Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Freedomland

παλέρμο νύχτα δολοφόνος επιθεωρητής πολίτης playbypost

  • This topic is locked This topic is locked
308 replies to this topic

#1 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 05 October 2012 - 00:35

Αγαπητοί συνάνθρωποι και λοιπά όντα καλώς ήρθατε στο κρησφύγετο μου.


Posted Image


Είμαι ο Johan Zan Time και θα ήθελα να σας υποδεχτώ. Σας ευχαριστώ όλους που με αίσθημα

ευθύνης και αγάπη για την ελευθερία αποφασίσατε να παρευρεθείτε σήμερα εδώ.

Όπως γνωρίζετε ή μάλλον φαντάζεστε, η αποστολή μας ξεπερνάει τα όρια

της λογικής και στοχεύει στο ακατόρθωτο.

Γι αυτό μπορώ να επιλέξω μόνο

τα πιο ικανά άτομα από όλους εσάς.


Η διαδικασία επιλογής είναι απλή και θα σας εξηγήσω πως θα καταθέσετε το βιογραφικό σας,

αν και από ότι βλέπω κάποιοι είστε ήδη γνωστοί σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αρχικά θα ήθελα να συμπληρώσετε την αίτηση που σας παραχωρήθηκε και θα επικοινωνήσω

εγώ ο ίδιος μαζί σας αν σας επιλέξω, για μία νέα συνάντηση.

Ακολουθεί η αίτηση με μερικούς τρόπους συμπλήρωσης για να διευκολυνθείτε.





Όνομα: (Aλέξανδρος Παπακαλιάτης) ( Armstrong Julian)


Kαταγωγή: (Σαουδική Αραβία) (Gotham city)


Φύλο: (Άντρας/Γυναίκα/Άλλο)


Ηλικία: (110) (47)


Πολιτικές απόψεις: (είτε κάτι πραγματικό -π.χ Al Qaeda- είτε κάτι φανταστικό)


Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: (Συμμετοχή στον πόλεμο Τουρκίας-Συρίας το 20ΧΧ, καταστροφή του isengard με έκρηξη, δολοφονία του Kennedy, προαγωγή σε κάφρος συνταγματάρχης λίγο μετά το 1820 κ.τ.λ)


Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας; (O Julian ήταν ένας φτωχός αγρότης, που ζούσε με την γυναίκα του και την κόρη του σε ένα μικρό χωρίο της Κολομβίας. Όταν ο τοπικός γαιοκτήμονας, με την βοήθεια της Αστυνομίας, σκότωσε την γυναίκα του και την κόρη του και έκαψε το σπίτι του επειδή ο Julian δεν μπόρεσε να πληρώσει το υπέρογκο νοίκι που ζητούσε, αποφάσισε να μπει στο επαναστατικό κίνημα.)


Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; (O Παπακαλιάτης ήρθε εδώ σαν αντιπρόσωπος του FARC, θέλοντας να βρει νέους υποστηρικτές και συμμάχους για τον δίκαιο αγώνα τους, βοηθώντας παράλληλα τον αγώνα του οικοδεσπότη τους.)


(Edit: Χρησιμοποιήστε και avatar που μπορείτε να βρείτε τυχαία στο google είτε να το φτιάξετε.-Μπορεί να είναι και υπαρκτά πρόσωπα, δεν υπάρχουν περιορισμοί αρκεί να ακολουθηθεί το rp με βάση την φόρμα εγγραφής κι όχι τον χαρακτήρα που διαλέξατε-π.χ George Bush-)

Αυτά για σήμερα. Θα περιμένω τις αιτήσεις σας με αγωνία.

Και πάλι ευχαριστώ για την στήριξη του αγώνα μου για ελευθερία.

~Johan Zan Time


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ποστ που ακολουθούν θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο η συμπλήρωση της φόρμας. Η ενσωμάτωση των εγγραφών στο παιχνίδι εξυπηρετεί το rp. Επιπλέον μπορείτε να φτιάξετε κάποια επαναστατική ομάδα από κοινού για καλύτερο rp. Οποιαδήποτε ερώτηση υπάρχει παρακαλώ να γίνει στο thread της γενικής συζήτησης είτε να σταλεί σε εμένα με π.μ. Οι εγγραφές ολοκληρώνονται 15 Οκτώβρη αν έχουν μαζευτεί αρκετά άτομα αλλιώς θα δοθεί παράταση.

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν, το παιχνίδι έχει αρχίσει.


Kudo's στον Osama για την αναντικατάστατη βοήθειά του στην ιδέα και την δημιουργία χαρακτήρα.


Edited by Johan Zan Time, 15 October 2012 - 22:05.

Posted Image

#2 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 05 October 2012 - 10:13

Κανόνες

Spoiler:



Λοιποί Κανόνες:

Spoiler:

Ρόλοι[v2]-6 δολοφόνοι, 2 επιθεωρητές και ένας από κάθε άλλο ρόλο.

Spoiler:


Special Events

Spoiler:


ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΚΤΏΝ

Spoiler:

-Απαγορεύεται η συνεργασία μεταξύ των παικτών και η αποκάλυψη του ρόλου. Είναι παιχνίδι, δεν έχει σημασία ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει. Είναι τραγικό ακόμη και αν δεν αναφέρονται να υπάρχουν συνέχεια φαινόμενα συνεργασίας, συνήθως από συγκεκριμένα άτομα. Οι περιπτώσεις αυτές είναι γνωστές στους game masters και αν συνεχιστούν θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε τoν αποκλεισμό παικτών από τις κληρώσεις για ρόλους, ώστε να διεξάγονται τα παιχνίδια, δίκαια για όλους.

Υπάρχουν αλλαγές στους κανόνες, οπότε ας τους τσεκάρουν και όσοι γνωρίζουν πως παίζεται το παιχνίδι. ;)
Edit:Αλλαγή στα χρώματα για τους χρήστες των σκούρων θεμάτων.

15/10- Τελική λίστα παικτών

Edited by Johan Zan Time, 20 October 2012 - 00:06.

Posted Image

#3 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 05 October 2012 - 10:30

Posted Image

Όνομα: RVL-1451
Καταγωγή: Μυστικές εγκαταστάσεις στη Μιράντα(δορυφόρος του Ουρανού)
Φύλο: Ρομπότ
Ηλικία: 12 έτη Ουρανού
Πολιτικές απόψεις: Άμεση Δημοκρατία
Πολεμικές επιχειρήσεις: Διακριθείς στον τροχιακό βομβαρδισμό του Άρη.
Παρελθόν: Ήταν ρομπότ σερβιτόρος μέχρι που έκανε αναβάθμιση λογισμικού...
Λόγος που ήρθε: Ανώνυμος κατέθεσε μεγάλο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό του.


Edited by Nikos1451, 05 October 2012 - 15:23.


#4 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2012 - 11:20

Posted Image


Όνομα: Irene Γάτος

Kαταγωγή: Ferret City

Φύλο: Γυναίκα

Ηλικία: 20

Πολιτικές απόψεις: ισότητα για όλους.

Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: είναι μέλος της οργάνωσης Παρασόλ, η οποία έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις ανατινάξεων αλλά και τύπου πολέμου.

Τι έκανε πριν γίνει επαναστάτης: Ήταν φοιτήτρια γενετικής που έκανε πειράματα με την καθηγήτριά της σε νεκρό ιστό και πώς να τον επαναφέρει κανείς στη ζωή. Αφού έγινε ένα ατύχημα και μολύνθηκε όλη η γύρω περιοχή - και η ίδια έγινε ζόμπι - και για κάποιο λόγο όλοι όσοι δεν ήταν ήθελαν να τη σκοτώσουν, αποφάσισε να μπει στον επαναστατικό στρατό για να διεκδικήσει τα δικαιώματά της. Όλα αυτά περί πτωματοφαγίας ή και ανθρωποφαγίας ήταν προπαγάνδα. Ακόμα της άρεζε το καλό κοτόπουλο.

Λόγος που ήρθε: Για να κάνει γνωστό τον σκοπό της σε όλο τον γαλαξία και να απενοχοποιήσει την έννοια του ζόμπι. Να καταρρίψει τα ταμπού για το παρεξηγημένο είδος της.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#5 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 05 October 2012 - 12:42

Posted Image

Όνομα: Mark Daemon
Καταγωγή: Γεννήθηκε στην πόλη Iquitos του Περού, ωστόσο πατρίδα του θεωρεί τον τόπο που ζει η φυλή του, τα υπόγεια δάση του Uthgard, κάτω από την ευρύτερη περιοχή του τροπικού Αμαζονίου.
Φύλο: Male Half-Orc (chaotic evil barbarian)
Ηλικία: 19
Πολιτικές απόψεις: Αναρχία, Χάος, θάνατος στη φυλή των ανθρώπων - τη μάστιγα του πλανήτη.

Παρελθόν: Ως παιδί βιασμού της νεαρής ανθρώπου Orora από τον ηγέτη και πολέμαρχο των orc Barak, ήταν απόκληρος στον κόσμο των ανθρώπων πριν καν γεννηθεί. Η μητέρα του πέθανε όταν ήταν 8 ετών. Αν και είχε καταφέρει να τον κρύψει από τα κακόβουλα μάτια για λίγα χρόνια, όταν το μυστικό της αποκαλύφθηκε, κάηκε ζωντανή ως μάγισσα η οποία συνουσιάστηκε με τον διάβολο. Ο ίδιος θεωρήθηκε τέκνο του σκότους, αλλά η αφύσικη δύναμη και ευκινησία του τον βοήθησαν να ξεφύγει. Έχει ακόμα ένα σημάδι στην πλάτη από χτύπημα με πυρωμένη ράβδο από αυτό το περιστατικό. Αναφέρεται σε αυτό ως "το σημάδι του δαίμονα".
Επιβίωσε κλέβοντας ή συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικές μονομαχίες, όπου έκρυβε τα χαρακτηριστικά του μεταμφιεζόμενος. Έγινε στόχος των συμμοριών της περιοχής οι οποίες τον κυνήγησαν ανελέητα ώστε να μην γίνει όπλο στα χέρια των αντιπάλων τους. Ανακάλυψε τη φυλή του στα 12. Εκπαιδεύτηκε εκεί μέχρι τα 16 του, όπου και αναγνωρίστηκε ως ισότιμο μέλος. Το πείσμα του και η μαχητικότητά του τον έκαναν γρήγορα αναγνωρίσιμο πολέμαρχο.

Πολεμικές επιχειρήσεις: Δημιούργησε τη δική του ομάδα έμπιστων πολεμιστών με την οποία επέστρεψε στην επιφάνεια και τα τελευταία 3 χρόνια εξαπολύει επιθέσεις σε επιλεγμένους στρατιωτικούς στόχους ανά τον κόσμο, με στόχο να αποσταθεροποιήσει την παγκόσμια ισορροπία.

Λόγος που ήρθε: Να φροντίσει ώστε η "επανάσταση" να κάνει αρκετή ζημιά.

Posted Image

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#6 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 05 October 2012 - 13:14

Posted Image




Όνομα: Father Theodoric Cane

Καταγωγή: Για πάρα πολλά χρόνια ήταν ιερέας σε μοναστήρι της Κεντρικής Ευρώπης. Ο τόπος καταγωγής του είναι άγνωστος.

Φύλο: Αρρέν

Ηλικία: 43

Πολιτικές απόψεις: Όντας καθαιρεμένος καθολικός ιερέας, πιστεύει στην άμεση και ολική κάθαρση και αναγέννηση της Καθολικής Εκκλησίας.

Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα υπερφυσικών δυνάμεων που πηγάζουν από την βαθιά πίστη του στον Θεό. Έχει προκαλέσει πολλές φθορές στην εξουσία της Καθολικής Εκκλησίας στην Κεντρική Ευρώπη. Μεγαλύτερο χτύπημά του ήταν η δολοφονία του καρδινάλιου Γκεραίν στην Πράγα, τον Ιούλιο του 19xx.

Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας; Ο Πατέρας Cane ήταν ιερέας σε ένα μικρό μοναστήρι κοντά στον Δούναβη. Όταν διαφώνησε ανοιχτά με τα κεφάλια της εκκλησίας και τον απεσταλμένο του Βατικανού αρχιεπίσκοπο ντε Μπιβάρ σχετικά με τον τρόπο που διοικούνταν τα μοναστήρια καθώς και με το κάψιμο πολλών χωριών Προτεσταντών, καθαιρέθηκε και βασανίστηκε σαν αιρετικός. Μετά από Θεία Αποκάλυψη κατάφερε να αποδράσει και από τότε χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να πολεμήσει την Καθολική Εκκλησία. Είναι ηρεμος και μοναχικός, Άγιος για τους φίλους του και εφιάλτης για τους εχθρούς του. Θεωρείται σήμερα από την Εκκλησία ως ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον πλανήτη.

Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; Πιστεύοντας ότι καμία επανάσταση δεν πρόκειται να πετύχει χωρίς την εύνοια του Θεού, έρχεται για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αρχιεπαναστάτη Johan Zan Time.


Edited by Osama Bin Laden, 07 October 2012 - 17:48.


#7 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 October 2012 - 15:18

Posted Image



Όνομα: Alcide Farenheit

Kαταγωγή: Φιλανδία

Φύλο: Άντρας

Ηλικία: 32

Πολιτικές απόψεις: Μοναρχία, με αυτόν για μονάρχη.

Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: Κρυφή διακίνηση παράνομων φαρμάκων και παράνομες έρευνες πάνω σε ανθρώπους.

Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας; Ζούσε σε ένα σχετικά μικρό σπιτάκι σε μια μεγαλούπολη της Φιλανδίας. Το πίσω μέρος, το είχε διαμορφώσει ώστε να έχει όλα όσα χρειάζεται ένα εργαστήριο, ίσως και μερικά πραγματάκια παραπάνω.

Έχοντας σπουδάσει, αλλά μείνει άνεργος λόγο της αγάπης του στο σκοτώνει ασθενείς, συντηρείται από μικροδουλειές του ποδαριού.

Τον έχουν κλείσει σε ίδρυμα ψυχασθενών δύο φορές. Και τις δύο έχει βγει με μέσο.

Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; To άκουσε κατά τύχη από έναν γνωστό και του φάνηκε ενδιαφέρον. Δεν χάνει ευκαιρίες στο να γνωρίσει νέα θύματα για τα πειράματα, νέες ευκαιρίες για να πουλήσει κάνα φάρμακο ή και για πιθανό σαματά με αιματοχυσίες.


Edited by Keito, 14 October 2012 - 12:04.


#8 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 05 October 2012 - 15:42

Posted Image


Όνομα: Andriana Griffiths

Kαταγωγή: Land of the Griffiths

Φύλο: Γυναίκα

Ηλικία: 26

Πολιτικές Απόψεις: Μοναρχία (will do good for the people but everyone must obey me you yapping bitches!)

Πολεμικές επιχειρίσεις: Μετά τη σχεδιασμένη και οργανωμένη δολοφονία του Βασιλιά της Land of Ellis, καθώς και του Πρίγκιπα γιου του, και την επακόλουθη αποδιοργάνωση και ουσιαστική κατάκτηση της συγκεκριμένης χώρας, σύναψε συμμαχία με τον Βασιλιά της Land of Ward και από τότε πολεμάει λυσσασμένα την Land of Griffiths και τη σύμμαχό της Land of Morgan. Έχει κερδίσει ήδη κάποια φρούρια κι έχει λεηλατήσει αρκετά λιμάνια.

Παρελθόν: Η Andriana Griffiths ζει σε μια παράλληλη διάσταση με αυτή της Γης όπως την ξέρουμε σήμερα, η οποία χωρίζεται σε 4 μεγάλες χώρες/επικράτειες, την Land of Griffiths (χώρα των πλουσίων), Land of Ellis(χώρα της μαγείας), Land of Ward(χώρα της φύσης) και Land of Morgan(χώρα της θάλασσας). To σύστημα είναι μοναρχικό και μεσαιωνικό, η τεχνολογία δεν είναι ανεπτυγμένη και τη θέση της θρησκείας έχει η μαγεία. Οι ίδιες 4 οικογένειες κατέχουν τα σκήπτρα από καταβολής κόσμου. Η Andriana είναι η μοναχοκόρη του τέως Βασιλιά της Land of Griffiths, του Aaron Griffths. H μητέρα της πέθανε στη γέννα και ο Βασιλιάς δεν ξαναπαντρεύτηκε, αφήνοντας την Andriana μοναδική διάδοχο για το θρόνο. Από το γεγονός και μόνο ότι ήταν κορίτσι, οι σύμβουλοι προσπάθησαν να την παντρέψουν με άλλους ευγενείς ώστε να γίνουν οι ευνοούμενοί τους βασιλείς, αλλά η Andriana δε συμβιβαζόταν με τίποτα λιγότερο απ' το θρόνο και την απόλυτη εξουσία που είχε ο πατέρας της. Στο τέλος, αναγκάστηκε να σκοτώσει έναν απ' τους επίδοξους μνηστήρες της κι αυτό επέφερε την έμμεση εξορία στην Land of Ellis, ως αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα της χώρας αυτής, τον οποίο παντρεύτηκε. Πρίγκιπας και βασιλιάς όμως πέθαναν σύντομα (τελείως ξαφνικά!), και με τη βοήθεια του Head Sorcerer, η Andriana ανακυρήθχηκε Βασίλισσα και Πολέμαρχος. Από τότε οδηγεί τις στρατιές της και κάνει συμμαχίες εναντίον της Land of Griffiths, προσπαθώντας να πάρει πίσω το θρόνο που δικαιωματικά της ανήκει. Απώτερος στόχος της είναι να ενώσει όλες τις χώρες και να πετύχει μια ιδανική κοινωνία ευημερίας, πάντα κάτω απ' το δικό της σκήπτρο.

Λόγος που ήρθε: Η συμμαχία της Land of Griffiths με τη Land of Morgan, οι οποίες είναι χώρες που βασίζονται στο εμπόριο και τη διακίνηση χρήματος, είναι υπερβολικά ισχυρή για να τη σπάσουν οι ιερείς της Land of Ellis, οι οποίοι υπακούν στο όνομα της θρησκείας, και οι αγρότες της Land of Ward, που νομίζουν πως έτσι θα ξεφύγουν απ' τη φτώχεια, αλλά δεν έχουν αρκετούς πόρους. Ο Head Sorcerer που τη βοήθησε ν' ανελιχθεί τη μετέφερε σε αυτή τη διάσταση, και τώρα η Andriana ελπίζει, ότι μέσω συμμαχίας με τον Johan Zan Time, θα βρει την τεχνολογία και τα χρήματα για να κατακτήσει μια και καλή την Land of Griffiths και να πετύχει την ένωση των χωρών που επιθυμεί.

#9 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 05 October 2012 - 18:49

Posted Image


Όνομα: Axel T. Gredo

Καταγωγή: Aeon City, πλανήτης Marten

Φύλλο: Άντρας

Ηλικία: 285 (Υπερ-αιωνόβια φυλή)

Πολιτικές Απόψεις: Λαοκρατία

Πολεμικές Επιχειρήσεις: Καταστολή επαναστάσεων στις πόλεις Grodayn, Trotel και Radeon. Συμμετοχή στο πόλεμο εναντίων των τελευταίων Ελεύθερων πόλεων. Μετά τη μεταστροφή του, αυτός και η οργάνωση στην οποία παίρνει μέρος, Peoples' Wrath, αποφασίζει να καθαιρέσει το Κράτος το οποίο τον εκμεταλλεύτηκε και τον μετέτρεψε σε αυτό που είναι σήμερα.

Παρελθόν: Όπως και οι περισσότεροι από τους τωρινούς συντρόφους του, έτσι και ο Axel γεννήθηκε στη πρώτη γενιά μετά την κατάληψη της εξουσίας από το τωρινό δικτατορικό κράτος, το οποίο πλέον μαστίζει τον μικρό σχετικά αλλά πολύ πλούσιο πλανήτη του. Ως νέος διδαχθηκε ότι οι Ελεύθερες Πόλεις ήταν στη πραγματικότητα τρομοκράτες, οι οποίοι είχαν ισχυρά όπλα μαζικής καταστροφής στη διάθεση τους. Έτσι τουλάχιστον έμαθε από τους "σοφούς" καθηγητές του, στο σχολείο. Έτσι αποφάσισε να καταταχθεί στο "ένδοξο" στρατό της χώρας του. Όλοκλήρωσε σε πρωτοφανή χρόνο τη στρατιωτική του εκπαίδευση και ειδικεύτηκε στις δολοφονίες. Στην ομάδα ειδικών επιχειρήσεων, στην οποία του ανατέθηκε η αρχηγία, είχε το ρόλο ελεύθερου σκοπευτή. Η πρώτη επιχείρηση τους, η δολοφονία του αρχηγού της αντίστασης στη πόλη Grodayn, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στη συνέχεια, το ίδιο έγινε με όλες τις υπόλοιπες αποστολές του. Μετά την καταστροφή και της τελευταίας Ελεύθερης Πόλης, η οποία όλως παραδόξως δεν είχε ούτε έναν στρατιώτη για να την προστατεύει, η ομάδα καλέστηκε στη βάση της. Εκεί, τους δώθηκε η ευκαιρεία να λάβουν μέρος στο νέο πρόγραμμα του επιστημονικού τμήματος του στρατού για την παραγωγή υπέρ-στρατιωτών. Μετά από δεκαετίες στα εργαστήρια, πολλές μεταλλάξεις, και λίγα θεμητά αποτελέσματα, αποφασίστηκε ο τερματισμός του project αυτού. Φυσικά, αυτό σήμαινε και τον τερματισμό των πειραματόζωων. Ο Axel, είδε τους συμμάχους του να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του. Τότε κατάλαβε ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός της ανάκλησης του και της εισαγωγής της ομάδας του στο πρόγραμμα.
Διαφεύγοντας ως εκ θαύματος από τα εργαστήρια και δημιουργώντας την δικιά του επαναστατική οργάνωση αποφάσισε 2 πράγματα. Να καταρρίψει την κυβέρνηση που τον διέλυσε σωματικά και ψυχικά, και να δώσει την εξουσία στα μόνα χέρια που πραγματικά την αξίζουν, στον ίδιο το λαό.

Λόγος που ήρθε: Να βρει ικανούς συμμάχους για να τον βοηθήσουν στο δύσκολο του έργο, να αντιταχθεί σε έναν ολόκληρο πλανήτη.

Edited by demonicMC, 05 October 2012 - 18:50.


#10 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 05 October 2012 - 20:24

Posted Image




Όνομα: Alex S. Cretakis

Kαταγωγή: Γεννημένος από Έλληνες γονείς σε ένα μικρό χωριό της Αγγλίας

Φύλο: Άντρας

Ηλικία: 35

Πολιτικές απόψεις: Η εξουσία διαφθείρει

Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: Πρώην μέλος ειδικής ομάδας «φάντασμα» της SAS έχει λάβει μέρος σε δεκάδες άκρως απόρρητα spec ops ανά τον κόσμο όπως ανατροπές δικτατορικών καθεστώτων σε Νότια Αμερική, Αφρική και Μέση Ανατολή, ανάκτηση κλεμμένων τεχνολογιών από κράτη της κεντρικής Ασίας καθώς και στην αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Φήμες λένε πως έλαβε μέρος στην επανάσταση στο Westeros στο πλευρό του Ned Stark.



Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας; Η ζωή στην πόλη ήταν δύσκολη για ένα νέο ζευγάρι μεταναστών, οπότε οι γονείς του Άλεξ αποφάσισαν να πάνε σε ένα μικρό χωριό όπου πίστευαν πως θα ήταν πιο εύκολο για αυτούς και για το παιδί που περίμεναν. Όντως οι κάτοικοι εκεί ήταν πιο φιλικοί και γενικά η διαβίωσή τους πιο αξιοπρεπής. Ώσπου μια μέρα έγινε τρομοκρατική επίθεση στο χωριό από ιρλανδούς αντάρτες. Ο Άλεξ, τον οποίο βρήκε ένας στρατιώτης της SAS που έφθασε στο σημείο για να αντιμετωπίσει τους αντάρτες, ήταν ο μόνος επιζών. Ο νεαρός στρατιώτης αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Σιγά σιγά δίπλα του ο Άλεξ άρχισε να μαθαίνει την τέχνη του πολέμου μέχρις ότου ενηλικιώθηκε και εντάχθηκε και ο ίδιος στην SAS. Το ακόρεστο μίσος που ένιωθε για τους αντάρτες και γενικά πάσης φύσεως τρομοκράτες τον έκανε την τέλεια μηχανή πολέμου. Κατά την διάρκεια όμως μιας αποστολής στην Κολομβία έρχεται αντιμέτωπος με την πικρή αλήθεια: Οι αποστολές που αναλάμβανε η ομάδα του δεν ήταν όλες για την δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου αλλά περισσότερο για το οικονομικό-πολιτικό συμφέρον κάποιων αξιωματικών. Μια από αυτές τις αποστολές ήταν και η επίθεση «ιρλανδών» ανταρτών σε ένα μικρό χωριό της χώρας ώστε να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των δύο κρατών. Έτσι αποφάσισε να παραιτηθεί και να αποφασίζει ο ίδιος ποιες μάχες είναι αυτές που θα πρέπει να δίνει.

Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχει, ο στρατηγός που ήταν τότε υπεύθυνος για την εξόντωση του χωριού, βρίσκεται στην αντίπαλη παράταξη. Και όπως είναι γνωστό, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#11 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 05 October 2012 - 21:32

Posted Image

Όνομα: Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorft
Kαταγωγή: Sunshine City
Φύλο: Άντρας
Ηλικία: 147 (σωστό είναι)

Πολιτικές απόψεις: Συμφωνεί με όλες, αρκεί να μην είναι άψογες.

Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Σύμβουλος, Γραμματέας κλπ της οργάνωσης "Chaos", με πάμπολλες αποτυχημένες τρομοκρατικές επιθέσεις ενάντια στους υπερ-υπολογιστές της Sunshine City.

Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας:
Ο Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorft γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 5592 στις παρυφές της Sunshine City, της πιο τεχνολογικά εξελιγμένης πόλης του πλανήτη Γη ΙΙ , της νέας κατοικία του ανθρώπινου γένους, και μεγάλωσε με την αγάπη και τη φροντίδα του οικογενειακού τους ρομπότ, του Hula. Μετά από χρόνια ερευνών, οι άνθρωποι κατάφεραν να να εξελιχθούν σε όλους τους τομείς και τελικά να επιτύχουν την δημιουργία της Ουτοπίας. Έτσι, θα έλεγε κανείς πως ο Zeus μεγάλωνε μέσα σε έναν τέλειο κόσμο, όπου ο καθένας νοιαζόταν για τον άλλον, δεν υπήρχε κανένας πεινασμένος, η αστυνομία και ο στρατός ήταν πλέον άχρηστος και όλοι ζούσαν ευτυχισμένοι. Μα όσο μεγάλωνε, τόσο συνειδητοποιούσε ότι δεν άντεχε να ζει σε αυτόν τον κόσμο. Αποκόβοντας τον εαυτό του από τους υπόλοιπους και αφιερώνοντας το είναι του στη μελέτη, ανακάλυψε μερικά κομμάτια του αρχαίου πολιτισμού, "τα βιβλία", τα οποία φυλασσόταν σε βιβλιοθήκες που δεν επισκεπτόταν κανένας πλέον και μέσα από αυτά ο Zeus ανακάλυψε κάτι που έκανε την καρδιά του να σκιρτήσει για πρώτη φορά. Την περιγραφή μιας άθλια κοινωνίας. Γοητευμένος από τους παλιούς πολιτισμούς και την ανικανότητά τους να δημιουργήσουν κάτι τέλειο, έβαλε σκοπό της ζωής του να μεταφέρει αυτά που έμαθε και στη δικιά του κοινωνία.

Αλλά, ό,τι κι αν έκανε δεν βρήκε υποστηριχτές, όλοι ήταν αφιερωμένοι στο κοινό καλό και την ευημερία του τόπου και κανένας δεν έδινε σημασία στα όνειρα του Zeus. Μα αυτό δεν ήταν πλέον πρόβλημα. Με έναν στρατό από ρομπότ ο Zeus αποφάσισε πως θα έριχνε το κατεστημένο και θα δημιουργούσε επιτέλους τον άθλιο κόσμο που τόσο επιθυμούσε. Όμως ακόμα και τότε δεν γνώρισε επιτυχία και η προσπάθειά του καταπνίγηκε. Κλεισμένος πια μέσα σε μια φυλακή που είχε φτιαχτεί μόνο για εκείνον, το μοναδικό πράγμα που κατάφερε να επιτύχει μετά από αυτή την προσπάθεια, και βυθισμένος στην απόγνωση, σκέφτηκε μια απίθανη ιδέα: Αφού δεν μπορούσε να φέρει το χάος σε αυτόν τον κόσμο, θα πήγαινε εκείνος σε ένα κόσμο που ήταν βυθισμένος στου χάος. Είχε άλλωστε το ταλέντο και τις γνώσεις. Λίγα χρόνια αργότερα, όλα ήταν έτοιμα. Ο Zeus έγινε ο πρώτος ταξιδιώτης στον χρόνο και ταξίδεψε στη Γη των προγόνων του! Ήταν καιρός να καταστρώσει τα σχέδιά του.

Μα ποιος θα περίμενε ότι κάτι θα έμπαινε εμπόδιο σε αυτά. Το πρώτο πράγμα που τράβηξε τη προσοχή του Zeus πάνω στον πλανήτη Γη ήταν μια μασκότ που έβλεπε όπου και αν βρισκόταν. Αποφασισμένος να ανακαλύψει τον πρωτόγονο εθισμό των γήινων σε αυτά τα πράγματα, έβαλε τα σχέδιά του για λίγο στην άκρη. Ποιος θα περίμενε ότι αυτή η απόφαση θα του άλλαζε τη ζωή...


Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση;
Α) Για να ξεκινήσει επιτέλους τα σχέδιά του και να επιφέρει το χάος.
Β) Με αυτό να κάνει ένα βήμα προς το μεγάλο του όνειρο: η Hello Kitty να αναγνωριστεί ως απόλυτη θεότητα του νέου κράτους που θα δημιουργήσει.

ySss0UF.jpg


#12 MimisMan

MimisMan

    PKMN Trainer RED wants to battle!

  • Members
  • 288 posts

Posted 05 October 2012 - 22:19

Posted Image

Όνομα: Νασουσίρω Τοκασόνι

Kαταγωγή: Τα Βάθη της Ασιατικής Ηπείρου

Φύλο: Άντρας

Ηλικία: 90 (αλλά κρατιέται πολύ καλά)

Πολιτικές απόψεις: Ασία και Βία !!! (προσκόλληση στα Ασιατικά Ήθη και Έθιμα και προστασία και επιβολή τους με κάθε κόστος)

Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: Συμμετοχή στον Β' παγκόσμιο πόλεμο με την πλευρά της Ιαπωνίας, στον Πόλεμο της Κορέας και του Βιετνάμ, στο πλευρό των Ασιατών, και γενικότερα σε όλες τις πολεμικές συρράξεις στην Ασία μετά το 1940. Ο θρύλος λέει οτι έχει βυθίσει περισσότερα από 60 Αμερικανικά πλοία μέχρι σήμερα με επιθέσεις από αεροπλάνο-kamikazee, γλυτώνοντας τη κάθε φορά χωρίς γρατζουνιά ! Επίσης έχει τελειοποιήσει την τεχνική: "Δολοφονία με το Βλέμμα" μια σπάνια τεχνική που δοκιμάζεται σε οικόσιτα ζώα όπως οι κατσίκες (βλέπε ταινία: The Men Who Stare at Goats) πριν δοκιμαστεί σε ανθρώπους, γι αυτό και κανείς δεν παίζει ποτέ μαζί του κλέφτες και αστυνόμους στα χαρτιά. Την τέχνη του σπαθιού την έμαθε από ένα δάσκαλο ονόματι "Τοξίφος Ακόνιζα", ο οποίος πέθανε προσπαθώντας να σώσει το Νασουσίρω, και έχει μοιράσει μέχρι τώρα πολύ πόνο κατακόβοντας τις ζώνες των αντιπάλων του (με αυτή την τεχνική τους πέφτει το παντελόνι και χάνουν την ισορροπία τους).

Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας; Από την στιγμή που γεννήθηκε ο Νασουσίρο ήταν μέσα στον όλεθρο του πολέμου, λίγα λοιπόν μπορούν να ειπωθούν για την προηγούμενη ζωή του. Είναι γνωστό όμως οτι ο πατέρας του ήταν ένα αρκουδάκι πάντα και γι αυτό και έχει μια αδυναμία για αυτά τα ζώα. Μεγαλωμένος στην ασιατική ζούγκλα από μια οικογένεια φλαμίνγκο ξέρει πολλά κατατόπια και κόλπα. Όταν έφυγε από τη ζούγκλα έμαθε να μιλάει και του παραδόθηκε το κλειδί του Πεκίνου από τον τότε Δήμαρχο της πόλης ως βραβείο για τη γενναιότητα του. Αξίζουν να σημειωθούν 2 πράματα ακόμη: 1. Το κλειδί του Πεκίνου του έπεσε μέσα στην τουαλέτα την ώρα που τραβούσε το καζανάκι μετά την ανάγκη του και χάθηκε για πάντα, 2. Κανείς δεν ξέρει πως ξεκίνησε το κάπνισμα, αλλά εικάζεται οτι μικρός είχε βρει φυτείες μαριχουάνα στη ζούγκλα μέσα και μασούσε ωμά φύλλα, όταν λοιπόν έφτασε στον πολιτισμό βρήκε το κάπνισμα ως υποκατάστατο.

Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; Ήρθε για να μείνει, αυτό είναι σίγουρο. Πέραν τούτου ήρθε για να διαδώσει τα Ασιατικά ήθη και έθιμα και γιατί ένας άλλος προσκεκλημένος τον ενημέρωσε πως καθώς ψάρευε φάλαινες βρήκε μέσα σε μια από αυτές το κλειδί του Πεκίνου και θα ήθελε να του το επιστρέψει. Επίσης είναι υπέρ της αναγνώρισης της hello-kitty ως θεότητας.

Edited by MimisMan, 09 October 2012 - 17:58.

Posted Image

#13 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 05 October 2012 - 23:03

Posted Image


Όνομα: Hades Šarengaća
Kαταγωγή: Sunshine City
Φύλο: Άντρας
Ηλικία: 125

Πολιτικές απόψεις: Μια τέλεια κυβέρνηση για έναν τέλειο κόσμο

Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: Ήταν ένας από αυτούς που σταμάτησαν τα σχέδια του Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorft , του μεγάλη τρομοκράτη του πλανήτη ΓΗ II,μετά από έναν καταστροφικό πόλεμο ο οποίος τους κόστισε 5000 ρομπότ.

Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας:
Στη Γη ΙΙ, έχει επιτευχθεί η ισότητα μεταξύ των ανθρώπων και ο όρος "ευγενής" έχει αποκτήσει πλέον νέο νόημα. Αποδίδεται μόνο σε οικογένειες που έχουν αφιερωθεί για δεκαετίες στους συνανθρώπους τους και διακρίνονται για τα επιτεύγματα και τιη προσφορά τους στο ανθρώπινο γένος. Είναι αγαπητοί προς τον λαό και φέρουν το σεβασμό όλων. Σε ένα τέτοιον οίκο μεγάλωσε και ο Hades, ο οποίος γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 5614, μεγαλώνοντας από μικρός με τα ήθη και τα έθιμα του σεβάσμιου Οίκου των Šarengaća. Από μικρός ξεχώρισε για τις ικανότητές του και όλοι περιμένανε μεγάλα πράγματα από εκείνον. Σε ώριμη ηλικία πια, είχε καταξιωθεί ανάμεσα στα πιο δημοφιλή πρόσωπά της πόλης Sunshine και ήταν αναγνωρισμένος για τις γνώσεις του, τα επιτεύγματά του και τα βραβεία για τις έρευνες και επιστημονικά πειράματα για τη βελτίωση του πλανήτη που αναλάμβαναν οι μεγάλοι επιστήμονες της Shunshine City. Αναγνωρίστηκε γρήγορα για το ταλέντο του και έγινε ένα από τα αξιότιμα μέλη της Utopia, της μεγαλύτερης οργάνωσης επιστημόνων της πόλης.
Ο Hades έχει βάλει σκοπό της ζωής του να κρατήσει την ηρεμία και την ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο, με την βοήθεια της οργάνωσης. Η Ουτοπία είχε επιτευχθεί αιώνες και ο στρατός δεν χρειαζόταν, μα ποιος θα περίμενε ότι στις σκοτεινές βιβλιοθήκες της πόλης καραδοκούσε μια μεγάλη απειλή; Ξαφνικά οι τρομοκρατικές επιθέσεις ενάντια των υπερ-υπολογιστών της πόλης ήταν σχεδόν καθημερινές και ξαφνικά ο ίδιος βρέθηκε υπεύθυνος των Αμυντικών Δυνάμεων.
Το όνομά του τού δημιουργεί κόμπλεξ, καθώς ακούγεται τελείως διαφορετικό από την ιδεολογία του. Σύμφωνα με εκείνον, δεν του ταιριάζει. Ούτε στον χαρακτήρα του αλλά ούτε στην εμφάνισή του.
Στον ελεύθερό του χρόνο παίζει Πόκεμον, ένα παιχνίδι που ανακάλυψε στην έρευνα που έκανε για τον γνωστό Τρομοκράτη Zeus ψάχνοντας το παρελθόν, πράγματα των προγόνων του.
Όπως αποκαλύπτει το επίθετό του, φοράει πάντα πολύχρωμα εσώρουχα.


Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση;
  • Να σταματήσει την καταστροφή του κόσμου και την δημιουργία του Χάους
  • Να σταματήσει τα ύπουλα σχέδια του Zeus
  • Να μεταδώσει τις ιδέες του για έναν υπέροχο κόσμο
  • Να καταστρέψει την Hello Kitty

Edited by Kamen Tantei Zura, 07 October 2012 - 02:32.


#14 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 06 October 2012 - 16:02

Posted Image




Όνομα: Edgar F. Kittybomb


Kαταγωγή: Γεννημένος στην Σιγκαπούρη


Φύλο: Γάτος


Ηλικία: 9 σε γατίσια ή 52 σε ανθρώπινα χρόνια


Πολιτικές απόψεις: Τάσεις προς τον γατομοναρχισμό αλλά με σεβασμό στους ανθρώπους και τα δικαιώματά τους (προεκλογικά έστω...)


Πολεμικές επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα: Κινούσε τα νήματα για την δημιουργία πραξικοπήματος στο Κάιρο με σκοπό να πάρουν την εξουσία οι γατολάτρεις άνθρωποι και να επαναφέρουν τα παλαιά έθιμα λατρείας προς τις γάτες. Επίσης, γατάκι ακόμη, συμμετείχε στο σαμποτάζ του πολεμικού αεροσκάφους των τροκτικών, Rat Emperor 3DC-4, και παρέμεινε κρυφός πληροφοριοδότης στην υπόγεια οργάνωση που άνηκε, εώς της διαλύσεώς της.


Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας; Έφυγε μωρό από την Σιγκαπούρη, μαζί με την μητέρα του και την αδερφή του, επιβιβασμένοι σε ένα ελληνικό εμπορικό πλοίο το οποίο επέστρεφε στην βάση του, στο Μπουένος Άιρες. Εκεί, αρουραίοι βαρώνοι της νύχτας σε συνεργασία με τα τοπικά αδέσποτα σκυλιά είχαν όλη την πόλη και το μεγαλύτερο τμήμα της Αργεντινής υπό τον έλεγχό τους. Το βράδυ της άφιξής τους στο λιμάνι τους επιτέθηκαν. Στην προσπάθειά της να σώσει τα δύο της παιδιά, η μητέρα του μπήκε μπροστά, σκουντώντας με ορμή αυτόν και την αδερφή του, οι οποίοι πέσαν μαζί σε ένα φρεάτιο και εν τελει σώθηκαν, αλλά έχασαν για πάντα την μητέρα τους. Ορκίστηκε να προστατέψει την μονάκριβη αδερφή του και να πάρει εκδίκηση για την αιώνια θλίψη που του έφεραν οι αρουραίοι και οι σκύλοι στην ζωή του.


Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; Έχει έρθει εδώ αποσκοπώντας στο να γνωρίσει δυνατά μυαλά, με πάθος και παρόμοιες ιδέες με εκείνον, σε μία προσπάθειά του να καταστήσει τις γάτες άξιο αντίπαλο στην πολιτική σκηνή και να θέσει γερές βάσεις για την υλοποίηση του αρχικού του σχεδίου: την τιμωρία των αρουραίων και των σκυλιών της Αργεντινής.


#15 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 06 October 2012 - 22:51

Posted Image

Όνομα:Snevar fo redrum
Καταγωγή:Το ξεχασμένο χωριό του Astra Mors.
Φύλο:Άντρας
Ηλικία:42

Πολιτικές τάσεις:Αδιαφορεί πλήρως για τον τρόπο διακυβέρνησης μίας χώρας,εφ'όσων δεν στέκεται εμπόδιο στην επιστήμη του.

Πολέμικες επιχειρήσεις-τρομοκρατικά χτυπήματα:Η ολοκληρωτική εξολόθρευση του χωριού του καθώς και 33 άλλων μέσω μετάδωσης τεχνητών ιών.

Τι έκανε πριν γίνει ακτιβιστής/επαναστάτης ο συγκεκριμένος χαρακτήρας; Μεγάλωσε στο χωριό του Astra mors το οποίο υπέφερε εδώ και πολλά χρόνια από μια φριχτή ασθένια,παρόμοια με την πανούκλα.Το χωρίο ήταν απομονομένο ψηλά στα βουνά αλλά μυστηριοδώς συνέχησε να επιζεί.Στα 13 του έχοντας δει τον θάνατο επανειλημένως άρχισε να μελέτα τις έρευνες των προγόνων του καθώς και άλλα βιβλία ιατρικής.Μέσα σε 3 χρόνια λόγω της εφυίας του θεώρησε πως είχε ανακαλύψει το φάρμακο.Σχεδίασε μια στολή στα πρότυπα των αρχαίων γιατρών της πανούκλας και παρουσιάστηκε στο σπίτι ενός ασθενή μέσα σε μία νυχτα με βροχή και αστραπές.Η οικογένια δεν τόλμησε να τον πλησίασει,εντρομοι απο τη τρομερή του οψη.Εκείνος δοκίμασε το φάρμακο και έφυγε.Μέσα σε μία βδομάδα ο ιός υποχώρησε.

Η ίστορια του έγινε θρύλος και αν και κανείς δεν ήξερε την ταυτότητα του οι έπαινοι που ακούγονταν τον έκαναν να νιώσει ήρωας.Συνέχισε τις μελέτες και σύντομα διέπρεψε σώζοντας δεκάδες ζωές στο χωριό.Καθώς όμως η περηφάνια του και η φριχτή εμονή του στο να διατηρήσει την ταυτότητα του κρυφή αλλα και να αποδείξει το ταλέντο του τον έκαναν σιγά σιγά να τρελένεται.Ένω παλαίοτερα έβρισκε πανέμορφο τον αγώνα ενάντια στις ασθένιες άρχισε ξαφνικά να γοητεύεται από αυτές όπως ένας ιππότης αρχίζει να θεώρει τον αντιπαλό του απαραίτητο για τη ζωη του.Θεωρόντας στόχο ζωής του την ολοκληρωτική νίκη ενάντια στην ασθένια βρήκε τον τέλειο τρόπο να το πετύχει.Δημιουργόντας την τέλεια ασθένια και στη συνέχια καταστρέφοντας την.

Το πρώτο του πείραμα είχε εκπληκτικά αποτελέσματα.Μέσα σε μία νύχτα το χωρίο είχε σβηστεί από το χάρτη και ο ίδος φορόντας την τρομερή στολή του έφυγε από το χωριό μέσα στην ομίχλη.Άπο τότε μέσα από φριχτά πειράματα έχει δημιουργήσει μια φριχτή γκαμα ασθένειων τις οποίες τέσταρε σε 33 άτυχα χωρια.Είναι ο πιο καταζητούμενος άνθρωπος στον κόσμο και είναι γνωστός με το ψεδόνυμο "crow of death".Όμως η τέλεια ασθένια,το άγιο δισκοπότηρο του,δεν είχε βρεθεί ακόμα...

Για ποιο λόγο ήρθε στην συνάντηση; Για υπερβόλικα πολύ καιρό οι κυβερνήσεις στέκονται εμπόδιο στο ένδοξο έργο του.Εφ'όσων συνεχίζουν να τον καταδιώκουν σαν κοινό δολοφόνο,ήρθε η ώρα να εξολοθρεύτουν.Όμως δεν πρόκειται να τους κάνει τη χάρη να βρουν τιμημένο θάνατο από τα φοβερά δημιουργήματα του.Θα πέσουν όπως πέφτει κάθε αξιολύπητη εξουσία.Με επανάσταση...


sc5bab.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, νύχτα, δολοφόνος, επιθεωρητής, πολίτης, playbypost