βρισκόταν δίπλα του. Όχι όμως σήμερα. Σήμερα το κρασί και πάνω απ’ όλα, η ομορφιά της φύσης γύρω του τον γαλήνευε. Είχε τόση ησυχία, που μπορούσε να ημερέψει ακόμα και την πιο αγριεμένη ψυχή. Πραγματικά, το απαλό αεράκι και ο ρυθμικός ήχος των κυμάτων μπορούσαν να γιατρέψουν ο, τι απασχολούσε τον άνθρωπο. Ήταν αλήθεια πως η ησυχ-


Posted Image


Ο υπαρχηγός της προαναφερθείσας ομάδας, όρμησε στη βεράντα, κοπανώντας διάπλατα την πόρτα και ουρλιάζοντας: «ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΣΗΚΩ!! ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ;;; ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΣΑΙ!! ΚΟΥΝΗΣΟΥΥΥ!!!»


«Α. Ο λοχαγός Squalo θύμωσε πάλι το αφεντικό.» Ένας έφηβος με πράσινα μαλλιά κι ένα μεγάλο καπέλο βατράχου στο κεφάλι σχολίασε μονότονα, καθώς παρακολουθούσε απαθέστατα την είσοδο στη βεράντα να καταστρέφεται από μια μεγάλη έκρηξη που προκάλεσαν απανωτοί πυροβολισμοί. «Αναρωτιέμαι αν με έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη του.»


«Σισισισι, ποιος θα συμπεριλάβει εσένα στη διαθήκη του, απαίσιο βατράχι;» Ένας άντρας με ξανθά μαλλιά και τιάρα άρπαξε τον προηγούμενο απ’ τους ώμους, εξακολουθώντας να γελά περίεργα. «Και μην ανησυχείς μικρέ μου Fran, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να ζήσεις περισσότερο από κανέναν μας. Ο πρίγκιπας Belphegor θα φροντίσει να μη δεις πολλά φεγγάρια ακόμα.» O ξανθός χαμογέλασε σαρδόνια καθώς έβγαζε απ’ την τσέπη του ένα ασημένιο κοφτερό στιλέτο, και το έφερνε δίπλα στο μάγουλο του Fran.


«Bel-senpai, πάλι με παρενοχλείς.» Σχολίασε ο Fran, καθώς ο τελευταίος άρχιζε να τον τσιμπάει με την άκρη του στιλέτου. «Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είσαι ερωτευμένος μαζί μου… Ω, τι σκάνδαλο.» Συνέχισε να λέει με τη μονότονη φωνή του. «Είναι αλήθεια πολύ λυπηρό, Bel-senpai. Πώς είναι να είσαι παγιδευμένος μέσα στο ίδιο σου το σώμα; Να ζεις μια αγάπη που δεν θα εκπληρωθεί ποτέ; Να μην μπορείς να δώσεις απογόνους στο ίδιο σου το βασίλειο; Ξέχασα, είσαι ψεύτικος πρίγκιπας, οπότε ξέχνα αυτό με το βασίλειο…»


«Πρόσεχε τα λόγια σου βάτραχε, πας γυρεύοντας!» Eίπε ο Belphegor φανερά εκνευρισμένος, καθώς εκσφενδόνιζε το στιλέτο με νεύρο στο καπέλο του Fran. «Ποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου βλαμμένο; Θα σε θάψω δέκα μέτρα μέσα στη Γη, ηλίθιο μαθητούδι! Ετοιμάσου!»


«Απαγορευμένο ρομάντζο άκουσα αγάπες μου;» Ένας άντρας με χρωματιστά πούπουλα γύρω απ’ το λαιμό του ξεπρόβαλλε από μια διπλανή πόρτα. Ο Belphegor έριξε ένα στιλέτο δίπλα του. «Βέβαια μπορεί να παράκουσα…» Εξομολογήθηκε ο Lussuria. «Αλλά δεν έρχομαι γι’ αυτό. Πρέπει να με βοηθήσετε! Γίνεται χαμός στη σάλα! Όλοι οι καλεσμένοι θέλουν να δουν το αφεντικό, πού είναι;»


«Εγώ σας είπα να τους χρεώναμε είσοδο.» Σχολίασε μια γυναίκα, η Mammon που φορούσε μπέρτα και είχε καλυμμένο σχεδόν όλο της το πρόσωπο. «Δε με ακούγατε. Τώρα έχουν κι απαιτήσεις.»


«Aφεντικό. Αφεντικόοοοοο!!!» Ένας ψηλός τύπος με τρομακτική φάτσα, ο Levi, έτρεξε σαν αλαφιασμένος σε έξαλλη κατάσταση προς τα εκεί που είχαν ακουστεί οι πυροβολισμοί, κρατώντας ένα καθαρό κουστούμι. «Πρέπει να βγεις, αφεντικό...!» Και παραλίγο να πέσει πάνω στον Squalο, ο οποίος γυρνούσε απ’ τη βεράντα, μπαρουτοκαπνισμένος και με το σπαθί στο χέρι.


«ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ! LUSSURIA!»


«Squalo μου!»


«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο SQUALO ΣΟΥ! ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!» Ο Lussuria του έδωσε κάποια χαρτιά, κι αφού τα άρπαξε τσαλακώνοντάς τα, ο λοχαγός της Varia όρμησε προς τη μεγάλη σάλα, με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας πίσω του.

Ανοίγοντας με βρόντο τις πόρτες, τα μέλη της Varia αντίκρισαν τον κόσμο στη σάλα. Επρόκειτο για ένα μεγάλο, επίσημο χορό, τον οποίο είχαν οι ίδιοι οργανώσει αλλά δεν επέβλεπαν μέχρι τότε, επειδή το αφεντικό τους αποφάσισε να το παίξει δύσκολο. Οι φλέβες στο μέτωπο του Λοχαγού ήταν σαφώς ευδιάκριτες.


«VOOOOI! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ!» Φώναξε με το διακριτικό τρόπο του, κι όλοι στην αίθουσα πάγωσαν. «ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ! ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ VARIA, ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ!»


«Είμαστε αποτελεσματικοί επειδή είμαστε μυστικοί, καταλάβατε; Δεν είναι ότι οργανώνουμε επώνυμα χορούς βροντοφωνάζοντάς το και μας βλέπουν όλοι ή κάτι τέτοιο…»


«ΣΚΑΣΜΟΣ FRAN! OΠΩΣ ΕΛΕΓΑ…»


Ακούστηκαν πυροβολισμοί. Πίσω απ’ τους αξιωματικούς της Varia, στήθηκε ο Xanxus ο ίδιος, το αφεντικό, με τον Levi καταπόδας να του ξεσκονίζει τα παπούτσια.


«Δεκαοκτώ.» Είπε ο Xanxus και στην αίθουσα έπεσε απόλυτη σιγή. «Δεκαοκτώ από εσάς θέλουν να γίνουν μέλος της ομάδας μας. Νομίζετε ότι είναι εύκολο σκουπίδια, έτσι δεν είναι; Μην έχετε ψευδαισθήσεις άχρηστοι. Ποιοι είστε; Βγείτε να σας δούμε.»


Και οι δεκαοκτώ συγκεντρώθηκαν σ’ ένα κύκλο στη μέση της σάλας. Όλοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι γύρω τους τους έδειχναν και κοιτούσαν, σχολιάζοντας ακατάπαυστα.


Ο Lussuria εκστασιάστηκε. «Έχουμε και λέμε… Αχ καλέ, 7 στους 18 είναι υπέροχα bishounen! Αφήστε με να τους επιλέξω εγώ! Αφήστε με!»


«Ο ένας δε φαίνεται καθόλου… να του αλλάξω τη μούρη;» Γέλασε χαιρέκακα ο Belphegor, καρδαίνοντας το στιλέτο του.

«Bel-senpai, αν είναι ν’ αλλάξεις τη μούρη κάποιου, νομίζω ότι επιβάλλεται να ξεκινήσεις απ’ τον Levi-senpai. Ή και της γριάς, να της γλυτώσεις το λίφτινγκ.» Προσέθεσε ο Fran. Πριν προλάβει ο αντίστοιχος να διαμαρτυρηθεί, ο Squalo πήρε πάλι το λόγο:


Posted Image


«ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΟΝΤΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ. ΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ Ν’ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ. ΑΠΟΨΕ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ. Ο,ΤΙ ΦΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ…»


«Συγνώμη, αλλά μια κυρία στην είσοδο μας έκοψε εισιτήριο…» Παραπονέθηκε δειλά ο Ayasaki Hayate.


«…ΜΑΜΜΟΟΟΟΟΝ!»


Posted Image


«Μα έχουμε έξοδα λοχαγέ… Δε φυτρώνουν στα δέντρα!»


Ο Squalo κατάφερε και συγκρατήθηκε μετά βίας. «ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ! ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ!» Λοξοκοίταξε τον Xanxus, ο οποίος τον αγριοκοίταξε πίσω, αλλά είχε χάσει πια κάθε ενδιαφέρον, κι έγερνε στην καρέκλα του, κλείνοντας τα μάτια.


«…ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ!»


«Ναι, σισισισισισι!! Θα το γλεντήσουμε...» Ο Belphegor έγλειψε το στιλέτο του τόσο έντονα που έκοψε ελάχιστα τη γλώσσα του. Το λευκό στιλέτο βάφτηκε με αίμα.




Αρχίζει γύρος free role playing που θα κρατήσει μέχρι την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι. Ι hope you'll all have fun~! Θα έχετε ωραία frames απ' τον επόμενο γύρο, αυτοί ήταν μόνο οι τίτλοι αρχής.

Edited by DoB, 02 March 2013 - 10:51.


#2 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 18 February 2013 - 23:02

Kusaribe Samon


Posted Image


"Ώστε εδώ βρίσκονται, ε; Δεν περίμενα ότι θα έβρισκα αυτό το μέρος τόσο σύντομα, οι πληροφορίες του Tetsuma αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά ακριβείς. Αναρωτιέμαι αν εδώ θα ανακαλύψω το κλειδί για της προέλευση του "Δέντρου της Γένεσης". Τα αρχαία γραπτά κείμενα που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα είχαν φθαρεί από τον χρόνο, μία λέξη όμως φαινόταν να έχει σημαντικό ρόλο ανάμεσα στις υπόλοιπες. Κανένας όμως δεν μπορούσε να ξέρει αν λόγω της φθοράς η υπόλοιπη λέξη είχε σβηστεί. Ανάμεσα σε όλες τις υποθέσεις, τρεις ξεχώρισαν. Aria, Varia, Caria... Από αυτές, είμαι βέβαιος ότι η τρίτη έχει περισσότερη βαρύτητα από τις υπόλοιπες, άλλωστε ήταν μια ανήκει σε μια θεωρία που χρειάστηκα μία ολόκληρη εβδομάδα για να αναπτύξω. Ωστόσο, δεν μπορούσα να αγνοήσω το γεγονός ότι τα γραπτά έφεραν επάνω τους μια ημερομηνία που, σύμφωνα με τους ειδικούς, είχε γραφτεί πολύ αργότερα και προς μεγάλη μου έκπληξη συνέπιπτε με το έτος ίδρυσης της Vongola.
Ίσως, λέω ίσως, το όνομα της Varia να συνδέεται με αυτά τα γραπτά και να έχουν στα χέρια τους μυστικά που δεν γνωρίζουμε. Παρ' όλα αυτά, κάθε προσπάθεια να επικοινωνήσουμε άμεσα με τον αρχηγό της οικογένειας απέτυχε. Ο πρώτος υποψήφιος για διαδοχή που ανακαλύψαμε στην Ιαπωνία φαινόταν πιο αδύναμος και δειλός από τον Hanemura, οπότε απορρίφθηκε. Γι' αυτό δεν είχαμε άλλη επιλογή παρά να επιλέξουμε έναν από εμάς να αναλάβει αυτήν την υπόθεση και να ανοίξει τον δρόμο προς τον αρχηγό της Vongola μέσω μιας άλλης, διαφορετικής οδού, της ίδιας της Varia... Και αυτός ο ρόλος έπεσε σε εμένα... Θα-"

Οι πρώτοι καλεσμένοι παρέσυραν τον προβληματισμένο άνδρα προς την είσοδο του μεγάλου κάστρου διακόπτοντας τον μακρύ, εσωτερικό του μονόλογο.

"Α, συγνώμη. Προσέξτε το σπαθί- Με συγχωρείτε, κυρία μου," είπε αγχωμένα προσπαθώντας να ξαναβρεί τον βηματισμό του.

Τα πλάγια είναι σκέψεις.

ySss0UF.jpg


#3 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 18 February 2013 - 23:23

Maximilian Pegasus

Posted Image


*Με το που μπήκε μέσα στην αίθουσα δεν έχασε καιρό και πήγε στο τραπέζι με τα ροφήματα. Έβαλε ένα ωραίο κόκκινο κρασί αμέσως ΄ το κοίταξε στο φως ΄ το κούνησε ελαφρά ΄ το μύρισε ΄ δοκίμασε λίγο και πλατάγιασε τη γλώσσα του. Ένα υπέροχο κόκκινο Chateau του 73 με καταπληκτική φουτώδη γεύση.*


Ωωω, βλέπω πως έχει καταφθάσει πολύς κόσμος. Ας συστηθώ λοιπόν, αν και μου φαίνεται περίεργο να μη με ξέρει κάποιος.

Χαίρετε φίλοι μου, είμαι ο Maximilian Pegasus. Εκατομμυριούχος και υπέροχος. Είμαι εδώ από ένα καπρίτσιο, κυρίως γιατί ο κύριος που έστελνε τις προσκλήσεις είχε τόσο όμορφα μακριά άσπρα μαλλιά...ω, σε ζηλεύω τόσο μικρέ μου Squalo...τα δικά μου είναι ακόμα πολύ κοντά συγκριτικά. Μα ποιο είναι το μυστικό σου τέλος πάντων...; Τα δάκρυα των ανταγωνιστών σου; Χα χα χα. Είμαι τόσο αστείος.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#4 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 18 February 2013 - 23:27

General Vamp

Posted Image


Καλησπέρα σας αξιότιμα μέλη της Varia και αγαπητοί παρευρισκόμενοι, ονομάζομαι Vamp και ανήκω στην Florsheim, μια οργάνωση που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο με τις δυνάμεις του κακού. Ο στρατός τεράτων μου αποτελεί ένα από τα κομμάτια της και έχουμε ως έδρα του την πόλη του Kawasaki. Να μας επεσκέφθητε κάποια στιγμή να σας κάνουμε το τραπέζι, μπορεί να έχουμε λίγη ψύχρα και συννεφιά αυτόν τον καιρό, αλλά η φιλοξενία μας είναι πάντοτε ζεστή και εύθυμη.


Posted Image


Χμμμ, ίσως σας οικειοποιήθηκα λίγο παραπάνω απ ότι θα έπρεπε. Να με συχωρέσετε αν σας έφερα σε δύσκολη θέση με τα παραπάνω που ειπώθηκαν, το κλίμα της χώρας σας με κάνει να αισθάνομαι μια γαλήνια ξεγνοιασιά.



Posted Image


Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα μας. –θα ήταν αγενές εξάλλου για τους υπόλοιπους καλεσμένους να περιμένουν εξαιτίας της φλυαρίας μου-. Η επιθυμία μας είναι να συνεργαστούμε με άλλες οργανώσεις που οραματίζονται να κατακτήσουν τον κόσμο, και αλληλοβοηθώντας ο ένας τον άλλον να φέρουμε εις πέρας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Γνωρίζω ότι δεν έχετε world domination περιεχόμενο στα τωρινά σας σχέδια, αλλά το τάγμα μου κι εγώ νιώθουμε πως θα αποκομίσουμε σημαντικές εμπειρίες μέσα από την συνεργασία μας, οι οποίες θα μας προσφέρουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο παρόν ως έδρα της Florsheim στο Kawasaki.


Posted Image


Edited by Vagelio, 18 February 2013 - 23:31.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#5 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 18 February 2013 - 23:35

Τσιράκι (NPC)


Θα ήθελα να μεταφέρω το εξής μήνυμα εκ μέρους του αφεντικού μου. Λόγω των σοβαρών υποθέσεών του είναι απών σήμερα. Προς το παρόν είστε αναγκασμένοι να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ασυρμάτου. Ορίστε, πάρτε αυτόν και ρυθμίστε τον στη συχνότητα 3. Το αφεντικό... θα είναι διαθέσιμος από αύριο το πρωί μέσω του ασυρμάτου, και σε δύο με τρεις μέρες θα μπορέσει να μεταβεί ο ίδιος εδώ. Μέχρι να εμφανιστεί, δεν έχω την άδεια να σας αποκαλύψω την ταυτότητά του. Έχετε την εντολή να αναφέρεστε σε αυτόν ως ο άγνωστος Χ. Αντίο!!!

Edited by OdyMonaxos, 18 February 2013 - 23:35.


#6 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 19 February 2013 - 00:23

Szayel Aporro Granz


Posted Image


(Κοιτάει τριγύρω του)


Χμμ, θα έλεγα ότι η κατάσταση έχει πολύ ενδιαφέρον. Η πόλη φαίνεται παλιά και απροστάτευτη αλλά η τελευταίας γενιάς τεχνολογία που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των χώρων προδίδει το γεγονός ότι το μέρος δεν είναι τίποτα άλλο από μια τεράστια φιδοφωλιά. Ο άρχοντας Aizen έκανε καλά που με έστειλε εδώ και ας μην υπάρχει τίποτα αξιοσημείωτο για να ερευνήσει ένας επιστήμονας.


(χάνεται στις σκέψεις του για λίγο)


Ας είναι. Δεν είναι δουλειά μου να αμφισβητώ τις εντολές του άρχοντα Aizen. Από εδώ και πέρα, βάσει των εντολών, στόχος μου είναι να διεισδύσω σε αυτή την "Varia" και να γίνω κομμάτι της ιεραρχίας της.


Posted Image



Κυρίες και κύριοι, επιτρέψτε μου να σας συστηθώ. Είμαι ο Szayel Aporro Granz, Όγδοος των Espada του Aizen, άρχοντα των Arrancar, και πρώτος επιστημονικός ερευνητής του Hueco Mundo.


Αν μη τι άλλο, έχει ενδιαφέρον αυτή η κατάσταση δεν βρίσκετε; Μάλλον, για να γίνω πιο συγκεκριμένος, έχει πολύ πλάκα το ότι... άτομα κάθε λογής, που υπό κανονικές συνθήκες ούτε "καλημέρα" δεν θα αντάλλαζαν, αναγκάζονται τώρα να παραμείνουν στο ίδιο δωμάτιο γιατί έχουν τον ίδιο σκοπό, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να γίνουν μέλη μιας ομάδας δολοφόνων αγνώστων στοιχείων και προθέσεων, που την πλαισιώνουν ένα φρικιό με άσπρα μαλλιά, ένας τύπος που φοράει πούπουλα και άλλοι εξίσου αστείοι τύποι.


Ναι, η κατάσταση έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον και ακόμα περισσότερη πλάκα.


edit: Kai style, τα πλάγια είναι σκέψεις.

Edited by Osama Bin Laden, 19 February 2013 - 13:43.


#7 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 19 February 2013 - 01:56

Yoshino Takigawa


Posted Image


Ιταλία ε? τι όμορφο μέρος...είμαι σίγουρος πως θα άρεσε πολύ και στην Άικα-chan...!..εάν ζούσε ακόμα~

"Παράξενος κόσμος, ανησύχος μέσα στην απορία! Α! Γιατι μας καλέσανε εδώ, άραγε?"


a-re? Hakaze-san?

*κάνει μια στροφή βαριεστημένα το κεφάλι του*


θα πρέπει να ξεχάστηκε στο πλοίο......,η μήπως είναι δουλεία του Samon αυτή, μιας και τον εβλέπο να παρεβρήσκεται τρυγύρω?

Το δέντρο της γενεσις ίσως να μας απαντήσει ή μήπως το δέντρο της εξόδου έχει εμφανιστεί σαυτή τη πόλη? ...

μμμ, μμμ. ~αα~


Posted Image


"oh~ Aika-chan, τί να πιστέψω σε μία τέτοια στιγμή?"


*χάνει την επαφή με το περιβάλον για λίγο, κοιτάζει ψηλά και φωνάζει*


"THE TIME IS OUT OF JOINT, OOH~ CURSED SPITE, THAT EVER I WAS BORN TO SET IT RIGHT~!!"


フカフカ

#8 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 19 February 2013 - 13:52

Kakuzu


Posted Image


Μπλα, μπλα, μπλα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ονομάζομαι Kakuzu είμαι πρώην μέλος της οργάνωσης Akatsuki οι οποίοι βάρεσαν κανόνι επειδή ένας τρελός συνάδελφος την είδε vigliante και σκότωσε τον εργοδότη μας. Και το χειρότερο είναι πως ο τρελός με ακολούθησε κιόλας γιατί έμεινε και εκείνος χωρίς δουλειά (Δεν το σκέφτηκε αυτό πιο πριν πανάθεμα τον). Να ξεκαθαρίσω πως δεν δέχομαι καμία εξέταση ή τεστ για εισαγωγή στην οργάνωση γιατί είμαι ο καλύτερος δολοφόνος και οι τιμές μου είναι λογικές. Ένα "ναι" ή "όχι" θέλω και τέλος. Aφήνω το κασέ μου εδώ και περιμένω απάντηση:

Posted Image


Τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 0696969696913 με δική σας χρέωση. Δεν δεχόμαστε πιστωτικές ή επιταγές. Μόνο μετρητά: δολάρια ή Ευρώ.

Απαντήστε μου μέχρι μεθαύριο στις 2.00 mp GMT+2 για να ξέρω αν είναι να επισκεφθώ μετά το Hueco Mundo μετά όπου και εκεί έχει δουλειά από ό,τι ακούω. Μισθοφόρε Szayel Aporro Granz(Osama) έχω ακούσει πως ο αφέντης σου είναι o πιο γαμάτος εργοδότης στο σύμπαν. Είναι αλήθεια; Ρητορική ερώτηση φυσικά. Το ξέρω πως είναι αλήθεια.

#9 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 19 February 2013 - 13:53

Hidan



Posted Image




Που στο διάολο με έφερες Kakuzu? Τι είναι εδώ πέρα? Μου υποσχέθηκες σφαγές και αυτοί οι ηλίθιοι εδώ θέλουν μόνο να γλεντήσουν. Ο Jashin δε θα είναι καθόλου ικανοποιημένος. Έλα να τους σφάξουμε όλους. Όπως έκανα με τον Pain. O Jashin ήταν πολύ ευχαριστημένος με την τελετή τότε. Μετά πάμε να βρούμε αυτό το πεταλουδόmastermind, αν και είναι η εξέλιξη μιας σιχαμερής κάμπιας έχω ακούσει ότι και σε αυτόν αρέσει να σκοτώνει. Πάμε να θερίσουμε μερικές φράουλες μαζί με αυτόν. Θα εξολοθρεύσουμε πρώτα όμως όλους τους δικούς του. Αν κρίνω από αυτόν τον Szayel Apporo, ξέρεις αυτόν τον γελοίο γιαλαμπούκα που μοιάζει πιο πολύ με μόδιστρο, όλη η ομάδα της κάμπιας είναι αδύναμοι και άχρηστοι. Έλα, το κεφάλι του θα είναι η αίτηση μας για να μας προσλάβει η πεταλούδα.

Εξάλλου αυτή εδώ η οργάνωση δεν αξίζει. Δες τι έχουν φέρει για να μας ανταγωνισοτύν. Οι μισοί είναι ηλίθια παιδάκια, ένας βλαμμένος ενήλικας που άσπρισε το μαλλί του αλλά εξακολουθεί να παίζει με κάρτες για παιδιά, ένας τύπος που μοιάζει τρομερά με πάντα, ένας γελοίος τύπος που κάνει διαγωνισμό αν θα είναι τα φρύδια ή το μουστάκι του πιο μακρύ, ένα πράγμα με το όνομα Otose που δεν καταλαβαίνω αν είναι άντρας ή γυναίκα και φυσικά ο ηλίθιος μόδιστρος.


Edited by Fandom, 19 February 2013 - 13:58.


#10 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 19 February 2013 - 14:02

Kakuzu


Posted Image


Μίλησε και η φορητή συμφορά.

Τι, όλοι αυτοί ήρθαν εδώ για την δουλειά; Σοβαρά; Τόσο για την πλάκα οργάνωση είναι αυτή η Μαφία που έρχονται κάθε λογής φλώροι για να καταταγούν; Τέλοσπαντων. Ας περιμένω να δω τι συμβόλαια προσφέρουν. Θα μου πεις και οι Akatsuki δεν είχαν εκείνον τον φλώρο τον Tobi ή πως στο κακό λεγόταν;

Αν κρίνω από αυτόν τον Szayel Apporo, ξέρεις αυτόν τον γελοίο γιαλαμπούκα που μοιάζει πιο πολύ με μόδιστρο, όλη η ομάδα της κάμπιας είναι αδύναμοι και άχρηστοι. Έλα, το κεφάλι του θα είναι η αίτηση μας για να μας προσλάβει η πεταλούδα.


Ο Τρισμέγιστος Άρχοντας του Hueco Mundo, είναι ο τέλειoς εργοδότης, Hidan. Αυτοί οι σπανιόλοι σου φαίνονται αδύναμοι επειδή ο Τρισμέγιστος Άρχοντας του Hueco Mundo είναι πανίσχυρος σαν Θεός. Μιας και εσύ πιστεύεις σε αυτά τα βλακο-θρησκευτικά, σου προτείνω να αφήσεις αυτόν τον Joshen ή όπως στο διάβολο λέγεται και να πιστέψεις στον Τρισμέγιστο Άρχοντα του Hueco Mundo μήπως ξελαμπικάρει το μυαλό σου. Δεν θα σου χρεώσω την παραπάνω συμβουλή by the way.

#11 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 19 February 2013 - 14:10

Hidan

Posted Image



ΣΚΑΣΕ Kakuzu!!! Θα σε σκοτώσω ηλίθιε.

Πως τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου τον Jashin και να λες τέτοιες βλασφημίες; Προσευχήσου για συγχώρεση ηλίθιε αλλιώς ο Jashin θα σε τιμωρήσει.

Τώρα για να εξιλεωθείς πάμε να σκοτώσουμε όλους αυτούς τους άχρηστους και να πάμε τα κεφάλια τους στην αγαπημένη κάμπια σου, που σου έχει κάνει πλύση ανεγκεφάλου. Και αν δε μου αρέσει ούτε αυτός ο σιχαμένος τότε θα τον κάνω θυσία στον Jashin.

Edited by Fandom, 19 February 2013 - 14:11.


#12 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 19 February 2013 - 14:17

Kakuzu


Posted Image


Ξέρεις, η μόνη χειρότερη τιμωρία που μπορεί να μου ρίξει αυτός ο Jοshun, είναι να πιάσουμε μαζί δουλειά εδώ μέσα. Πόσο καιρό θα σε ανέχομαι, αναρωτιέμαι.

Και πόσες φορές πρέπει να σου λέω πόσο ανεγκέφαλος είσαι; Θα σκοτώσουμε άτομο για του οποίου το κεφάλι κανείς δεν έχει υποσχεθεί αμοιβή; Δεν έχεις τίποτα άλλο στο κεφάλι σου πέρα από θυσίες, ιεροτελεστίες, Hidan; Εγώ για να σκοτώσω λοιπόν, πρέπει να πέσει χρήμα. Αγαπούλα πέσε, για να ρίξω. Και δίχως εκπτώσεις. (Έχουμε και κρίση...)

#13 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 19 February 2013 - 14:23

Hidan

Posted Image


Στο ορκίζομαι Kakuzu, αν συνεχίσεις να προσβάλλεις τον Jashin θα σε σκοτώσω πιο αργά από το κάθε θύμα μου μέχρι τώρα. Θα σου τρυπήσω όλες τις καρδιές σου μία μία και θα απολαύσω όλο τον πόνο μαζί σου.


Ο Jashin δεν ενδιαφέρεται για ποταπά πράγματα όπως τα λεφτά. Ο Jashin θέλει μόνο την καταστροφή. Αν σε νοιάζουν τόσο πολύ οι ψωροδεκάρες σου τότε να κάνεις πλιάτσικο στα πτώματα αφού ξεπαστρέψω όλους αυτούς τους ηλίθιους.



#14 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 19 February 2013 - 14:25

Szayel Aporro Granz


Posted Image


Κύριε Hidan, υποτιμήστε με όσο θέλετε, δεν με ενοχλεί. Είναι ένας λάθος που κάνουν οι περισσότεροι που με συναντούν. Τολμήστε όμως να με ενοχλήσετε και σας υπόσχομαι, όχι, σας ορκίζομαι ότι θα κατανοήσετε από πρώτο χέρι τι σημαίνει η οργή ενός Espada. Παίξε το παιχνίδι των ερωταπαντήσεων με το γκόμενό σου λοιπόν και μην μπλέκεις με δυνάμεις που δεν μπορείς, όχι να τιθασεύσεις, αλλά ούτε καν να κατανοήσεις.


Κύριε Kakuzu, ο άρχοντας Aizen είναι ένας υπέροχος εργοδότης, τουλάχιστον όταν δεν φεύγει από το Las Noches για να κυνηγήσει με απόχη πεταλούδες στις ερημιές του Hueco Mundo όταν νομίζει ότι δεν τον βλέπει καν--


(απότομη σιωπή)


Posted Image


Εμ... ναι...


Ε, τρομοκράτη, γιατί έπρεπε να το θυμηθώ αυτό το τελευταίο, είπαμε;


Edited by Osama Bin Laden, 19 February 2013 - 14:28.


#15 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 19 February 2013 - 14:33

Kakuzu


Posted Image



Σε περιμένω Hidan. Μπορεί να μην μπορώ να σε σκοτώσω αλλά θα σε τεμαχίσω και υπόσχομαι να θάψω τα κομμάτια σου στις 4 άκρες της γης. Και μάλιστα κοντά σε βόθρους, σκουλίκι. Κάνε το λάθος και κάνε μου επίθεση, λοιπόν. Καιρό είχα να ξεσκουριάσω.

Και δεν κάνω πλιάτσικο σε πτώματα, Malfoy-wannabe. Απλά παίρνω ότι βρω κάτω. Finders keepers δεν λένε; Τι; Νομίζεις πως δεν έχω ήθος ή τιμή; Δηλαδή δύο τιμές, η μια λιγάκι τσιμπημένη αλλά και πάλι. Συνέχισε εσύ τις θυσίες και τα μυστικιστικά σου και άσε σε εμένα το χρήμα σου να δούμε πόσο μάγκας θα είσαι τότε. Σκουλίκι. Χριστόδουλε-fan.

Μίλησε το μαλλί της γριάς ή μου φάνηκε;



Also tagged with one or more of these keywords: palermo, roles killing