Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World


  • This topic is locked This topic is locked
333 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 20 August 2012 - 09:29

Κανόνες
Spoiler:


Ρόλοι
Spoiler:


Αναλυτική λίστα παιχτών
Spoiler:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



19 Αυγούστου 20ΧX






Μέρα Ι


Πολύ καιρό πριν, σε έναν μακρινό γαλαξία… τριάντα ένα άτομα βρέθηκαν μέσα σε μια σκοτεινή αίθουσα. Το μόνο πράγμα που ήξεραν ήταν ότι το τελευταίο πράγμα που είχαν δει ήταν ένα δυνατό, λευκό φως να τους λούζει ολόκληρους και ότι ξύπνησαν σε ένα άγνωστο μέρος παρέα με αγνώστους. Με μόνη πηγή φωτός μια παλιά τηλεόραση που έπαιζε τα best of της «Πύλης του Ανεξήγητου», κοιτάζανε σαστισμένοι ο ένας τον άλλον και μερικοί διαπίστωσαν πως μέσα στα υπόλοιπα άτομα, εκτός από ένα παράξενο πλάσμα και έναν ξιπασμένο άνδρα που στεκόταν ανάμεσά τους έτσι όπως τον είχε γεννήσει η μάνα του και ξεστόμιζε προσβολές από εδώ κι από εκεί, υπήρχαν και μερικοί γνωστοί τους.

Κανένας δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί και αφού η ώρα περνούσε και ο Χαρδαβέλας είχε γίνει μαρτύριο καθώς εξηγούσε αναλυτικά τις τελευταίες μαρτυρίες ανθρώπων που ισχυριζόταν ότι είχαν απαχθεί από εξωγήινους, άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτοι εκνευρισμοί. Το μέλλον τους έμοιαζε αβέβαιο και ορισμένοι δεν δίστασαν να διατυπώσουν την άποψη ότι ο υπεύθυνος της απαγωγής τους βρισκόταν ανάμεσά τους. Η ανησυχία είχε αρχίσει να γίνεται μεταδοτική, οι υποψίες είχαν αρχίσει να μεγαλώνουν και ξάφνου μια φωτεινή επιγραφή τράβηξε την προσοχή τους και έκανε τους πάντες να κοπάσουν.

Posted Image


«Καλωσήρθατε στην Dogra World!» ακούσανε μια ουράνια φωνή.

Και τότε μια γιναντοθόνη εμφανίστηκε από το πουθενά! Μένοντας σαν στήλες άλατος, είδαν το πρόσωπο του πιο χαρισματικού, του πιο έξυπνου, του πιο όμορφου οικοδεσπότη στον γαλαξία, το δικό μου!

Posted Image


Η αντίδραση των καλεσμένων του δεν ήταν αυτή που περίμενε ο πρίγκιπας! Τα εξαγριωμένα τους βλέμματα απαιτούσαν εξηγήσεις.

«Εχμ,» ξερόβηξε ο ξενέρωτος βασιλικός του φρουρός Craft διακόπτοντας την αφήγηση. «Μήπως θα πρέπει να δώσετε μερικές εξηγήσεις;» ρώτησε εκνευρισμένος και έτοιμος να του χιμήξει.

«Πάμε άλλη μια φορά! Κυρίες, κύριοι και παράξενα ιπτάμενα πράγματα, καλωσορίσατε στo Dogra World, ένα μέρος σχεδιασμένο με την τελευταία εξωγήινη τεχνολογία για να σας προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Είμαι ο οικοδεσπότης σας, ο Πρίγκιπας Baka Kil El-καμία σύγκριση με τον Kal El-Dogra, αλλά προτιμώ να με φωνάζουν ΠρίγκιπαBaka. Επιλεχθήκατε μετά από προσεχτική αξιολόγηση του χαρακτήρα και των επιτευγμάτων σας για να παραστείτε χωρίς την προσωπική σας συγκατάθεση στα εγκαίνια του νέου μου κέντρου αναψυχής. Το κέντρο προσφέρει αναρίθμητες ώρες διασκέδασης και ένα πλήθος εκθεμάτων από διαφορετικές γωνιές του γαλαξία, ανάμεσά τους και η φιλοσοφική λίθος που εκτίθεται στην κεντρική αίθουσα του κάστρου του οποίου βρίσκεστε. Οι καλεσμένοι μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακά γεύματα του πλανήτη Dogra στον μπουφέ του πρώτου ορόφου και να αναπαυτούν στα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια του κάστρου,» είπε ο φιλόξενος, καλόκαρδος πρίγκιπας.
«Ξεχάσατε να αναφέρετε μια σημαντική λεπτομέρεια,» του υπενθύμισε ο άλλος ξενέρωτος βασιλικός φρουρός του Sado.
«Μα πώς θα μπορούσα να το ξεχάσω;» αναφώνησε εκείνος. «Όλοι οι καλεσμένοι απαγορεύεται ν’ αφήσουν το κάστρο την πρώτη μέρα της παραμονής τους εδώ. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να γίνετε λιγότερο μονόχνοτοι και να αποκτήσετε φίλους.»

Άναυδοι από αυτά που άκουσαν, και προσπαθώντας να ξεπεράσουν το δεύτερο μεγάλο τους σοκ, είδαν την εικόνα του πρίγκιπα να χάνεται, την αίθουσα να φωτίζεται αποκαλύπτοντας ένα σαλόνι διακοσμημένο με πανάκριβα έπιπλα και στην οθόνη που βρισκόταν στο κέντρο να προβάλλει τις εικόνες όλων των καλεσμένων.

Posted Image

ySss0UF.jpg


#2 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 20 August 2012 - 11:41

Craft (NPC)


Posted Image


Καλησπέρα, ονομάζομαι Craft και είμαι ο Διοικητής της Βασιλικής Φρουράς του πλανήτη Dogra που αυτή τη στιγμή αναγκάζεται να εκτελεί χρέη καμαριέρη. Τα δωμάτιά σας θα είναι έτοιμα λίγο μετά τις 9. Θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής. Το κάστρο είναι πλήρως εξοπλισμένο με κάμερες ασφαλείας, συναγερμούς και πολλές παγίδες που μπορούν αν θέσουν σε κίνδυνο της ζωής σας. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία και ελπίζω να δείξετε κατανόηση και υπομονή. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα μεταξύ σας. Η πρώτη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στης 9 π.μ.

------------------------------
Η νύχτα θα πέσει 22 Αυγούστου στις 13:30.

ySss0UF.jpg


#3 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 20 August 2012 - 12:32

Bernkastel

Posted Image

(εμφανιζομαι απο τις σκιες, κοιταζω ανεκφραστα τους υπολοιπους καλεσμενους)

Ελπιζω να μην πεθανω απο τη βαρεμαρα. (λεω ψιθυριστα στον εαυτο μου και παρατηρω τη Lamdadelta και κανω να φυγω, βλεπω απο την αλλη την Beatrice και κανω παλι να φυγω, οσπου αντικρυζω τι Featherine).

Τι στο.... γιατι ειναι αυτες εδω??? (λεω παλι ψιθυριστα στον εαυτο μου και εξαφανιζομαι παλι στις σκιες)

#4 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 20 August 2012 - 12:36

Frankenstein

Χμ...?


Posted Image

Μα σε ποιο παράλληλο σύμπαν βρίσκομαι...? Αφέντη, πού είσαι?

*ψάχνει τα δωμάτια*

Δε μπορώ να δω πουθενά τον αφέντη μου, τον παντοδύναμο Cadis Etrama D Raizel, σ'αυτό το περίεργο μέρος που ονομάζεται Dogra World. Δεν καταλαβαίνω. Του σέρβιρα τσάι - ακριβώς 29.5 βαθμούς Κελσίου, ούτε χιλιοστό παρακάτω - όταν εμφανίστηκε αυτή η περίεργη λάμψη και με μετέφερε εδώ. Πήρε μόνο εμένα? Ωωωω, τι τραγωδία - δεν κατάφερα ούτε μερικά ρούχα να πάρω μαζί μου και πως θα μείνω με τα ίδια-!


Μα πού είναι ο αγαπημένος μου αφέντης...? Πρέπει αμέσως να ψάξω όλο το μέρος ώστε να πάρω δείγματα για να τα μελετήσω και ίσως να βρω έναν τρόπο ν'αντιστρέψω τη λειτουργιά. Έτσι η ακτίνα φωτός θα με επιστρέψει στον αφέντη μου, αμέσως...

Γυμνέ κύριε σας εφιστώ την προσοχή! Φαίνεστε αρκετά απελευθερωμένος από τις απλές κοινωνικές συμβάσεις ώστε να μη σας απασχολούν καθημερινά πράγματα όπως τα ρούχα γι αυτό μπορείτε να με βοηθήσετε σίγουρα. Ψάξτε όλο το μέρος και φέρτε μου ό,τι μπορείτε να βρείτε σε φυσικό ή όχι πέτρωμα καθώς και δείγματα από τα δωμάτια, τους ξενώνες και τα παιχνίδια. Θα μου είναι απαραίτητα για την ανάλυση. Γιατί αν καταλάβω τη μοριακή δομή του Dogra World και καταφέρω να την αναλύσω στις βασικές λειτουργίες της, με σιγουριά σας δηλώνω πως μπορώ να στείλω όλους στο σπίτι τους.

Φυσικά, ο οικοδεσπότης μας φάνηκε πολύ συμπαθητικός, με το μεγάλο του χαμόγελο...τα υπέροχα μακριά, ξανθά, σγουρά μαλλιά του και την ικανότητά του να δημιουργήσει όλα αυτά. Μου τραβήξατε την περιέργεια ΠρίγκηπαBaka. Μήπως θα μπορούσατε όμως πρώτα να με αφήσετε να επιστρέψω στον αφέντη μου για να τον πληροφορήσω πως όλα βαίνουν καλώς με τον πιο αγαπημένο του άνθρωπο σ'όλο τον κόσμο - δηλαδή εμένα φυσικά - και μετά να επανέρθω εδώ ώστε να μελετήσω το θεσπέσιο δημιούργημά σας? Μη μου πείτε όχι, σας παρακαλώ...


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#5 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 20 August 2012 - 12:54

Bon Clay


Posted Image



Un, deux...ORA!~


Un, deux...όλοι μαζί...KURA!~


Lesson, lesson....


Βλεφαρίδα και...Μάσκαραααα!~


Eyeliner και...Μάσκαραααα!~


Όλοι μαζί...!


Okama waaaaaaaaaaaay!~


Τι υπέροχος τόπος!~
Τι πανέμορφος πρίγκιπας!~ lovulovu~
Δε ξέρω τι σόι ξενάγηση θα έχουμε, αλλά προβλέπω ότι θα περάσουμε suuuuuuuper!Καλέ πρίιιιιιιιγκιπαααααα, μήπως να αλλάζαμε το όνομα του αναψυκτηρίου σου σε Okama World?Είναι πιασάρικο δεν μπορείς να πεις...*winks*

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#6 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 20 August 2012 - 13:01

King Bradley


Posted Image


Καλημέρα σας. Επειδή από ότι φαίνεται θα μείνουμε κολλημένοι εδώ για καιρό, επιτρέψτε μου να σας συστηθώ και εγώ. Ονομάζομαι King Bradley, είμαι ο φύρερ του κράτους του Amestris και ανώτατος διοικητής των στρατευμάτων του.


Είναι... περίεργο. Ήμουνα καθ'οδόν για μια επιθεώρηση στην Ανατολική Πόλη και ξαφνικά βρέθηκα εδώ. Δεν μπορώ όμως να πω ότι νιώθω εξαγριωμένος, όσο και αν επιμένει ο οικοδεσπότης μας για το αντίθετο. Νέα μέρη σημαίνουν νέες ευκαιρίες για διπλωματία με κόσμο που ίσως δεν θα γνωρίζαμε ποτέ αλλιώς. Να, εκεί είναι κάτι κοπέλες που μοιάζουν με... πριγκίπισσες; Και από την άλλη μεριά μερικοί ξένοι που μοιάζουν λες και ήρθαν από το Xing, όσο και αν είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αυτοκρατορία στα ανατολικά της χώρας μου. Επίσης έχουμε και άλλο κόσμο πολύ περίεργο για να τον περιγράψω.


Ω, ότι και να γίνει, είμαι σίγουρος ότι θα έχει πλάκα. Έτσι και αλλιώς, εδώ δεν μπορεί να με κυνηγήσει ο ενοχλητικός γραμματέας μου και δεν έχει παράθυρα για να του ξεφύγω.


Καλή μας διαμονή, λοιπόν...


Edited by Osama Bin Laden, 28 August 2012 - 22:42.


#7 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 20 August 2012 - 13:13

Mami Tomoe
Posted Image

(Εμφανίζετε με ένα πιάτο με τούρτα στο χέρι)

Ωπ... ΜΑ τι έγινε και πως βρέθηκα εδώ? Το τελευταίο που θυμάμαι έιναι να πίνω τσάι με την Madoka και την Sayaka, μιλώντας τους για τη ζωή μου ως puella magi και ξαφνικά βρέθηκα εδώ, ανάμεσα σε τόσο άγνωστο προς τα εμένα κόσμο. Και είμαι τελείως μόνη μου. Ούτε καν ο Kyubey δεν είναι εδώ. Χμμμ... Να είναι άραγε κάποια μάγισσα υπεύθυνη γι'αυτήν την περίεργη κατάσταση ή τρέχει τίποτε άλλο? Όπως και να χει να σας συστηθώ. (αφήνει κάτω το πιάτο) Το όνομα μου είναι Tomoe Mami (Υποκλίνεται ελαφρά ανασηκόνοντας την άκρη της φούστας της και της πέφτουν 2 όπλα). Ούπς. Συγνώμη γι'αυτό θα τα εξαφανίσω αμέσως. Χαίρομαι για την γνωριμία.

Edited by mirana_neko, 20 August 2012 - 13:16.


#8 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 20 August 2012 - 13:59

Hijikata Toshiro

Posted Image


Που στο καλο ειμαι?? Εκει που κοιταγα κατι εγγραφα σχετικα με μια νεα επιχειρηση κατά τν joi patriots για να πιασουμε τν Katsura βλεπω ένα φως και ξαφνικα βρισκομαι εδω….Ποιος στο διαολο ειπε ότι μπορειτε να με ενοχλειτε την ωρα που δουλευω???!!!….. Shine , bakayaro!!!!!

(Αναβει τσιγαρο….)

Posted Image

Τελοσπαντων αντε να τελειωνουμε με αυτην την υποθεση γιατι εχουμε και δουλειες… θα κανει που θα κανει χαρες ο Okita τωρα που θα λειπω και θα παρει την θεση μου ως Vice-commander και ο Kondo-san θα αλωνιζει ελευθερα και θα stalkερνει την Οtae ,τουλαχιστον ας γυρισω πριν καταστρεψουν και την Shinsengumi…(να θυμηθω να βαρεσω τν Yamazaki μετα)

(κοιταει αριστερα και βλεπει Gintoki κι ένα ζευγαρι γυαλια)

ΤΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!YOROZUYA BOSS εισαι κι εσυ εδώ κι ο 8th? Then this is all your fault…. Πες μου τι εκανες ?(draws sword and runs towards him)

(αλλα κοιταει και δεξια και βλεπει τν takasugi)

Κiheitai?? Χεχε ισως και η καλυτερη ευκαιρια να συλλαβω επιτελους τν Τakasugi..(ισως ηρθε με σκοπο να καταστρωσει κανα τρομοκρατικο σχεδιο παλι!).... ελα εδω ισως ξερεις που είναι και ο Kotaro….

(βλεπει ξαφνικα ένα μπουκαλι μαγιονεζα! Και ξεχναει τα παντα μιας κι ειχε καιρο να φαει!!)Posted Image

ΩΩΩΩΩ θεικο γλυκο νεκταρ εχετε κι εδώ τετοια?? Χμ ισως τελικα είναι καλυτερα από ότι νομιζα….. θα τους κυνηγησω μετα τωρα παω να φαω …ελπιζω να εχετε και το hijikata special αλλιως ψοφος!

ετσι οσα προλαβαινω τωρα XD

Edited by redqueen, 20 August 2012 - 14:00.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#9 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 20 August 2012 - 14:04

Prince Ludwig (or Lui)

Posted Image


Χμμμμμ... Δεν ξερω απο που να ξεκινησω... Ας ξεκινησω με τα καλα... *Ξεκιναει να μιλαει μονος του*


1) Υπεροχο καστρο αλλα σιγουρα οχι για τον αυτοαποκαλουμενο πριγκηπα που το εχει... Ας γελασω! Θα τον προκαλεσω πιο μετα σε μια αναμετρηση ομορφιας!

2) Ευτυχως τα μαλλια μου ειναι τελεια οπως παντα και τα ρουχα μου καταλληλα για εξοδο. Που στο καλο πηγε και αυτος ο Wil?


*κοιταει γυρω του και βλεπει τον κοσμο προσεχωντας την ποικιλια γυναικων στο δωματιο*


Κυριες μου υπομονη... Ολες θα παρετε λιγο απο εμενα... Αν και θα προτειμουσα να παλεψετε για τον υπεροχο εαυτο μου *ανοιγει ελαφρως και αλλο την γουνα* και οποια μεινει ζωντανη... κριμα για αυτην... Η συλλογη μου ειναι μονο για αιωνια ομορφια...


Posted Image

Spoiler:


#10 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 20 August 2012 - 14:14

Yasutora Sado [Chad]


Posted Image



[/κάθεται σε μία άκρη του δωματίου κ παρατηρεί όλα αυτά που συμβαίνουν. Ταυτόχρονα σκέψεις περνάνε από το μυαλό του]
" υποτίθεται ότι πήγα στο Urahara-shop για να βρω έναν καινούριο χώρο για να προπονηθώ και να αναπτύξω τις δυνάμεις μου για τις επερχόμενες μάχες. Τώρα ή κάτι πήγε στραβά ή με έστειλε εδώ έχοντας κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Ελπίζω το δεύτερο, οπότε θα πρέπει να ψάξω το τι κ πως"

#11 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 20 August 2012 - 15:13

Posted Image

και μου το έλεγε ο Watanuki χθές βράδυ
-Yuuko τρώγε πιο πολύ soki soba και σταμάτα να πίνεις και άλλη μπίρα,
Yuuko είπα φτάνει με την μπίρα, δες έχουμε και sata andagi για επιδόρπιο
Τίποτα εγώ! Μα ναι φυσικά να δοκιμάσω τις λιχουδιές που είχε φτιάξει ο Watanuki αλλά την μπίρα μου (όπως και το καλο liquor)
να την αποχωριστώ ΠΟΤΕ! και τώρα ξυπνάω εδώ...
και αυτό το κακόγουστο πρόγραμμα στην tv μα να μην έχει κάτι σε doraemon ή κάτι σε clamp?!
Επίσης άντε μας παρουσιάστηκε ο Baka και μας τα είπε το καλό liquor που είναι???
Ελπίζω το δωμάτιο μου να είναι κατάλληλα εξοπλισμένο... είμαστε όμως και αποκλεισμένοι εδώ και τα μέτρα ασφαλείας
κατά την γνώμη μου είναι κάπως υπερβολικά, οπότε κάτι μου λέει πως ο πρίγκιπας μας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις
κατά την διαμονή μας εδώ. Ελπίζω οι εκπλήξεις αυτές τουλάχιστον να αξίζουν την απουσία μου από το μαγαζί μου!
Όσο για τα διάφορα πρόσωπα που διέκρινα στην αίθουσα πρώτον τους ζητάω να δείξουν κατανόηση με την κατάσταση μου,
από hangover συνέρχομαι η γυναίκα. Δεύτερον ευελπιστώ να δείξουμε όλοι μας καλή θέληση μαζί με σωστή συνεργασία
για να περάσουμε όντως καλά!

Και για να μην ξεχνιόμαστε
There is no such thing as coincidences in this world. There is only the inevitable.

Edited by d.neko-angel, 20 August 2012 - 15:18.

rrmr.png


#12 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 20 August 2012 - 15:20

Sakata Gintoki

Posted Image


Παγιδευμένοι μέσα σ' ένα διαστημόπλοιο ενός baka Amanto για δωρεάν φαγητό, παιχνίδια και διαμονή σε πολυτελή δωμάτια... I ain't even mad! Δεν έχω να πληρώνω και το νοίκι στην κ*λόγρια...

ΝΟΜΙΖΕΤΕ, Ε;;; Posted Image ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ AMANTO! Πιο πολύ σαν πολυτελή φυλάκιση μου φαίνεται παρά πολυτελή διαμονή! Ο πρίγκιπάς σας μου φαίνεται τόσο σάπιος που λιώνουν οι πέτρες δίπλα του με κάθε χαμόγελο που αστράφτει, αυτός ο τύπος είναι ύποπτος! Και θα παρέβλεπα το ατόπημά σας και θα δεχόμουν να με φιλοξενήσετε για λίγο, αλλά μου φέρατε και τον MAYORA μαζί;; Παραβίαση ανθρωπίνων, εξωγήινων - γήινων, δισδιάστατων - τρισδιάστατων δικαιωμάτων! Κατεβάστε τον κάτω!

Oi, Shinpachi, κι εσύ εδώ; *Κοιτάει τα γυαλιά του Shinpachi στο έδαφος* Ευτυχώς που είσαι κι εσύ. Μήπως έχεις καμιά ιδέα τι συμβαίνει εδώ πέρα; Πότε μας άρπαξαν οι Amanto; Δεν έπαιξα την ελευθερία μας στα χαρτιά, τ' ορκίζομαι! Αλλιώς θα πρεπε να πάρουν εσένα και την Kagura, όχι εμένα... Damn it! Λες να τα μπέρδεψαν;

Takasugi???? Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ πέρα; Έπρεπε να το φανταστώ ότι κάτι βρόμαγε... Και δεν είναι οι μαγιονέζες του Oogushi. Ooooi, Oogushi-kun! Σταμάτα να τρως τη σκυλοτροφή σου κι έλα να τους συλλάβεις όλους! Κάνε και κάτι χρήσιμο επιτέλους...

#13 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 20 August 2012 - 15:47

.... ποιος τολμά και διαταράσει την ησυχία μου? "κατεβάζει το κεφάλι και σκέφτεται με ένα υποχθόνιο γελάκι, ενώ θυμάται πως αράζε στη άκρη ενός πλοίου σχεδιάζοντας για ένα τροπο να καταστρέψει μερικούς αμάντο μάζι με τους Shinsegumi" τί είναι εδώ? πού βρήσκομαι? ...
τσσ, ...oh well, μιας και το απετεί η κατάσταση ας συστηθηθώ κιεγω με τη σειρά μου, ονoμάζομαι Takasugi Shinsuke και...υμμ... μου αρέσει να καταστρέφω, το απολαμβάνω ! :hehehe:
Posted Image

???
fufufu~ με μία καλύτερη ματιά, βλέπω αρκετά γνωστα πρόσωπα εδώ μέσα, GIntoki, κιεσυ εδώ? fufufu~ ισός τελικά να μην είναι τόσο βαρετά εδω μέσα, ενδιφέρον...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ... ~ AHAHAHA ...

Edited by GhostPrince, 20 August 2012 - 15:55.

フカフカ

#14 Salamander

Salamander

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 20 August 2012 - 16:26

Asutsuo Johan Faust


Posted Image

Χμμ... Πως βρεθηκα εδω? Το τελευταιο που θυμαμαι ειναι ενας παραξενος τυπος που ηθελε να αναστησω το σκυλι του...(κοιταει γυρω)
Χαιρετε ειμαι ο Asutsuo Johan Faust γνωστος και ως Necromancer. Χαρηκα για την γνωριμια και ελπιζω οτι θα χρειαστειτε τις υπηρεσιες μου καποια στιγμη στο μελλον.Βεβαια υπαρχει και ενα μικρο αντιτιμο...

Posted Image
Posted Image

#15 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 20 August 2012 - 17:17

Posted Image
Mr Satan (Babba)

Κυρίες, κύριοι και λοιπά πλάσματα!
Βλέπω πως κάποιοι εδώ μέσα είσαστε αρκετά ανήσυχοι. Μη φοβού!
Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι μαζί σας!
Η παρουσία μου και μόνο είναι εγγύηση για την ασφάλειά σας.

Πρίγκιπα, είναι μεγάλη σου τιμή να φιλοξενείς κάποιον τόσο φημισμένο όπως εγώ.
Φρόντισε να φανείς αντάξιος και να φροντίσεις άμεσα τις ανάγκες μου.

Σκέψη:
#Να πάρει, πάλι με τέρατα έμπλεξα;
#Ελπίζω αυτός ο πρίγκιπας να μην είναι κάνας περίεργος.
#Με έφερε εδώ με το έτσι θέλω, οπότε κάτι ύποπτο σχεδιάζει.
#Πρέπει να βρω έναν τρόπο να την κάνω χωρίς να με καταλάβουν, πριν αρχίσει να στραβώνει η κατάσταση.
#Γιατί δεν είναι ο Majin Buu εδώ;

Edited by Babba, 20 August 2012 - 18:00.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.